Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 27, 2019 11:33 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Igman Konjic 4:0

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ic-40-5532
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

djoxxx1921
Kontakt:

ned jan 27, 2019 11:38 am

Frajer je ogranicen kao balkon. Otisao je tamo iz inata, za par pisljivih stoja vise. Ucjenjivao je klub koji mu je sve dao. O njegovim fudbalskim kvalitetama je suvisno i govoriti, ja ga na termin ne bi zovnuo. Treba mu je.bati mater u supak svaku tekmu. Ali i s onim pjevanjem je sve rekao, dzukela obicna

LeBlue
Kontakt:

ned jan 27, 2019 11:46 am

Samo se kod nas gleda sto neki igrac ima odredjenu platu a drugi nema i onda se poredi. Sigurno da Projic nije nista pokazao, bio je kiks kao dosta drugih igraca, ali isto tako nisam nigdje procitao da se npr drugi igraci Arsenala bune kako Kolasinac ima medju najvecim platama u Arsenalu, a mozda nije taj kvalitet. Dug period je bio samo igrac za rotaciju a bio dosta placen. Cisto igracki razumijem sto je Amar vratio Stanic jer je ok igrac za rotaciju, moze da da svoj doprinos na pozicijama gdje je i tesko odma naci igraca, a ovako znas sta dobijes. Da je neko rijesenje na duze staze nemogu da vidim.

BrUDA
Kontakt:

ned jan 27, 2019 11:53 am

ja bi volio da ga Stanic zabije na Grbavici pa da vidim reakciju.. strijelac gola za Zeljeznicar... :djavo:
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:00 pm

bablaz je napisao/la:
ned jan 27, 2019 11:15 am
Bezveze je prica za Stanica. Bilo mu je ponudjeno smanjenje plate, on trazio povecanje. Nisu pristali zrinjski mu dao vise on otisao. Osvojio titulu, proslavio, vratio se. Svi bi isto napravili. Naravno da je bio u rijedjen, I naravno da je bio izrevoltiran (projic imao za 70% vecu platu). Da se razumijemo, nisam za to da Stanic bude dio ekipe. Ali iskljucivo zbog fudbalskih kvaliteta. Tesko mozemo u borbu za titulu iduce godine sa igracima poput Stanica, Keme, Bogicevica, Zajima... ali koliko para, toliko Muzike. AO ce ne sumnjam izvuci maksimum iz ekipe.
https://youtu.be/CVIebGvwfC8
5. - 7. Okt 1992.

storm_raider
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:20 pm

Jao stvarno "fantastican autogol".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:28 pm

Elegant je napisao/la:
ned jan 27, 2019 11:26 am
Kako vam je glupa ta konstatacija Projic imao 70% vecu platu pa se Stanic naljutio u fazonu ja bolji od njega a manje imam i otisao. Prvo ne znate koliku je platu ima Projic a koliku Stanicu, i taman da je od Projica 170% veca od ovog drugog idiota koga boli ***** sto se on buni na to. Mislim zaista glupo razmisljanje a pogotvo ako se igraci zaista tako ponasaju.

Ima snimak gdje Misimovc govori o Stanicu sta i kako je bilo da se ne lupeta bezveze.
Ima i Dzeko vecu platu od njega neka se pobuni sad.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

blueDBR
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:28 pm

CURVA je napisao/la:
ned jan 27, 2019 12:21 pm
AdmirA je napisao/la:
ned jan 27, 2019 10:25 am
gavran je napisao/la:
ned jan 27, 2019 8:37 am
Napokon suncano jutro
Uhh...
Nemoj te se nadati nema nista samo jos jedan stoper i to je to nece nista vise dovoditi
jel to znači da Rus ostaje, imamo prostora za strance, a i za razliku od onih sa probe ostao je duže i btw hvala na izvještavanju u proteklom periodu, živ mi bio :zeljeznicar1:

PlaviVlak
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:40 pm

CURVA je napisao/la:
ned jan 27, 2019 12:21 pm
AdmirA je napisao/la:
ned jan 27, 2019 10:25 am
gavran je napisao/la:
ned jan 27, 2019 8:37 am
Napokon suncano jutro
Uhh...
Nemoj te se nadati nema nista samo jos jedan stoper i to je to nece nista vise dovoditi
Ako Vranješ bude kao i do sada, a sumnjam da će biti nešto posebno bolji, onda ćemo imati dosta neiskusnu i nedovoljno dobru veznu liniju. Mislim da nam je tu neophodno pojačanje, Osmanović jako mlad, Šaban ide za pola godine, a nije ni on konstantan u svojoj igri, isto kao i Hajdarević...
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Budi Željo
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:40 pm

Po meni bi nam valjao još jedan golman, koji bi bio ozbiljnija konkurencija Kjosevskom od Fejzića, stoper pod moranje i to za prvih 11 i zadnji vezni.
Drago mi je što Amar u ovom intervjuu za 1921 pohvali neke omladince, to je odlična stvar.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

sajo10
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:43 pm

Dzeno se oslobodio pravo. Uh kakvog potencijala imamo u njemu. A tu je i Zubanovic mladji! :karanje: :karanje:

Sto se tice Curjurica. Ako biramo izmedju njega i Ramovica, odluka je jasna. A pitanje je koliko je pametno drzati njega na klupi kada mu mijesto lahko moze uzeti Dacic, Hajdarevic, Osmanovic ili neko eventualno pojacanje/prinova. Dobar igrac, ali za njega je Rama level 2.0

Budi Željo
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:51 pm

sajo10 je napisao/la:
ned jan 27, 2019 12:43 pm
Dzeno se oslobodio pravo. Uh kakvog potencijala imamo u njemu. A tu je i Zubanovic mladji! :karanje: :karanje:

Sto se tice Curjurica. Ako biramo izmedju njega i Ramovica, odluka je jasna. A pitanje je koliko je pametno drzati njega na klupi kada mu mijesto lahko moze uzeti Dacic, Hajdarevic, Osmanovic ili neko eventualno pojacanje/prinova. Dobar igrac, ali za njega je Rama level 2.0
Ma Ramović kada je u formi je naš najbolji igrač. Ćurjurić je odradio stvarno dobru polusezonu i valjao nam je ali pretpostavljam da je struka odlučila da je bolje da se njegova plata, uz oporavljenog Ramovića, te malo iskusnije Dacića i Žerića, oslobodi za nekog boljeg igrača na drugoj poziciji. Hvala mu svakako za sve i to je to.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Elegant
Kontakt:

ned jan 27, 2019 12:52 pm

Ako Vedrana na ljeto negdje ne uvalimo za neke pare on ce karijeru da zavrsi u PL, ovo mu je zadnja sansa da bljesne i ode negdje vani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Premier
Kontakt:

ned jan 27, 2019 1:28 pm

Ma ljudi na stranu to sto je stanic supak a klase ali jedna stvar mi nije jasna i to treba da nas brine...otisao je u zrinjski, odigrao 2.5 tekme i jos 2 bio na klupi i ljudi su ga sutnuli i otjerali odmah..znaci momak nije mogao biti ni na klupi naseg najjaceg konkurenta vec godinama i onda dolazi nama kao pojacanje i kao novi igrac, i to u najlosijoj formi ikako do sada, ali valjda Amar zna sta radi.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jan 27, 2019 1:47 pm

@Premier, zna Amar sigurno ali Stanu nije vratio iz fudbalskih razloga vec necega drugog. Sad vjerovatno ga gura nazor da ne bi rekli da je pogrijesio, jer znamo svi kakav je Amar, ima svoje i gura svoje i misli da je to njegovo najispravnije. Mada mislim da nije tolika budala da ide radi Stane na ustrb ekipe jer ce se i njemu obiti o glavu pa sad na pocetku ga gura.

Posto imam prijatelja koji igra u Igmanu, pa bas ga sinoc pitam sta ima reci na ovog Zelju.
Kaze: " Ma nije me niko posebno odusevio, onako. Doduse umorni su od priprema i oni, a u drugom poluvremenu nam zabili golove kad smo mi pali jer je vecina igraca igrala vecinu vremena protiv Slobode i kad su se umorili i kad su usli neki drugi onda je Zeljo dao brzo 3 gola. Nekako sad za sad Sloboda izgleda jace, ozbiljnije, agresivnije. Stana vam je ubjedljivo najlosiji igrac, sta je ono. Rus nista posebno. Fini su ovi mladi igraci, onaj iz Varesa dobar igrac.
Dobro ih Amar gazi, vidi se da su umorni ali treba se pojacat ako sta hoce i bit ce bolje kad se osvjeze i uigraju jos."

Eto to je njegovo misljenje. :D

A sad cu i ja pogledati izvjestaj :D

Ljoze_9
Kontakt:

ned jan 27, 2019 1:52 pm

Po ovome izvjestaju Osmanovic i rus su vise nego solidni.

Okolele
Kontakt:

ned jan 27, 2019 2:01 pm

Posla je Zaim u provaliju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jan 27, 2019 2:03 pm

:klanjase2: :klanjase2: Kakva asistencija Anela

Leon_Professional
Kontakt:

ned jan 27, 2019 2:04 pm

Jel ovo legenda Bogi pogrijesi, jebe ga vjetar.
Sta Fejza odbrani. Nekako osporavan al opet i protiv pitara i ono sto je branio do sad sasvim dovoljno se cini za rezervu.

Ovi nasi igraci kolektivno nemaju kuveta u zavrsnici, sutevi su toliko mrljavi ili losi da odu 10 metara preko gola. Moguce da je i to radi lose spreme, pa se sjebu da dodju do sanse i onda nemaju ni snage ni koncentracije.
Bravo za HAreta, odlican sut.

Nakon Zajmovog suta lijevom u svijetu zatvoreno hiljadu skola fudbala. :(

Grbavica
Kontakt:

ned jan 27, 2019 2:04 pm

Okolele je napisao/la:Posla je Zaim u provaliju..
pogodio japanskog turistu na starom mostu
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava