E. Zec ce nam biti pojačanje u pravom smislu riječi.
Dobrodošli novi članovi foruma.
Svi u nedelju na Grbavicu!!!!!!!!
Volim te Željoooo!!!!

aferim, imal kakvih igrača u kartoteci ili na jutjubu
Patnja je prosla otkad je Amar preuzeo kormilo.Petaka na tribinama i u mrezi gostiju aBd.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 10:15 pmPetaka očekujem u nedjelju.
Mogla bi jedna rapsodija nakon ovih patnji imam dobar filing
Maloprije neko napisa da ce poslije pauze biti spreman za prvih 11, valjda moze bar 60 minuta izdrzatistorm_raider je napisao/la: ↑čet mar 14, 2019 12:24 amNapadac za zadnjih 15 - 20 minuta. Tesko da je pokretan za nesto vise.
Daj Boze jer covjek je pola godine samo pio.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑čet mar 14, 2019 12:28 amMaloprije neko napisa da ce poslije pauze biti spreman za prvih 11, valjda moze bar 60 minuta izdrzatistorm_raider je napisao/la: ↑čet mar 14, 2019 12:24 amNapadac za zadnjih 15 - 20 minuta. Tesko da je pokretan za nesto vise.u ono malo sto je odigrao protiv Mladosti bas je par puta pokazao da zna
Navecer se napijes i pijes otprilike nekih 5-7 sati. U tom periodu neces jesti nista kvalitetno, a poslije toga nema sanse da se kvalitetno naspavas. Losa ishrana, los san i alkohol su prava kombinacija da organizam “propada”.ublehas je napisao/la: ↑čet mar 14, 2019 8:10 am
Meni ovo nikako ne ide u glavu. Fakat ne kontam kako se profesionalni sportista uspije ovako zapustiti. Haj kilaža i nekako, ali da ne može meda, to ne kontam. Imam i ja 10-15 kg viška, pa pa mogu trčati 20ak km bez problema, a nikad se nisam amaterski ili profesionalno bavio sportom.