NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub nov 03, 2018 5:51 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 03, 2018 5:49 pm
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub nov 03, 2018 5:48 pm
Kako se bolan mijenja ofanzivni vezni kad imas igraca manje i gubis??Gdje je tu logika?Hajde da je bilo 1-1,onda je logicno,ali gubimo.Kako cemo dati go?
Sta bi ti uradio? Da cujem tvoje razmisljanje.
Mijenjao Vranjesa i stavio Sabana kao jedinog veznog u dijamantu.Vrlo jednostavno.Rizik,ali svakako moras rizikovati kad imas deficit i igraca manje.Mi smo sad ostali zatvoreni,a nema ko prenijeti loptu do Krpica koji je ionako napadac koji ne igra s loptom,vec mu je treba servirati.
Ni tako ne mozes uspostaviti dominaciju i posjed u sredini da bi bio opasniji naprijed. Ne moze je Saban sam prenijeti, Ivan bi se vracao opet do centra po loptu i opet Krpic sam. A uz to si supljiji nazad.
Meni je ovo logicnije, cekat presjecenu lotpu i gurat je na krila na djelimicno nepostavljenu njihovu odbranu. Sad ces rec, moze to i s tvojom formacijom, moze kad oni imaju loptu a Ivan se vrati na defanzivnog, a Ivan nit je neki defanzivac nit je trkac da to isprati.
Kako god, nas je sudija pravo zajebo. Ne bi se mi raspravljali sad o ovome da nije dao crveni, previse lako ga je dao i rijesio derbi svojom odlukom. Poslije idu i svadjanja i normalno da ne mozemo sad nista. Do crvenog izjednacene snage, ne znam sto se sad mnogo crnjaci. Ljudi igeamo s igracem manje, sta vam je. A ovo oko tjeranja se i prije znalo, ne treba poslije ove tekme to da se zakljuci. Al eto do crvenog mega divovi nista bolji od nasih debila.