Svaka čast za mišljenje. Slažem se. Jbt svaku utakmicu strepiš. Ideš gledat Krupu, a pitaš se da li ih možemo dobit.Valter je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 10:51 pmO utakmici i našoj igri nema se šta posebno napisati. Nešto smo bili agresivniji nego u zadnjih par utakmica i to je donekle popravilo utisak. Generalno nemamo ni igre ni igrača i još što šta.
Međutim mene plaši jedna druga stvar. Postajemo mentalno "mali klub". Nama je Široki nametnuo komplekse (i ne samo Široki). Žalosno je kada prije same utakmice svi igrači i nas 95% posto navijača nije nezadovoljno kada Željo na svojoj Grbavici izbori bod protiv škutora i to iz sezone u sezonu. Pa ako mi stepimo već dugi niz godina kada nam ovi dolaze onda je svejedno jal pratili Olimpik, jal pratili Želju. Može se ponekad izgubiti, ali stav na terenu mora biti sasvim drugačiji. Igraš 90 minuta samo da ne primiš gol i uz to jedva stvoriš dvije polušanse. Nije to to i zato je i raje sve manje.
PS. Amare ako se razumiješ u ovu igru to možeš lako dokazati time što Zaimovića više nikada nečeš staviti da igra.
Zajmovića sam gotivio do večeras, al od večeras mi je dno dna. Kad onaj glupi Zec za njega izgleda ko Roben, nema dalje.
Malo smo previše držali loptu u posjedu igrača. Davali smo im priliku da prave grube faule (sudije aminovale) dok oni su se brzo oslobadjali lopte. Treba samo ubrzati igru. Veseli, Mujezin su dobri, ali previse drze loptu.
Sve u svemu, da smo ovakvi bili cijelu sezonu, bilo bi to dobro.