Pa to je to, neki dan se uvlacimo u guzicu savezu ne bi li nam se smilovali i dali licencu, i sad kad nema od nje nista opleti po savezuTimscho je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:08 pmPress konferecija izvrsno odrađena. Svaka čast PR savjetnicima! Od prethodnog sveopšteg rasoloženja kako svi trebaju podnijeti ostavke u slučaju nedobijanja licence sad smo prema Savezu usmjerili svoj bijes i djelovanje zbog, sada već izvjesnog, nedobijanja licence.
Nema potrebe da tako pises.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:12 pmOvdje je izgleda jedino bitno da se ubrza tužba Gospodina Amara Osima da on uzme kešovinu, pa da se opet ispali.
fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:12 pmOvdje je izgleda jedino bitno da se ubrza tužba Gospodina Amara Osima da on uzme kešovinu, pa da se opet ispali.
Ako se ispostavi da je to JEDINI razlog što se on vratio, onda će se on posrati po svemu što je do sada uradio. Ne vjerujem da bi on volio da mu ljudi dobacuju, psuju... kad god ga vide. Shvatam da hoće da vrati svoje pare, legitimno, ali da bude samo to razlog... Ne vjerujem. Amar voli izazove i vjerujem da mu je izazov opet sa Željom dominirati i, napokon, napraviti nešto više u Evropi.Nebulae je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:21 pmfanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:12 pmOvdje je izgleda jedino bitno da se ubrza tužba Gospodina Amara Osima da on uzme kešovinu, pa da se opet ispali.
+1
To je ocito i jedini razlog Amarovog povratka u Zelju i razlog svih onih napada na bivsu Upravu, te i razlog zasto nije s njima htio da radi.
Hocu pisati kako tebi paše? U svom ovom belaju, Amar gleda dokle je njegova tužba, ako ne dobiju licencu uprava NAPOLJE, i neka povedu i gospodina Osima, on ih je doveoed087 je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:19 pmNema potrebe da tako pises.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:12 pmOvdje je izgleda jedino bitno da se ubrza tužba Gospodina Amara Osima da on uzme kešovinu, pa da se opet ispali.
Ja bih volio da Senad izađe u javnost i iznese svoju stranu, pa da mi možemo zaključiti šta je istina, a šta ne. Ovako imamo samo jednu stranu kojoj moramo vjerovati, jer očito da vjeruju i ovi bivši (šutnja je odobravanje, uvijek je tako bilo).Glas Razuma je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:23 pmOvdje je istina odista univerzalna. Gospodin Misimovic jeste podijelio navijace Zeljeznicara: na one koji vole Zelju i na one kojima je bitniji Amar Osim. Nazalost, ima tu jedna doza navijaca koji su u neznanju, a koji ce shvatiti isto, u to sam odista siguran.
Gospodine Selimovicu, doista se bili konfuzni u danasnjem izlaganju i kontradiktorni sami sebi u skoro svim bitnim navodima kroz svo ovo vrijeme koliko ste u Zeljeznicaru.
Slazem se zaista. Sute, a vjerujem da su sutali do sada zbog Zeljinog dobra. Sada moraju pricati zbog Zeljinog dobra!kvalitet je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:33 pmJa bih volio da Senad izađe u javnost i iznese svoju stranu, pa da mi možemo zaključiti šta je istina, a šta ne. Ovako imamo samo jednu stranu kojoj moramo vjerovati, jer očito da vjeruju i ovi bivši (šutnja je odobravanje, uvijek je tako bilo).Glas Razuma je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:23 pmOvdje je istina odista univerzalna. Gospodin Misimovic jeste podijelio navijace Zeljeznicara: na one koji vole Zelju i na one kojima je bitniji Amar Osim. Nazalost, ima tu jedna doza navijaca koji su u neznanju, a koji ce shvatiti isto, u to sam odista siguran.
Gospodine Selimovicu, doista se bili konfuzni u danasnjem izlaganju i kontradiktorni sami sebi u skoro svim bitnim navodima kroz svo ovo vrijeme koliko ste u Zeljeznicaru.
Pa nasa je krivica za licencu! Ne znam sto su im svi krivi, osim njih sami.. plus ovo se ide na Uefu a ne pisljivi savez.kvalitet je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:33 pmJa bih volio da Senad izađe u javnost i iznese svoju stranu, pa da mi možemo zaključiti šta je istina, a šta ne. Ovako imamo samo jednu stranu kojoj moramo vjerovati, jer očito da vjeruju i ovi bivši (šutnja je odobravanje, uvijek je tako bilo).Glas Razuma je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:23 pmOvdje je istina odista univerzalna. Gospodin Misimovic jeste podijelio navijace Zeljeznicara: na one koji vole Zelju i na one kojima je bitniji Amar Osim. Nazalost, ima tu jedna doza navijaca koji su u neznanju, a koji ce shvatiti isto, u to sam odista siguran.
Ma i ja to kazem, nije da branim savez ko im j. mater, ali ovi krivci smo mi. I to me vise boli vise od iceg.željozaživotcijeli je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:38 pmJoš jedna stvar mi nikako, al baš nikako ne ide u glavu.
Ovaj danas kao argument savezu za dobijanje licence kaže da smo mi imali pare na računu... pa zašto ga niko od novinara, prisutnih ne upita JE LI ON DOBAR S MOZGOM.
Čuj dokaza... "imali smo pare, al eto nismo na vrijeme uplatili. Al mi smo imali nijet Boga mi!"
I onda mi ne ide u glavu to zašto ste danas na forumu protiva saveza a ljudi nisu ništa krivi po pitanju ove licence!?
Vama je normalno i uredno ovo što ovaj naš vrli preCednik bomba ovako??
Pa očito da su danas bili 'agresivniji' prema savezu da mi raji zamazali oči i savez predstavili kao krivca za nedobijanke licence.. a jedini krivac smo mi i samo mi!
Pisljivih 400k ?ed087 je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:39 pmMa haj sve al ja nmg povjerovat u to da je Amar koji je u Katru uzo milione doso u Zelju da bi uzo pisljivih 400k i popiso se na sve sto je napravio za taj klub i izgubio povjerenje i reputaciju od nekoliko hiljada ljudi/navijaca.Ako vi stvarno vjerujete u to onda ne znam sta da vam kazem a ako se to obistini ja cu izgubit vjeru u covjecanstvo i otic zivjet sam u sumi bez ikakvog kontakta sa ljudima.
Itekako ima gospodine CURVA. Nazalost, mnogi su upozoravali ovdje.CURVA je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:43 pmMa nema veze to sto pišeš, realnost da je ono najbolja uprava i da smo svi bili ponosni nekako to je bio naj Zeljo kojeg volimo, . Euforija pticurina bombe baca dolaze igrači, navijači u ekstazi, dom se uljepšava ali kako sezona počne sve jedna tekma teška patnja i onda onako luzerski izgubljene Titule jedna pokradena ali opet do nas. Dvije najteže sezone ikad, ne znam hoću li ikad moći zaboraviti. Onda treća opet sve loše 6 poraza u nizu i svakom je jasno da smo im dali jos 6 sezona ono nebi Titulu uzeli. Bez obzira opet mislim da je za sve najbolje što se Amar vratio biti će to dobro skontati će on ali nam ova bruka sa licencom nike trebala.Glas Razuma je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:23 pmOvdje je istina odista univerzalna. Gospodin Misimovic jeste podijelio navijace Zeljeznicara: na one koji vole Zelju i na one kojima je bitniji Amar Osim. Nazalost, ima tu jedna doza navijaca koji su u neznanju, a koji ce shvatiti isto, u to sam odista siguran.
A brate sta bi ti ? Da ih objesimo sve i bacimo u Miljacku?željozaživotcijeli je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 7:38 pmJoš jedna stvar mi nikako, al baš nikako ne ide u glavu.
Ovaj danas kao argument savezu za dobijanje licence kaže da smo mi imali pare na računu... pa zašto ga niko od novinara, prisutnih ne upita JE LI ON DOBAR S MOZGOM.
Čuj dokaza... "imali smo pare, al eto nismo na vrijeme uplatili. Al mi smo imali nijet Boga mi!"
I onda mi ne ide u glavu to zašto ste danas na forumu protiva saveza a ljudi nisu ništa krivi po pitanju ove licence!?
Vama je normalno i uredno ovo što ovaj naš vrli preCednik bomba ovako??
Pa očito da su danas bili 'agresivniji' prema savezu da mi raji zamazali oči i savez predstavili kao krivca za nedobijanke licence.. a jedini krivac smo mi i samo mi!