Ne treba nijednog trenutka zaboraviti nijete sportskog drustva, politike,politicara i interesne grupe .Objekat na mjestu "plavog zamka"cuveni kvadrati iza istoka i dodjela svih mogucih dozvola je uzrocno posljedicna.Nije rijesen taj dogovor o "zamjeni"a slavilo se,otvarao se sampanjac.Pred ovom strukturom i Amarom je veoma jeben period.Odblokirati racun,obezbijediti licencu,platiti Livno i namaci jos nekog,nadam se ipak mladjeg igraca.Puno posla za vrijedne ljude a mi tek trebamo naci ko ce ti ljudi biti.Najgore je kad se kratko pamti.
Neka nasi danas izadju u javnost i neka kazu sta je s platama i jel se kasni toliko.
Pod ovim uslovima kakvi su trenutno ne treba pricati o provatizaciji,klub oslabljen, tako su nekako rekli.Sjeverac je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 9:31 amZasto su Manijaci u svom saopstenju naveli da su protiv privatizacije i ulaska kapitala u klub??Pa dokad se misli ovako funkcionisati?? Ni sa Misimovicem nije to bilo bajno,opet su se dovodili svakakvi igraci ,za 0 KM itd,eto bilo je novca za izmirivanje standardnih obaveza i to je to.Pa svakom nasem klubu je spas u privatnom kapitalu i ne znam zasto se toliko ljudi boje toga.Pogledajte Evropu koliko je klubova u privatnim rukama i bas mi je merak(npr.City,PSG).Dajte ljudi ako zelimo dobro nasem klubu,pogurajmo to a ne da idemo u rikverc,mi kao da zelimo da budemo sirotinja,i opet ponavljam ni sa Misimovicem to nije bilo med i mlijeko,nije se imalo novca za velike stvari,a nece se imati ni sa jednom sljedecom upravom.
Sta ce ti pitari, kad u klubu i oko njega imas vise struja...
Praznici su neki bili tamo valjdaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 10:05 amDokle je transfer Rodina, on ko da je u afriku otisao da dogovara transfer.
Sve su plate isplacene.plavi kanarinac je napisao/la: Kako smo mi naivni, odma neka euforija radi tendera za krov... hahahaha **** nas tito mutavi u usta...