Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 09, 2019 1:56 pm

Šta se dešava sa najboljim strijelcem Željezničara: Znate li kada je Sulejman Krpić posljednji put zabio?

https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... bio/151595

kokoška
Kontakt:

uto apr 09, 2019 1:58 pm

Otjero covjek citavu veznu liniju ne mozemo da iznesemo loptu na protivnicku polovicu bez nabijanja i sad nesto pametuje dali nam go vako dali nam go nako, bruka i sramota. Al sad nema novinara i portala da pisu nista negativno a i na pressu niko ne postavlja pitanja slusaju njegova lupetanja ko da je sve bajno i krasno, prodali se uhljupi za petobu a da ne govorim o govnogovno.ba...

Okolele
Kontakt:

uto apr 09, 2019 2:17 pm

Tačno se vidi promjena i u pisanju portala..Da je prethodna garnitura još uvijek u upravi bilo bi razapinjanje samo tako..A ovako ko da se derbi nije ni igrao i pritom zijanilo 3:0 od najljućeg rivala što dodatno implicira neke stvari koje ne idu u prilog trenutnim ljudima na pozicijama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto apr 09, 2019 2:21 pm

Posto vidim da ova Mladost DK polako ali sigurno pada, evo i trener ih je napustio, misljenja sam da bi Osim trebao malo "zaroviti" kod njih. Musija je uvijek preferiorao nas klub i ne vjerujem da bi pravio probleme, po meni zanimljiv igrac a koji bi nam mogao biti od koristi je Welbec koji je i dobio crveni protiv nas
Alea iacta est!

ISB87
Kontakt:

uto apr 09, 2019 2:40 pm

mirzoni1921 je napisao/la:
uto apr 09, 2019 1:36 pm
ISB87 je napisao/la:
uto apr 09, 2019 1:25 pm
nama fali taj box to box igrac tipa blagojevica, jer nema ko da povuce loptu, kreira napade.
npr. hajdar bi mogao igrati u paru sa nekim blagojevicem ili ordagicem. ali kada on mora igrati sa loptom, kreirat eh tu dolazi do problema. jer ne zna.

za evropu, aBd, i sledecu sezonu nam treba golman, desni bek, stoper, vezni box to box, krilo i napadac.

sto se tice nastavka ove sezone treba rodina ubacit, mujezinovic u paru sa hajdarom ili sabanom. nikako njih dva zajedno.
ma burazeru nama sve treba. treba nam najmanje 14 igraca na svakoj poziciji. a od ovih što ostanu i ako ostanu klupu popunjavati :(
od ovog sto imamo u orvih 11 bi mogli ostaviti sipovica (koji bi uz brzeg stopera tipa graovac mozda bolji bio), pavica, hajdarevica (koji bi uz b2b igraca vjerovatno bio bolji), ramovica, e zeca.

mujezinovic, sinisa, veseli, rodin, daca na klupi.
MIRZA RASCIC

Zeljo
Kontakt:

uto apr 09, 2019 2:44 pm

Ali koliko mržnje prema čovjeku, koji je zasluzan sto smo najtrofejniji. Ja razumijem i kritiku i sve, pogotovo nakon onakvog poraza, ali ovo ismijavanje, pljuvanje je za svaku osudu. Koliko znam banovi su se dijelili kad se Slavko vrijedjao, a pusta se da se sve i svasta pise za Amara.
Utakmica protiv Mladosti, neki covjek na Sjeveru psuje Amaru majku, psuje mu citavu familiju, vjerovatno ne zna da je najveca legenda naseg kluba clan te familije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

mirzoni1921
Kontakt:

uto apr 09, 2019 2:53 pm

odmah banovati tog sa sjevera :placeodsmijeha:

Brkoo
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:20 pm

To nije smijesno, to je zalosno. Najtrofejnijem treneru naseg kluba, covjeku koji nam je donio toliko srece i radosti, psovati porodicu, dno dna. Mozemo imati razlicito misljenje i slagati se ili ne sa nekim ali spustiti se na taj nivo da vrijedjas covjeka zbog kojeg smo najtrofejniji u drzavi i da mu vrijedjas porododicu, nize od toga ne moze..

Da se ne lazemo mnogo takvih ima i na forumumima koji vrijedjaju Amara i nazivaju ga svakakvim imenima ali jedna od boljih stvari je sto Amara boli qrac za misljenje jednog kazandzije, za misljenje lazovcine iz Slovenije itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

željozaživotcijeli
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:23 pm

CURVA je napisao/la:
uto apr 09, 2019 3:09 pm
Zeljo je napisao/la:
Ali koliko mržnje prema čovjeku, koji je zasluzan sto smo najtrofejniji. Ja razumijem i kritiku i sve, pogotovo nakon onakvog poraza, ali ovo ismijavanje, pljuvanje je za svaku osudu. Koliko znam banovi su se dijelili kad se Slavko vrijedjao, a pusta se da se sve i svasta pise za Amara.
Utakmica protiv Mladosti, neki covjek na Sjeveru psuje Amaru majku, psuje mu citavu familiju, vjerovatno ne zna da je najveca legenda naseg kluba clan te familije.
kao sto se govnogovno forum ponasao dok je bila prosla uprava tako se ovdje pojedinci ponasaju prema ljudima koji su sada .Kao sto sam postavljao pitanje onima koji su bili protiv bivse tako cu postaviti pitanje ovima koji su sada protiv ovih .Hocu ime i prezime ljudi koji bi bili bolji od ovih ne da bi se samo tjeralo vec dajte imena i prezimena tih boljih od
Amara ,Zubana itd
Pa isti ti koje su oni otjerali... Trebala se dat podrška Misimoviću i njegovim ljudima, ne dopustit uplitanje navijača u posao uprave, trebala se dati podrška treneru ispred igrača... al nad prosutim mlijekom suze ne vrijede.
drenchy69 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:41 pm
Jarane moj, Željo mi je jedina radost u životu . . .

mirzoni1921
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:25 pm

Brkoo je napisao/la:
To nije smijesno, to je zalosno. Najtrofejnijem treneru naseg kluba, covjeku koji nam je donio toliko srece i radosti, psovati porodicu, dno dna. Mozemo imati razlicito misljenje i slagati se ili ne sa nekim ali spustiti se na taj nivo da vrijedjas covjeka zbog kojeg smo najtrofejniji u drzavi i da mu vrijedjas porododicu, nize od toga ne moze..

Da se ne lazemo mnogo takvih ima i na forumumima koji vrijedjaju Amara i nazivaju ga svakakvim imenima ali jedna od boljih stvari je sto Amara boli qrac za misljenje jednog kazandzije, za misljenje lazovcine iz Slovenije itd..
nikad nisam bio pristalica psovanja licima koja nose grb Željezničara. sto nije ustao i pukao mu šamarčinu, kao sto su momci na istoku objasnili liku koji je Zakari psovao sve i svasta. nego ovdje nakon mjesec dana prica price.

Zeljo
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:26 pm

CURVA je napisao/la:
Zeljo je napisao/la:
kao sto se govnogovno forum ponasao dok je bila prosla uprava tako se ovdje pojedinci ponasaju prema ljudima koji su sada .Kao sto sam postavljao pitanje onima koji su bili protiv bivse tako cu postaviti pitanje ovima koji su sada protiv ovih .Hocu ime i prezime ljudi koji bi bili bolji od ovih ne da bi se samo tjeralo vec dajte imena i prezimena tih boljih od
Amara ,Zubana itd
Pa jel treba da se ponasa ko oni na govnogovno. Evo ja sam prvi bio za odlazak prosle uprave pa nisam isao na utakmice da im ***** zive i mrtve. Nikad necu razumjeti ljude sto odu da lijece svoje frustracije i misle da su pametni. Opet kazem, kritikovat cu Amara, kritikovao sam Misimovica, ali nisam pljuvao po Istocnoj tribini, nisam Misimovicu jebavao mater po stadionu, tako necu ni pljuvat po trofejima koje je nas trener osvojio.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

ZeljinManijak
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:43 pm

govnogovno.ba ostat ce uvijek govno da prostite.

kokoška
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:49 pm

Hvala Amaru za prije i on je dobrim dijelom zasluzan za sve to ali sada su druga vremena, Zeljo mi je preci od bilo kakvih Amara i Senada a pogotovo sto ovaj trenutni Amar se toliko digao i na tako hinjav nacin usao u klub a samim tim i pokazao da on misli da je veci od kluba nek sad fino svoj majstoruluk pokaze i demantuje nas rezultatima, a koliko vidim trenutno stanje je veoma lose i tesko da se evropa moze izboriti kakav raspored imamo...

zeljeznicka21

uto apr 09, 2019 3:57 pm

Amar je mozda i jedina svijetla tacka u nasem klubu i treba imati punu podrsku svih nas, ako nista zbog toga jer nas je ucinio najvecim klubom u drzavi, a i zbog toga sto sumnjam da cemo boljeg naci

boga pitaj za sta je ovoliki poraz dobar, mozda se trznemo, sigurno je i Amar nesto naucio, izvuci ono pozitivno i idemo dalje

POVEDI NAS AMARE
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Kospa
Kontakt:

uto apr 09, 2019 3:58 pm

fcz je napisao/la:
pon apr 08, 2019 10:50 pm
Kospa je napisao/la:
pon apr 08, 2019 10:12 pm
Al brate koliko se kuka mene sramota majke mi...
Sto li nam je Boze moral pao, bas nema razloga. Sta ima veze sto su nam jufke dostizne jednako koliko i Bayern Munchen, sto strahujemo hoce li nas poluklub iz Zenice izgurati iz Evrope i sto izgleda kao da su svi digli ruke od kluba koji osim njegovih navijaca vise niko ziv ne postuje. Strasan, betonski temelj za optimizam.
Ma mislio sam na kukanje uprave, u svakoj prilici ko neka ciganka majke mi. A moral je i nama pao, sada sve izgleda daleko, kamp, lokomotiva na istocnom parku, tribine juzna i zapadna, fasada na sjeveru. O titulama da ne govorim...
... Godine života svoga tebi dao sam...

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 09, 2019 4:04 pm

Brkoo je napisao/la:

Ohladi malo .......bez prozivanja na taj nacin.
Malo je to pickasto....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Kospa
Kontakt:

uto apr 09, 2019 4:04 pm

zeljeznicka21 je napisao/la:
uto apr 09, 2019 3:57 pm
Amar je mozda i jedina svijetla tacka u nasem klubu i treba imati punu podrsku svih nas, ako nista zbog toga jer nas je ucinio najvecim klubom u drzavi, a i zbog toga sto sumnjam da cemo boljeg naci

boga pitaj za sta je ovoliki poraz dobar, mozda se trznemo, sigurno je i Amar nesto naucio, izvuci ono pozitivno i idemo dalje

POVEDI NAS AMARE
Sta me ima koji qrac voditi, nismo mi ovce. Nek se ustine malo za obraz i izbori evropu, nek radi svoj posao i zagrije dupe jer nam gori pod nogama
... Godine života svoga tebi dao sam...

nikson
Kontakt:

uto apr 09, 2019 4:05 pm

željozaživotcijeli je napisao/la:
uto apr 09, 2019 3:23 pm
CURVA je napisao/la:
Zeljo je napisao/la:
Amara ,Zubana itd
Pa isti ti koje su oni otjerali... Trebala se dat podrška Misimoviću i njegovim ljudima, ne dopustit uplitanje navijača u posao uprave, trebala se dati podrška treneru ispred igrača... al nad prosutim mlijekom suze ne vrijede.
Pa jel im se nije dala podrska??? Tri godine, dvije prokockane titule....jel se nije davala podrska??? To je kljucna razlika. Dala se podrska Misimovicu i njima tri godine a ovima nije ni mjesec... Treba biti realan pa priznati!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto apr 09, 2019 4:17 pm

Sljedeći put prozivka drugih ljudi ide ban.
Željezničar ante portas !

Brkoo
Kontakt:

uto apr 09, 2019 4:37 pm

Sad spinujes o stavu. Nista nisam napisao u vezi tvog stava. Svi imaju pravo na misljenje. Apsolutno je nebitno da li se ja slazem sa tim misljenjem ili ne. Pisao sam o tome da se vrijedja nas najtrofejniji trener i da ti to isto radis. Nema stav nista sa tim, to je vise stvar kucnog vaspitanja.

Kritikovati uvijek treba i Amara i sve ljude u klubu, zdrava kritika je uvijek dobrodosla ali vrijedjati covjeka(u stilu pitara,tuzlaka itd) zbog kojeg smo najtrofejniji klub u ligi je dno dna..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u uto apr 09, 2019 4:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: ubaceni element i 29 gostiju.

Prijava