sidro je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 2:46 pm
Bravo Zeljovci uspjela su govnagovna.ba da ponovo udju u klub. Eno tamo imaju po 40 novih nickova koje su aktivirali u zadnja 4 dana.
Bravo bravo
Mi smo najbolji u pljuvanju uspješnih, sposobnih, poštenih ljudi, a kriminalci i uhljebi nam rade oko glava 20 i kusur godina..
Željovci nikad nisu bili kao ostali, ja sam iz ove garniture mlađih navijača, ali uz oca, rođake sam saznao šta je Željo, Grbavica i Manijaci.
Nažalost ovo grozno vrijeme u kojem živimo donijelo je promjenu svijesti kod ljudi i manji je broj ljudi koji je još uvijek otrgnut od sebičnosti, pohlepe..
Željo je ljubav, način života i nikakav interes ne bi smio biti razlog da Željo ispašta i svi bi trebali gledati Želju ne kao samo klub, nego kao pokret koji okuplja posebnu grupu ljudi, jer je Željo poseban.
U jednom danu najviše puta pomislim na Želju, kad Željo gubi 2:0 u 90. minuti i tada se nadam nečemu, jer Željo me naučio da budem optimista.
Volio bih da ljudi koji razmišljaju kao ja i kao mnogi od nas ovdje sa foruma budu u klubu, a stekao sam utisak da je ova uprava u odlasku bila takva i zbog toga sam ih podržavao.
Nadam se da ćemo nakon 23. decembra krenuti još bolje i jače, iako nisam siguran da će sve ići tako lako...Ipak, ja se već sada radujem prozivci i ne mogu dočekati praćenje treninga na pomoćnom terenu, komentarisanje novih igrača, a onda i utakmice na najljepšem hramu fudbala na svijetu.
Stari nick: Zaka.
Biće Željo opet šampion!