Ofanzivni potencijal s njima na terenu je enorman, ali pitanje je da li smi zreli da na derbiju sakrijemo loptu, mislim da su oni bolji od nas u tom segmentu, trenutno na periode odigraju ono sto bi Oda volio da vidi kod nas, tako da ipak mislim da bi trebali cekati kao u Mostaru..plavi brat je napisao/la: ↑sri okt 31, 2018 1:16 pmMozda nebi bilo lose kad bi poceli i Rama i Čuki protiv njanjaeva,jedan lijevo drugi u sredini pa da se rotiraju tokom tekme.
Pa dobro,i ako bi cekali kao u mostaru,ova dvojica su odlicni za otvaranje kontri/polukontricikazubo je napisao/la: ↑sri okt 31, 2018 1:22 pmOfanzivni potencijal s njima na terenu je enorman, ali pitanje je da li smi zreli da na derbiju sakrijemo loptu, mislim da su oni bolji od nas u tom segmentu, trenutno na periode odigraju ono sto bi Oda volio da vidi kod nas, tako da ipak mislim da bi trebali cekati kao u Mostaru..plavi brat je napisao/la: ↑sri okt 31, 2018 1:16 pmMozda nebi bilo lose kad bi poceli i Rama i Čuki protiv njanjaeva,jedan lijevo drugi u sredini pa da se rotiraju tokom tekme.
Pa ko god odskace skonta gdje je dosao. Da je ovo jako nezdrava sredina, gdje se tesko moze i napredovati. Gdje igraci igraju kako im se taj dan digne, treneri su uglavnom limitirani, a u svemu tome ocekivanja navijaca su velika. I sto bi neko ko moze otici vani, uzeti vece pare, igracki napredovati, ovdje provodio vrijeme. Kad budemo imali 18 igraca ranga Graovca, Mire Stevanovica, Voje Ubiparipa moci cemo nesto i ocekivati. Da sad ne govorim jos i o nekom kvalitetnom treneru. U takvoj situaciji on bi itekako dosao do izrazaja, ovako bi se samo potrosio ko otirac.azbaha je napisao/la: ↑sri okt 31, 2018 1:35 pmSvake godine mi imamo nekoliko igraca koji odskacu u ovoj ligi i svake godine ti ljudi odu i onda se pojavi novih nekoliko koji odskacu.
Evo ove godine imas Krpica, Pavica, Curjurica, Bakraca i Rodina.
Prosle si imao Voju, Graovca, Zakarica i Ramovica.
Pretprosle si imao Stevanovica, Lendrica pa i budalastog Krizmana.
Tacno postaje mucno to sto nismo u stanju zadrzati ikoga koji iole odskace barem jos jednu godinu. Ne kazem da smo mi krivi, ali vise ide na neku stvar. Evo trenutno imamo dobru odbranu nakon x godina bez lijevog beka, imamo dobar stoperski par, puff Celavom se ne igra, Ramovic slomio nogu, krila nam ograisala, imamo jednog spica.
Ovaj Zeljo samo u neke zidove udara, dal one prirodne, dal sagradjene od strane drugih ljudi.![]()
![]()
Od A do Ž.Budi Željo je napisao/la: ↑sri okt 31, 2018 2:41 pmPa ko god odskace skonta gdje je dosao. Da je ovo jako nezdrava sredina, gdje se tesko moze i napredovati. Gdje igraci igraju kako im se taj dan digne, treneri su uglavnom limitirani, a u svemu tome ocekivanja navijaca su velika. I sto bi neko ko moze otici vani, uzeti vece pare, igracki napredovati, ovdje provodio vrijeme. Kad budemo imali 18 igraca ranga Graovca, Mire Stevanovica, Voje Ubiparipa moci cemo nesto i ocekivati. Da sad ne govorim jos i o nekom kvalitetnom treneru. U takvoj situaciji on bi itekako dosao do izrazaja, ovako bi se samo potrosio ko otirac.azbaha je napisao/la: ↑sri okt 31, 2018 1:35 pmSvake godine mi imamo nekoliko igraca koji odskacu u ovoj ligi i svake godine ti ljudi odu i onda se pojavi novih nekoliko koji odskacu.
Evo ove godine imas Krpica, Pavica, Curjurica, Bakraca i Rodina.
Prosle si imao Voju, Graovca, Zakarica i Ramovica.
Pretprosle si imao Stevanovica, Lendrica pa i budalastog Krizmana.
Tacno postaje mucno to sto nismo u stanju zadrzati ikoga koji iole odskace barem jos jednu godinu. Ne kazem da smo mi krivi, ali vise ide na neku stvar. Evo trenutno imamo dobru odbranu nakon x godina bez lijevog beka, imamo dobar stoperski par, puff Celavom se ne igra, Ramovic slomio nogu, krila nam ograisala, imamo jednog spica.
Ovaj Zeljo samo u neke zidove udara, dal one prirodne, dal sagradjene od strane drugih ljudi.![]()
![]()
Ma vjerovatno samo od naprezanja, vidjecemo sutra...