VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Igman Konjic 4:0
http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ic-40-5532
https://youtu.be/CVIebGvwfC8bablaz je napisao/la: ↑ned jan 27, 2019 11:15 amBezveze je prica za Stanica. Bilo mu je ponudjeno smanjenje plate, on trazio povecanje. Nisu pristali zrinjski mu dao vise on otisao. Osvojio titulu, proslavio, vratio se. Svi bi isto napravili. Naravno da je bio u rijedjen, I naravno da je bio izrevoltiran (projic imao za 70% vecu platu). Da se razumijemo, nisam za to da Stanic bude dio ekipe. Ali iskljucivo zbog fudbalskih kvaliteta. Tesko mozemo u borbu za titulu iduce godine sa igracima poput Stanica, Keme, Bogicevica, Zajima... ali koliko para, toliko Muzike. AO ce ne sumnjam izvuci maksimum iz ekipe.
Ima i Dzeko vecu platu od njega neka se pobuni sad.Elegant je napisao/la: ↑ned jan 27, 2019 11:26 amKako vam je glupa ta konstatacija Projic imao 70% vecu platu pa se Stanic naljutio u fazonu ja bolji od njega a manje imam i otisao. Prvo ne znate koliku je platu ima Projic a koliku Stanicu, i taman da je od Projica 170% veca od ovog drugog idiota koga boli ***** sto se on buni na to. Mislim zaista glupo razmisljanje a pogotvo ako se igraci zaista tako ponasaju.
Ima snimak gdje Misimovc govori o Stanicu sta i kako je bilo da se ne lupeta bezveze.
jel to znači da Rus ostaje, imamo prostora za strance, a i za razliku od onih sa probe ostao je duže i btw hvala na izvještavanju u proteklom periodu, živ mi bio
Ako Vranješ bude kao i do sada, a sumnjam da će biti nešto posebno bolji, onda ćemo imati dosta neiskusnu i nedovoljno dobru veznu liniju. Mislim da nam je tu neophodno pojačanje, Osmanović jako mlad, Šaban ide za pola godine, a nije ni on konstantan u svojoj igri, isto kao i Hajdarević...
Ma Ramović kada je u formi je naš najbolji igrač. Ćurjurić je odradio stvarno dobru polusezonu i valjao nam je ali pretpostavljam da je struka odlučila da je bolje da se njegova plata, uz oporavljenog Ramovića, te malo iskusnije Dacića i Žerića, oslobodi za nekog boljeg igrača na drugoj poziciji. Hvala mu svakako za sve i to je to.sajo10 je napisao/la: ↑ned jan 27, 2019 12:43 pmDzeno se oslobodio pravo. Uh kakvog potencijala imamo u njemu. A tu je i Zubanovic mladji!![]()
Sto se tice Curjurica. Ako biramo izmedju njega i Ramovica, odluka je jasna. A pitanje je koliko je pametno drzati njega na klupi kada mu mijesto lahko moze uzeti Dacic, Hajdarevic, Osmanovic ili neko eventualno pojacanje/prinova. Dobar igrac, ali za njega je Rama level 2.0
pogodio japanskog turistu na starom mostuOkolele je napisao/la:Posla je Zaim u provaliju..