Mozda bi bili mnogobozci da prvo ne gledamo u minus na racunu kad ode.
jel se ti to sladiš pljuvajuči danima. Ti imaš očito puno veči problem od mržnje prema Amaru. Ako ne kontaš neke stvari to su bile paraole kojima smo jebavalo pitare a u kojima se aludiralo i na Ivicu Osima zbog kojeg im nije bilo dobro kad se spomene a Amar je to nastavio i još ih ubijo u pojam.avlami97 je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:37 pmNa osnovu svih dešavanja, izvlači se zaključak, da skoro niko iz struktura Kluba ne želi da radi sa Amarom. Yebote, ode NO, UO, Predsjednik Skupštine, Generalni sekretar, Zajko Zeba, a bit će ih još...jedina dobra stvar što to čine na legalan način...podnose ostavke ili nalaze nove angažmane. Ne bi valjalo, da kažu, odoh na godišnji odmor bez papira, bez igdje ičega...![]()
Neka nam je dragi Amar na pomoći."Mi imamo svoga Boga i na klupi Sina Njegovoga". Nemoite samo bogohuliti i od ljudi praviti nadnaravna bića.
![]()
De bogati nemojte još na Mišu. Bože me sačuvaj. Čuj nije Smajlović legenda,PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:48 pmKoji ba Miso Smajlovic sta je on uradio?
Jel dao kojem najvatrenijem i najboljem navijacu dres? Nikad on legenda nece biti. Koliko trofeja ima?
Sigurnk ga Miske platio da ovako prica.
Procitajte sta kazu Crnov, nasa djeca Hasanovic i Turkovic rastjera ih Miske po Indiji, i najbolji novinar na svijetu Amila,i renomirani portali infonesto...
Ja gledam u salon. Na policama je sve njegovo.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:50 pmMozda bi bili mnogobozci da prvo ne gledamo u minus na racunu kad ode.
Nadam se da si shvatio na pravi nacin...bojamora je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:53 pmDe bogati nemojte još na Mišu. Bože me sačuvaj. Čuj nije Smajlović legenda,PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:48 pmKoji ba Miso Smajlovic sta je on uradio?
Jel dao kojem najvatrenijem i najboljem navijacu dres? Nikad on legenda nece biti. Koliko trofeja ima?
Sigurnk ga Miske platio da ovako prica.
Procitajte sta kazu Crnov, nasa djeca Hasanovic i Turkovic rastjera ih Miske po Indiji, i najbolji novinar na svijetu Amila,i renomirani portali infonesto...
Ovaj novi salon ili onaj pun vlage?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:54 pmJa gledam u salon. Na policama je sve njegovo.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:50 pmMozda bi bili mnogobozci da prvo ne gledamo u minus na racunu kad ode.
Meni dosta.
Vlaga i prašina se nakuplja kad se ništa ne dira, a u onom starom godišnje jedan ili dva trofeja završavali na olicama salona..Morala je biti čista podlogaPratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:59 pmOvaj novi salon ili onaj pun vlage?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:54 pmJa gledam u salon. Na policama je sve njegovo.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:50 pm
Mozda bi bili mnogobozci da prvo ne gledamo u minus na racunu kad ode.
Meni dosta.
Slabo su to oni nesto cistili, valjda sve za igrace davali.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 2:02 pmVlaga se nakuplja kad se ništa ne dira, a u onom starom godišnje jedan ili dva trofeja završavali na olicama salona..Morala je biti čista podlogaPratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:59 pmOvaj novi salon ili onaj pun vlage?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 1:54 pm
Ja gledam u salon. Na policama je sve njegovo.
Meni dosta.![]()
A igrači dali nama prefiks najtrofejnijeg kluba u BiH.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 2:04 pmSlabo su to oni nesto cistili, valjda sve za igrace davali.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 2:02 pmVlaga se nakuplja kad se ništa ne dira, a u onom starom godišnje jedan ili dva trofeja završavali na olicama salona..Morala je biti čista podloga![]()
Sta mislis o ovoj izjavi Mise Smajlovica?