Nije mogao Zidan vidjeti od Pereza kako se uzima kamata,kao sto je Amar imao priliku to da vidi od Misimovica.
Gdje sam ja napisao da nam se pitari smiju za upravuCURVA je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 11:56 amNebulae je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 11:29 am![]()
Ja ne znam da li igdje na svijetu postoji slucaj da trener otjera komplet Upravu i dovede svoju upravu, vjerojatno ima, ali su to neki jadnici, totalni anonimusi u svijetu fudbala.
Da se ovo desilo nekome drugome, npr. pitarima, kako bi smo se sad svi smijali i valjali od smjeha, ovako dok jedni traze opravdanja, lazu sebe i druge da je to sve normalno, ostali se, istina, smiju ali od muke.pitari da nam se smiju za upravu sta sve covjek nece procitati kod njih uprava tri kurave i vijetnamac
![]()
Evo još jednog dokaza :
ja sam opet siguran da nas nece ispod 3 milje bit, Željo je, kakav god trenutno bio, i dalje klub sa najvise navijaca kako u gradu, tako i u drzavi, 3 milje i nije neka cifra realno, ali s obzirom na kvalitetu lige, posjecenost stadiona u BiH, situacijom u Želji, itd. to je i dobro
Mogli smo kafu prije tekme popiti
Geret nije polivalentanstaaarinavijac je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 12:30 pmEvo još jednog dokaza :
sport.a..z.ba/nogomet/476428/zidan-ne-racuna-na-bejla
Zidan ne računa više na Geretha , ali AO računa na Srđana
I ne moze objasnit igracima sta je Real.gavran je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 12:59 pmGeret nije polivalentanstaaarinavijac je napisao/la: ↑uto apr 16, 2019 12:30 pmEvo još jednog dokaza :
sport.a..z.ba/nogomet/476428/zidan-ne-racuna-na-bejla
Zidan ne računa više na Geretha , ali AO računa na Srđana