Gdje si ti bio, stvarno ne znam ali evo par utakmica. Ove tri sezone bas dosta ytakmica ostalo u dobrom pamcenju. Racunam od odlaska Amara. Siroki 2:0, Olimpik 3:1, Sarajevo 0 1, Zrinski 0 0,Sloboda 1 2,Sarajevo 1 1, Siroki 2 0,Zrinski 0 4, Radnik 1 2Celik 1 0,Mladost 1:0.Jos bi ih imao nabrojati.ISB87 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:41 pmko je kriv sto nas je 1900 bilo? Ja? Kop? Ma daj bjezi.Durgo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:19 pmBio sam na toj proslavi i cinjenica je da je bilo pravo malo ljudi. Napisao sam 3000, eto nek je bilo duplo vise 6000, uopste nije bitno. 6000 je nesto wow? pa na nekim tekmama u ligi prosle i pretporosle godine je bilo 8000+.... ta cifra uopste nije bitna, poenta price je da mi svemu nadjemo manu i 100 sranja nekih... zasitimo se svega, titula, kupova, gradnje stadiona... prosle godine transparent "KUP NIJE BITAN" a kada smo ga osvojili zadnji put? Niko od nas kurcem da makne i uradi nesto konkretno vec samo seremo kako nista ne valja... nismo skupili 11 000 za reflektor, a seremo kako ljudi u klubu ne mogu naci XY sponzora i milione da osvajaju titule, prave stadion, ulazu u omladinski pogon, trening kamp itd.
proslu tekmu na grbavici je bilo 1900 ljudi. hejj 1900 i kao hocemo da se pitamo nesto. momci iz kopa njih 300 zele da donesu smjene? Jarane nece moci tako. Kada vas (nas) bude 2000 svaku tekmu u kopu i kada (ONO STO AMAR OSIM PRICA U VIDEO KOJI SAM KOMENTARISAO) budu vise doprinosili klubu nego odmagali (finansijski) onda se mozemo pitati. Ne samo oni vec i svi mi ostali sa drugih tribina.
Posjeta nam je ocajana i nas 1900 sto dolazimo redovno hocemo da se pitamo nesto. Ne moze to tako. Kada nas bude 10 000 svaku tekmu moci cemo donositi odluke i mozda se nesto budemo pitali.
To je realnost, svidjela se nekom ili ne.
Navijaci su izgradili tribinu, navijaci su potakli gradjenje stadiona, navijaci su tu kad je klub u govnima i kada nije. Logicno da cemo se pitat jer je klub nas i zbog nas postoji. Nece postojati sigurno zbog senada, zuje, dzele, gredica violina i ostalih pojedinaca.
Zeljo je opstao zahvaljujuci raji, sponzori su tu zbog gledaoca.
Kad si pogledao zadnju lijepu utakmicu na Grbavici? Zbog koje bi se raja vratila na stadion? Mozda sloboda 4:2 na otvaranju istoka. Sve ostalo na vrat na nos.
Kako vas nije stid uzimat navijace u usta zbog nekih reflektora nakon svega sto su navijaci uradili za klub. Fuj.
Da Keka dovedes, ako ne ode u Makijato prica ti je lazni Murinjo,Kostic dva, skijas. Ako slucajno dodirne nekog od "mahalaca", "ljudina", dosao da trenira strogocu na nasoj djeci dovodi menadzerske igrace, utaljuje se sa Misimovicm.. i haj ti dovedi nekog samo Amar Osim!
Zasto na je 1900 smo krivi MI, NAVIJACI i niko drugi. Nije upitna samo prosla tekma vec svaka do sada. Ja ne kritujem nikog pojedinacno vec sve nas "navijace" zelje. Ja ih znam 20 sto dolaze samo kada je sve med mlijeko...ISB87 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:41 pmko je kriv sto nas je 1900 bilo? Ja? Kop? Ma daj bjezi.Durgo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:19 pmBio sam na toj proslavi i cinjenica je da je bilo pravo malo ljudi. Napisao sam 3000, eto nek je bilo duplo vise 6000, uopste nije bitno. 6000 je nesto wow? pa na nekim tekmama u ligi prosle i pretporosle godine je bilo 8000+.... ta cifra uopste nije bitna, poenta price je da mi svemu nadjemo manu i 100 sranja nekih... zasitimo se svega, titula, kupova, gradnje stadiona... prosle godine transparent "KUP NIJE BITAN" a kada smo ga osvojili zadnji put? Niko od nas kurcem da makne i uradi nesto konkretno vec samo seremo kako nista ne valja... nismo skupili 11 000 za reflektor, a seremo kako ljudi u klubu ne mogu naci XY sponzora i milione da osvajaju titule, prave stadion, ulazu u omladinski pogon, trening kamp itd.
proslu tekmu na grbavici je bilo 1900 ljudi. hejj 1900 i kao hocemo da se pitamo nesto. momci iz kopa njih 300 zele da donesu smjene? Jarane nece moci tako. Kada vas (nas) bude 2000 svaku tekmu u kopu i kada (ONO STO AMAR OSIM PRICA U VIDEO KOJI SAM KOMENTARISAO) budu vise doprinosili klubu nego odmagali (finansijski) onda se mozemo pitati. Ne samo oni vec i svi mi ostali sa drugih tribina.
Posjeta nam je ocajana i nas 1900 sto dolazimo redovno hocemo da se pitamo nesto. Ne moze to tako. Kada nas bude 10 000 svaku tekmu moci cemo donositi odluke i mozda se nesto budemo pitali.
Navijaci su izgradili tribinu, navijaci su potakli gradjenje stadiona, navijaci su tu kad je klub u govnima i kada nije. Logicno da cemo se pitat jer je klub nas i zbog nas postoji. Nece postojati sigurno zbog senada, zuje, dzele, gredica violina i ostalih pojedinaca.
Kad si pogledao zadnju lijepu utakmicu na Grbavici? Zbog koje bi se raja vratila na stadion? Mozda sloboda 4:2 na otvaranju istoka. Sve ostalo na vrat na nos.
Kako vas nije stid uzimat navijace u usta zbog nekih reflektora nakon svega sto su navijaci uradili za klub. Fuj.
Sve pokušavam da se ne uključujem u rasprave jer vidim da ne vode ničemu (u stvari vode daljnjim podjelama), ali fakat ne mogu da čitam više ovoliko spinova.ISB87 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:41 pmko je kriv sto nas je 1900 bilo? Ja? Kop? Ma daj bjezi.Durgo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:19 pmBio sam na toj proslavi i cinjenica je da je bilo pravo malo ljudi. Napisao sam 3000, eto nek je bilo duplo vise 6000, uopste nije bitno. 6000 je nesto wow? pa na nekim tekmama u ligi prosle i pretporosle godine je bilo 8000+.... ta cifra uopste nije bitna, poenta price je da mi svemu nadjemo manu i 100 sranja nekih... zasitimo se svega, titula, kupova, gradnje stadiona... prosle godine transparent "KUP NIJE BITAN" a kada smo ga osvojili zadnji put? Niko od nas kurcem da makne i uradi nesto konkretno vec samo seremo kako nista ne valja... nismo skupili 11 000 za reflektor, a seremo kako ljudi u klubu ne mogu naci XY sponzora i milione da osvajaju titule, prave stadion, ulazu u omladinski pogon, trening kamp itd.
Durgo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 3:15 pmZasto na je 1900 smo krivi MI, NAVIJACI i niko drugi. Nije upitna samo prosla tekma vec svaka do sada. Ja ne kritujem nikog pojedinacno vec sve nas "navijace" zelje. Ja ih znam 20 sto dolaze samo kada je sve med mlijeko...ISB87 je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:41 pmko je kriv sto nas je 1900 bilo? Ja? Kop? Ma daj bjezi.Durgo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:19 pmBio sam na toj proslavi i cinjenica je da je bilo pravo malo ljudi. Napisao sam 3000, eto nek je bilo duplo vise 6000, uopste nije bitno. 6000 je nesto wow? pa na nekim tekmama u ligi prosle i pretporosle godine je bilo 8000+.... ta cifra uopste nije bitna, poenta price je da mi svemu nadjemo manu i 100 sranja nekih... zasitimo se svega, titula, kupova, gradnje stadiona... prosle godine transparent "KUP NIJE BITAN" a kada smo ga osvojili zadnji put? Niko od nas kurcem da makne i uradi nesto konkretno vec samo seremo kako nista ne valja... nismo skupili 11 000 za reflektor, a seremo kako ljudi u klubu ne mogu naci XY sponzora i milione da osvajaju titule, prave stadion, ulazu u omladinski pogon, trening kamp itd.
Sto ce me biti stid kritikovati i kriviti svoje najbolje prijatelje koje spadaju u tu skupinu? To kazem njima licno i svim slicnim.
Vezano za reflektor, naravno da cu spominjati... tu se pokazala nasa "zasicenjost" pomaganju i guranju kluba... i niko ama bas niko mi nece rece da to nismo mogli zavrsiti do kraja. Dosli smo do 90% i nismo u stanju skupiti jos 10% jer smo kao bili razocarani u rezultate. MI PRAVIMO STADION SVOJOJ DJECI I ZELJI I NISTA NE TREBA BITI IZGOVOR DA TO NE ZAVRSIMO.
JA SAM NAVIJAC ZELJE I KAZEM DA PRVI JA I SVI OSTALI NE DOPRINOSIMO KOLIKO MOZEMO. TACKA.
Haj molim te reci da si se salio, da ovo nije istina. Pa ovo je nadmasilo violinu i onu njegovu "naturnu laz". Ljudi dragi znate li sta je 8 miliona? Ne mogu da vjerujem da neko moze biti tolika ovca da vjeruje u ovo. Mozes reci da npr. Misimovic nema pojma o fudbalu ali reci da su se talili i uzeli 8 miliona je nebuloza samo takva.Budi Željo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 1:22 pmPoznajem neke momke iz kopa pa sam ih pitao kad smo se sreli par dana nakon utakmice sa Tuzlom šta je razlog svega. Kažu oni tjeramo najveće grobare FK Željezničara u njegovoj historiji. Pominju neke pokradene pare od transfera, rastaljivanje od ugovora, cifre idu do osam miliona maraka. Ja nisam dovoljan ni autoritet ni čovjek na nekoj poziciji koji može ubijediti bilo koga iz jezgra grupe u suprotno. Kad sam i pokušao da objasnim da možda nije tako, odma su me začepili, nemate vi pojma, mi znamo...
Ja sam ubijeđen da je ljubav prema klubu momaka neupitna i da oni zaista nemaju neke loše namjere, ali očigledno da su ili loše informisani/instruisani, ili jednostavno možda mi nemamo dobre informacije i mišljenje.
Skupština je prava prilika da se sve fino izvede pred nas, maksimalno transparentno, pa makar bilo i prljavog veša, da napokon znamo na čemu smo. Pa onda podržati Želju, ko god bio u upravi, na terenu i na klupi,
Svega mi bukvalno tako. I to su momci koji su u kopu i idu na sva gostovanja, jedni od onih 100-njak sto su izasli protiv Tuzle.Brkoo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 3:21 pmHaj molim te reci da si se salio, da ovo nije istina. Pa ovo je nadmasilo violinu i onu njegovu "naturnu laz". Ljudi dragi znate li sta je 8 miliona? Ne mogu da vjerujem da neko moze biti tolika ovca da vjeruje u ovo. Mozes reci da npr. Misimovic nema pojma o fudbalu ali reci da su se talili i uzeli 8 miliona je nebuloza samo takva.Budi Željo je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 1:22 pmPoznajem neke momke iz kopa pa sam ih pitao kad smo se sreli par dana nakon utakmice sa Tuzlom šta je razlog svega. Kažu oni tjeramo najveće grobare FK Željezničara u njegovoj historiji. Pominju neke pokradene pare od transfera, rastaljivanje od ugovora, cifre idu do osam miliona maraka. Ja nisam dovoljan ni autoritet ni čovjek na nekoj poziciji koji može ubijediti bilo koga iz jezgra grupe u suprotno. Kad sam i pokušao da objasnim da možda nije tako, odma su me začepili, nemate vi pojma, mi znamo...
Ja sam ubijeđen da je ljubav prema klubu momaka neupitna i da oni zaista nemaju neke loše namjere, ali očigledno da su ili loše informisani/instruisani, ili jednostavno možda mi nemamo dobre informacije i mišljenje.
Skupština je prava prilika da se sve fino izvede pred nas, maksimalno transparentno, pa makar bilo i prljavog veša, da napokon znamo na čemu smo. Pa onda podržati Želju, ko god bio u upravi, na terenu i na klupi,
O kakvoj ljubavi oni pricaju? Jedino sto je neupitno je to da nanose konstantno finansijsku stetu svom klubu a onda pricaju o nekoj ljubavi. To je reketarenje kluba. Zbog toga ih je sve manje u kopu, a uprkos tome oni misle da su pokupili svu pamet svijeta..
Ne može se preuzeti odgovornost jer rade volonterski.Amidza je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:56 pmEh super. Sad samo nek neko preuzme odgovornost za njegovo dovodjenje.Niko je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 2:47 pmArežina sporazumni raskid.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/filip ... /181121096
Nemoj da se pitaju navijači kao kod Hajduka molim te!za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri nov 21, 2018 3:49 pmpitaju se u Hajduku za razliku od Dinama gdje se ne pitaju. i takvih milion primjera.
On i može sve reći,on može i reći da utakmica finala KUP-a neće početi dok naši navijači ne uđu na stadion,dok ovi mogu samo muriju poslati vlastitim navijačima.