Memic ne zna dvije da progovori a kamo li da vodi ekipu. Da nam je Guardiola trener bio popusi bi kad su ga busili sa svih strana...ne pravimo se budale.zuka je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 12:40 pmMa nek postavi Pekica ako zeli,on je odgovaran za rezultate ma ko god bio trener,a ako ne bude rezultata nek ide i on zajedno s tim sto bude trener.
Mada Memic i Alispahic previse podcjenjuju se,a Krcmarevic nije nista bolji od nji a predstavlja se kao neki veliki strucnjak i gospodin.
Ma da kni hoce se svi ufatiti posla i nesto napraviti a manje svi pricati,i ovi sad a i oni prije sto su bili.Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 12:47 pmMemic ne zna dvije da progovori a kamo li da vodi ekipu. Da nam je Guardiola trener bio popusi bi kad su ga busili sa svih strana...ne pravimo se budale.zuka je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 12:40 pmMa nek postavi Pekica ako zeli,on je odgovaran za rezultate ma ko god bio trener,a ako ne bude rezultata nek ide i on zajedno s tim sto bude trener.
Mada Memic i Alispahic previse podcjenjuju se,a Krcmarevic nije nista bolji od nji a predstavlja se kao neki veliki strucnjak i gospodin.
Sjecam se izjave u smislu kad je sve regularno moze se pobjediti u gostima...A ono te sezone nismo nikog mogli uzeti u gostima tek zadnje kolo kad su oraski labudovi vec ispali
Ostaje Bogi kod nas do cetrdesete kako je krenulo, kao Costacurta
Čisto sumnjam da će Alispahić sjesti na klupu. Pa odmah bi ga principijelni navijači prozvali pitarskim kerom.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 27, 2018 1:21 pmRekoh ja za Alispahica.
Pa zar mislite da ce doci neko jak i dozvoliti tj.pristati da mu Amar naredjuje.
Trener ce biti levat, pa mozda Amar sjedne kad bude sanse za titulu. Ispod casti je voditi klub koji nema sanse za titulu, opada mu statistika.
Sramota.
Moguce da Memic bude pomocnik Amaru, a Alispahic trener.
Cuj Tomic a produzio ugovor skoro.
Mislim, prejako zvuci Tomic Blagojevic, ali ne znam kako je realno.