Jok brate, dat ce mu Senad vlasnistvo nad klubom, isplatit mu sve kamate I sve izmisljene iznose kako amara cuna zasvrbi I kad ogladni da se od Zelje ogrebe I jos ce mu suprugu prepustit I svaki dan cistiti Lutvinu kakicu, samo da se amar vrati. E nabijem ga na neku stvar da je 100 titula uzeo poslije onog godisnjeg odmora I ovog otimanja od kluba, sto se mene tice nadam se da se vise nikad u klub nece vratit , bruka najvecu legendu Zelje , svog oca rodjenog , koji ga sigurno nije na to.naucio. Nek komentarise u uvodnim emisijama, tu mu je mjesto, a nadam se iskreno da ce uprava na celu s Misketom iznijeti sve prljave stvari I ves na skupstini I konacno otkriti sve pizde koje su prosle zadnjih godina I opustosile klub. Pun mi je kitic vise.Zeljo je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 12:30 amZato sto jesu obojica na istom nivou, koliko god to glupo zvucalo. Misimovic je uradio dosta stvari za klub kao sto je i Amar ali obojica stavljaju svoj ego ispred kluba, to sto neki ne zele to da vide to je njihov problem. Moje misljenje je da obojica trebaju da se udalje od kluba jer su oni podjednako krivi za sve ovo sto se desava,
Meni ovo djeluje ko pasjaluk nakon sto je shvatio da mozda nece moci kako je on planirao na skupstini, pa osvetnicki udara po Zelji. Ako je tako ovo su mu posljednji trzaji...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 12:41 amPotpuno neshvatljivo, ako je uopce imao bilo kakve namjere ulaska u klub, da ovo radi. Prva stvar, blokiras svoj buduci posao. Druga stvar, unistavas sebi kredibilitet i kaljaš ime. Mislim da je ovime okrenuo barem 30% navijaca protiv sebe. Šta ocekuje, da ga sad raširenih ruku prihvatimo, odblokiraj nam racun.
Na zalost nije nikakav vid dogovora.A nisi levat sto sve pokusavas da gledas sa vedruje strane.Cak sta vise.kontranogama je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 6:00 amSamo se nadam da je ovo neki dogovor izmedju AO i kluba. Mozda sam levat pa sve vidim sa ljepse strane jer ne mogu da vjerujem da je ovo sto se desava i pise istina. A svima koji rade protiv Zelje yebem sve zivo i mrtvo kako god mu ime i prezime bilo , eto sad me mozete i banovat jer prvi put psujem na forumu za sve ove godine ali se ne mogu suzdrzat.
Pogledaj ti rezona prosječnog "navijača" Željezničara. Nek' se obojica nose u PM. Jedan otima kamate od Želje a drugi brani interes Želje. E stoko balijska.Kospa je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 12:24 amJa ne kontam majke mi opet zasto obojica na isti nivo se stavljaju, sta je Senad kriv sto Amar blokira racune kluba zbog kamate?Zeljo je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:49 pmAko ovako nastave nek se obojica nose u picku materinu. Sto dalje od Zelje, picke jedne. Kako samo status kluba pada sve nize i nize. FUJJJJSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:47 pmAmare i Senade nabijem vas obojicu na neku stvar. Takodjer ***** sve ovim kvazi portalima i novinarima koji jedva cekaju da objave nesto lose u vezi Zelje.
Ovo nikakvo dobro ne moze donijeti klubu nego samo ce napraviti jos vece tenzije izmedju navijaca.
Ako zabijemo glavu u pijesak i generaliziramo stvari, isto ce nam se ponoviti za par godina.