Velahalve je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 11:28 pm
salle86 je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 11:23 pm
Velahalve je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 11:18 pm
Samo jedna informacija, i naravno zahvalnost Misimovicu, da čovjek nije posudio 650.000 KM, našli bi se odavno u ogromnom problemima, i ta pozajmica mi je vraćena od Uefinih para, i ostala je ova još od 20.000 isto tako prema njemu, i još par ljudi je posudilo svoje novce ali sve se vratilo, tako da zahvalnost ljudima iz bivše uprave iz razloga kada je god zatrebalo posuđivali su svoj novac kako bi klub mogao funkcionirati.
svaka njemu čast...hvala mu
ALI kako smo se i zašto doveli u tu situaciju da se TOLIKE PARE pozajmljuju
jel to savjesno poslovanje ?
koliko od ovih 2 miliona (koliko ja sračunah ofrlje) imamo stvarnog duga (dobavljači, radovi, teren, led plus bivši igrači, treneri, i sl) ???
Ave ti je čovjek objasnio odnosno direktor, Misimovic je radio pošteno i to ne može niko osporiti, da njega nije bilo ne bi mogli ni igrati evropsko utakmice kada smo imali 30 KM na računima ili 40, slagat ću te.
Nek nova uprava ubaci milion, pa nek čekaju pare od Evrope i svi su problemi sad za sad riješeni, jer da je bivša uprava ostala oni bi to i učinili.
Pustite Dobracu, nekom sam pisao u pp da će otići i hvala mu zaista za sve.
I Amira će otići po mojim saznanjima.
ne sporim ja pošten rad Misimovića
sporim to da smo dužni fine pare, da su neke potrošene i da se ne vidi šta bi moglo da legne na račun pa da klub normalno funkcioniše
možda je fakat do mene pa u ove kasne sate neke stvari ne kontam
I nije dobro da smo i dalje u toj situaciji da mora neko ubaciti milion da ne bi pod ključ, pa da čeka da klubu legnu neke pare da to vrati sebi...nema od tog poslovanja onda ništa
a pričalo se da se to tako ne radi više, da se neće trošiti više nego što se ima
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍