Volim te Željo!

Hebe se njima za pritisak, to je takva sorta
Jos me vise raduje sto je razgovor trajao 4 sata. Obojica ne trebaju da slusaju nikoga sa strane, vec samo jedan drugog.
100%sahmat je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:17 pmZašto je historijski sastanak?
1. Ujedinili bi se navijači (nakon mnogo vremena)
2. Senad Misimović bi (p)ostao legenda sa ostatkom uprave.
3. Vratili bi navijače
4. Napokon vidjeli Osima ponovo pored klupe.
5. Vratili strah kod sudija i ostalih protivnika.
6. Svi bi se vratili na aparate i u rupe.
Što je najvažnije Grbavica se gradi, a titule se osvajaju, ne može bolje![]()
Graditi mostove braco, a ne granice. Mozemo svi mnogo pomoci. Zajedno Zeljovci, samo zajedno!!!AdmirA je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:26 pm100%sahmat je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:17 pmZašto je historijski sastanak?
3. Vratili bi navijače
Svi svi moramo raditi na ovome.
Sansahmat je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:17 pmZašto je historijski sastanak?
3. Vratili bi navijače
Da postoji nacin da se "obicni" navijaci ukljuce i pomognu vjerujem da niko ne bi sjedio skrstenih ruku, ali sta to objektivno mi mozemo uraditi?AdmirA je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:26 pm100%sahmat je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:17 pmZašto je historijski sastanak?
3. Vratili bi navijače
Za pocetak mi na forumu trebamo shvatiti da smo svi mi braca po plavoj boji i vratiti se Zeljinim vrijednostima. Mnogo smo se udaljili, vidjeli smo kakav je pitarluk, pupu, ne daj Boze nikome.fcz je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:30 pmDa postoji nacin da se "obicni" navijaci ukljuce i pomognu vjerujem da niko ne bi sjedio skrstenih ruku, ali sta to objektivno mi mozemo uraditi?AdmirA je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:26 pm100%sahmat je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:17 pmZašto je historijski sastanak?
3. Vratili bi navijače
Po meni je jedino da se probaju spustiti tenzije i podjele medju nama, da se pokusa vratiti jedinstvo medju navijace jer svi imamo isti cilj, zar ne?
Hoce kad Senad ode. Ako ode na skupstini.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:32 pmSto ja imam osjecaj da ce ovo sve biti objavljeno na dan dva prije skupstine.
Kaze jedan lik danas da je Amar vec napravio spisak 5 pojacanja koja hoce iz nase lige ali dalje nije govorio.
Hajde Senade Hajde Amare molimo Vas, dajte pruzite ruku jedan drugom pa da krenemo u historijske pobjede.
Upravo tako!storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:36 pmZa pocetak mi na forumu trebamo shvatiti da smo svi mi braca po plavoj boji i vratiti se Zeljinim vrijednostima. Mnogo smo se udaljili, vidjeli smo kakav je pitarluk, pupu, ne daj Boze nikome.fcz je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:30 pmDa postoji nacin da se "obicni" navijaci ukljuce i pomognu vjerujem da niko ne bi sjedio skrstenih ruku, ali sta to objektivno mi mozemo uraditi?
Po meni je jedino da se probaju spustiti tenzije i podjele medju nama, da se pokusa vratiti jedinstvo medju navijace jer svi imamo isti cilj, zar ne?
Ma da smo mi ujedinjeniji, siguran sam da bi i one curice na terenu usvojili barem 10 bodova vise.sahmat je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:45 pmUpravo tako!storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:36 pmZa pocetak mi na forumu trebamo shvatiti da smo svi mi braca po plavoj boji i vratiti se Zeljinim vrijednostima. Mnogo smo se udaljili, vidjeli smo kakav je pitarluk, pupu, ne daj Boze nikome.fcz je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:30 pm
Da postoji nacin da se "obicni" navijaci ukljuce i pomognu vjerujem da niko ne bi sjedio skrstenih ruku, ali sta to objektivno mi mozemo uraditi?
Samo da se mi ujedinimo, ostalim nema nista mrže nego kad izgubimo utakmicu, a mi svi ko jedan, a oni da puknu od muke
Tako je. Malo je naših kvalitetnih ljudi, oni moraju biti jedno ili bar u blizu i raditi u interesu Kluba.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon dec 03, 2018 9:32 pmSto ja imam osjecaj da ce ovo sve biti objavljeno na dan dva prije skupstine.
Kaze jedan lik danas da je Amar vec napravio spisak 5 pojacanja koja hoce iz nase lige ali dalje nije govorio.
Hajde Senade Hajde Amare molimo Vas, dajte pruzite ruku jedan drugom pa da krenemo u historijske pobjede.