Da ima evropski pasoš i opet izabrao ŽeljuPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:58 pmŠta je natrabunjo u kratkim crtama? Intervju 6 metara dug

Da nije pjevao protiv Želje već jedne ličnosti

Dosta ti
Da ima evropski pasoš i opet izabrao ŽeljuPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:58 pmŠta je natrabunjo u kratkim crtama? Intervju 6 metara dug
Ja sam čuo da je imo ponudu iz Liježa ali odbio radi ŽeljeAsharaK je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:59 pmDa ima evropski pasoš i opet izabrao ŽeljuPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:58 pmŠta je natrabunjo u kratkim crtama? Intervju 6 metara dug![]()
![]()
![]()
Da nije pjevao protiv Želje već jedne ličnosti![]()
![]()
Dosta ti
ker smrdljivi, sto se mene tice u rangu je saida guze sa hadisonaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:44 pmSrdjan otvorio dusu za ss.ba
Bolje ti je Srdjane otvori te zvalje da ti se dobro naseremo u njih.
Ali ovo da ima evropski pasos je dno ljudski gledano a i vrlo glupavo. Pa sta hoce reci momcima koji imaju samo bosanski. Odvratno.AsharaK je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:59 pmDa ima evropski pasoš i opet izabrao ŽeljuPlava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:58 pmŠta je natrabunjo u kratkim crtama? Intervju 6 metara dug![]()
![]()
![]()
Da nije pjevao protiv Želje već jedne ličnosti![]()
![]()
Dosta ti
Za sehareLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 6:44 pmSrdjan otvorio dusu za ss.ba
Bolje ti je Srdjane otvori te zvalje da ti se dobro naseremo u njih.
Uči će Olimpik. Amin.
Bogi ko FazlijaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 7:58 pmJel ovo Avramovski potpisa za Vardar.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uci/318709
storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 05, 2019 8:17 amDa ne prodje nezapazeno. Hajde ljudi da se aktiviramo malo. Stole iz Bora nas treba!!
Da li stvarno mislis da ima nwka budala koja ce uloziti svoje pare u nesto i da onda sa tim ne moze upravljati?11plavih'92 je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 8:54 pmU vezi ankete
Prvatizacija za ili protiv
Ako je po aktuelnom statutu tj da se moze privatizirati do 49%, ja sam ZA
A ako je u pitanju privatizacija u smislu da neko za par miliona bosanskih ili bilo kojih drugih maraka postane 100% ili vecinski vlasnik kluba (ala pitari), apsolutno NE.
Trenutni Statut mislim da to i ne dozvoljava te se nadam da nece biti nekih carlama kojima bi se to i dopustilo
Posto ponudjene opcije u anketi nisu jasno definisane, ja sam medju onima "nisam siguran"
Ako može izvući pare što da ne. Samo što je prvi dio rečenice vjerovatno utopija.Zeljo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 9:43 pmDa li stvarno mislis da ima nwka budala koja ce uloziti svoje pare u nesto i da onda sa tim ne moze upravljati?11plavih'92 je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 8:54 pmU vezi ankete
Prvatizacija za ili protiv
Ako je po aktuelnom statutu tj da se moze privatizirati do 49%, ja sam ZA
A ako je u pitanju privatizacija u smislu da neko za par miliona bosanskih ili bilo kojih drugih maraka postane 100% ili vecinski vlasnik kluba (ala pitari), apsolutno NE.
Trenutni Statut mislim da to i ne dozvoljava te se nadam da nece biti nekih carlama kojima bi se to i dopustilo
Posto ponudjene opcije u anketi nisu jasno definisane, ja sam medju onima "nisam siguran"