barbarez je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 3:04 pm
Kospa je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 2:02 pm
barbarez je napisao/la: ↑ned apr 07, 2019 12:11 pm
@zvaka Stanic osim sto je supak,a Bogami i mi smo par puta bili supci prema njemu,je neko ko je kod nas imao par odlicnih i par prosjecnih epizoda. Ja ga prvi nikad nisam volio. Taj frajer meni nema osnovnu tehiku trcanja a kamo li sta drugo.
A opet koga si mogao dovesti boljeg od njega.
Koji su razlozi njegovog vracanja ne znam,ali jedino sto mi je logicno,ono ga smatraju dobrim za ekipu . On kao zna sta je Zeljo. Samo znam da su predhodnih godina dovodili bekova ,kako lijevih tako i desnih,a da je na kraju uvijek kad se pojelo govno,Stanic taj koji je vadio stvari. I vracali su ga isti ti koji su dovodili i stavljali te bekove. Mijenjao je Memiju,Hadzica,Sinisu,ProjicaBevab,vjeruj ne mogu vise da se sjetim svih lijevih bekova koje smo izmijenjali. Ah da Merhemic,pa onaj kloc sto dobi crveni na derbiju kad je Lendric zabio iz voleja.
Sto je svim trenerima prije igrao Bogicevic . Mozda zato sto su ovi drugi toliko losi.
A u krajnjem slucaju uvijek imas trenera koji vide nesto sto niko drugi ne vidi. Evo i ovog Husrefa ubise prozivajuci za Hebibovica. I mi se uvijek nadamo da cemo Zaimom ili nasim krilima jebat Sarajevo preko te njegove strane. A taj lik nas zadnja 3 derbija satra po bokovima.
E brate cijenio sam te al kad rece mi smo bili supci prema stanicu ko da me hladnom vodom poli, ako tako gledas na stvari nema covjek vise sta reci ili oduzeti
Kako nismo brate. Sjecas se kad je igrao sezonu zivota i kad se povrijedio. Nije se ni vratio treninzima,bio je otpusten i poslali ga u Olimpic.Nismo ispali korektni tada. To isto da smo Zolu ili Sinana otpustili nakon loma noge.Nisam mislio sad,pogresno si me shvatio. Za mene je on smrad kako god.
Brate ti si mozda igrao profesionalno pa nekako mozes se staviti u njegovu situaciju i razumiti njegove postupke, ako je tako, razumijem.
Ja nisam, ja gledam iz perspektive stolice sjevera ili juga citav zivot. Mene ne zanimaju motivi igraca kada idu kontra Zelje niti se mogu kao navijac poistovijetiti sa njima... Isto tako ne mogu razumijeti navijaca koji moze to uzeti u obzir, mozda sam ja naopak ali tu nema sive zone za mene.
Isto tako nisam za tjeranje bilo koga, nemamo mi Amara puno. Nama trebaju i Amar,Senad,Miodrag, Kemal i svi koji su voljni stati u rov, ima mjesta za sve.
Ali kad je nesto naopako, mora se kritikovati. Kad su Svabe ispale sa svjetskog sa onim starohanima, nisu trazili alibije nego su kritikovali i pronasli gdje gdje steka. Nisu govorili dje ces na mateusa, zamera, kolera i ostale nego su potpuno reformirali omladinski pogon i regrutaciju i par godina kasnije dobili legendarnu generaciju klose, ozil, khedira, neuer, kross itd.
Samo kod nas ne smijes kritikovati svece i njihov pristup, jer ako je neko sampion onda ne smijes reci da mu govno smrdi, a smrdi i to je normalno al se ne smije spomenuti. A najgore je kad dodje neko drugi i kaze ma nije to govno to se neko posr'o
Da smo mi drugaciji mozda i ponos ovih nasih ne bi bio toliki pa bi radili zajedno za Zelju a ne ponasali se ko pubertetlije na ego tripu.
... Godine života svoga tebi dao sam...