bianco blu je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 6:56 pm
option1921 je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 6:09 pm
Citajuci druge forume (duplo govno.ba, klix i 1921.ba) ne mogu da se otmem dojmu kakvu tek Amar PR masineriju ima.
Navijaci Amara a ne Zelje . Pojedinci tamo se bas otkrivaju
a ti si očigledno navijač Misimovića, a ne Željezničara. Tek si registrovan i odmah pljuc po Amaru.
Ako sam se tek registrovao to ne znaci da ne citam godinama. Citam od prvog dana kako ste presli vamo od gg.ba foruma ciji je vlasnik Hrasno1921. Redakcija gg.ba stoji iza nickova Hrasno1921 ma u to sam uvjeren.
Citam tako i tvoje postove i ti dobro naginjes na Amarovu stranu. Neka, to je normalno, ma ja sam tako godinama. Sto se tice mene nakon ovoga svega neke su maske pale. Nisam navijac Misimovica ali moram da kazem da je Misimovic mnogo uradio za nas klub. Kada ode ako se pokaze da je nesto zajebao Zelju njemu cu prvom ***** sve.
Dok Misimovic vraca dugove i gradi stadion, pojedinci medju nama i dalje brane Amara. Pa jeste li vi navijaci Amara ili Zeljeznicara?
Amar Osim skriva godinama iza kaputa velikog gospodina Ivice Osima, svog oca a **** nije mrdnuo da pomogne klubu kako se stadion poceo graditi i dugovi poceli vracati. Sta ce mu koji **** kamata? Dodje li amar u klub ceka nas dug period mraka i patnje sa Zeljom.
Bas me je iznervirala ona objava u pm.
POST TI JE EDITOVAN!!! BEZ PSOVANJA!!!