Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 31, 2018 12:58 pm

Stvarno mi je ovaj Ramovic jedan od drazih igraca, al veceg peha nisam odavno vidio, zbog ovih povreda.

plavi brat
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:16 pm

Mozda nebi bilo lose kad bi poceli i Rama i Čuki protiv njanjaeva,jedan lijevo drugi u sredini pa da se rotiraju tokom tekme.

cikazubo
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:22 pm

plavi brat je napisao/la:
Mozda nebi bilo lose kad bi poceli i Rama i Čuki protiv njanjaeva,jedan lijevo drugi u sredini pa da se rotiraju tokom tekme.
Ofanzivni potencijal s njima na terenu je enorman, ali pitanje je da li smi zreli da na derbiju sakrijemo loptu, mislim da su oni bolji od nas u tom segmentu, trenutno na periode odigraju ono sto bi Oda volio da vidi kod nas, tako da ipak mislim da bi trebali cekati kao u Mostaru..

plavi brat
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:27 pm

cikazubo je napisao/la:
sri okt 31, 2018 1:22 pm
plavi brat je napisao/la:
Ofanzivni potencijal s njima na terenu je enorman, ali pitanje je da li smi zreli da na derbiju sakrijemo loptu, mislim da su oni bolji od nas u tom segmentu, trenutno na periode odigraju ono sto bi Oda volio da vidi kod nas, tako da ipak mislim da bi trebali cekati kao u Mostaru..
Pa dobro,i ako bi cekali kao u mostaru,ova dvojica su odlicni za otvaranje kontri/polukontri

djoxxx1921
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:27 pm

Zadnja opomena je legla. Tolerisalo se, sto nikad niko nije, niti ce. Davala podrska nakon svih sranja u ovih par posljednjih sezona. E sad ide ono zaje.bano, i ako ovako nastave, Boga mi popusit ce ga mnogi. Iako je to trebalo davno rjesavati na takav nacin, ali bolje ikad nego nikad. Izvolite pic.ke, da vidimo ko ce sad dici rucnu

igla
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:28 pm

Pričamo o taktikama u derbiju :D
Derbi gdje je Zeba zabio iz penala vam argumentovano pokazuje da nema svrhe pričati o tome. Zabijemo gol odmah, ljudi dobiju crveni, i poslije nas pojedu ostatak tekme s igračem manje.

Kostić s 4 napadača krene, mi dobijemo crveni i povedemo, ljudi nas ganjali.

Ludnica.

ChWilla
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:29 pm

problem je, po stoti put, što mi nemamo nikoga ko radi ono što radi mućak jovan...hajdar je izgledao u prvim nastupima da to sutra može biti, ali danas je lošiji nego tad. anel nije taj tip. ramović i čurjurić su primarno desetke. o vranješu sve znamo.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:33 pm

igla je napisao/la:
sri okt 31, 2018 1:28 pm
Pričamo o taktikama u derbiju :D
Derbi gdje je Zeba zabio iz penala vam argumentovano pokazuje da nema svrhe pričati o tome. Zabijemo gol odmah, ljudi dobiju crveni, i poslije nas pojedu ostatak tekme s igračem manje.

A crveni Ramovića?

azbaha
Kontakt:

sri okt 31, 2018 1:35 pm

Svake godine mi imamo nekoliko igraca koji odskacu u ovoj ligi i svake godine ti ljudi odu i onda se pojavi novih nekoliko koji odskacu.
Evo ove godine imas Krpica, Pavica, Curjurica, Bakraca i Rodina.
Prosle si imao Voju, Graovca, Zakarica i Ramovica.
Pretprosle si imao Stevanovica, Lendrica pa i budalastog Krizmana.

Tacno postaje mucno to sto nismo u stanju zadrzati ikoga koji iole odskace barem jos jednu godinu. Ne kazem da smo mi krivi, ali vise ide na neku stvar. Evo trenutno imamo dobru odbranu nakon x godina bez lijevog beka, imamo dobar stoperski par, puff Celavom se ne igra, Ramovic slomio nogu, krila nam ograisala, imamo jednog spica.
Ovaj Zeljo samo u neke zidove udara, dal one prirodne, dal sagradjene od strane drugih ljudi. :zid: :zid:

Kospicar
Kontakt:

sri okt 31, 2018 2:34 pm

Ceman
Sinisa bakrac rodin pavic
Saban cuki
Veseli ramke jazvic
Krpa
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Budi Željo
Kontakt:

sri okt 31, 2018 2:41 pm

azbaha je napisao/la:
Svake godine mi imamo nekoliko igraca koji odskacu u ovoj ligi i svake godine ti ljudi odu i onda se pojavi novih nekoliko koji odskacu.

Tacno postaje mucno to sto nismo u stanju zadrzati ikoga koji iole odskace barem jos jednu godinu. Ne kazem da smo mi krivi, ali vise ide na neku stvar. Evo trenutno imamo dobru odbranu nakon x godina bez lijevog beka, imamo dobar stoperski par, puff Celavom se ne igra, Ramovic slomio nogu, krila nam ograisala, imamo jednog spica.
Ovaj Zeljo samo u neke zidove udara, dal one prirodne, dal sagradjene od strane drugih ljudi. :zid: :zid:
Pa ko god odskace skonta gdje je dosao. Da je ovo jako nezdrava sredina, gdje se tesko moze i napredovati. Gdje igraci igraju kako im se taj dan digne, treneri su uglavnom limitirani, a u svemu tome ocekivanja navijaca su velika. I sto bi neko ko moze otici vani, uzeti vece pare, igracki napredovati, ovdje provodio vrijeme. Kad budemo imali 18 igraca ranga Graovca, Mire Stevanovica, Voje Ubiparipa moci cemo nesto i ocekivati. Da sad ne govorim jos i o nekom kvalitetnom treneru. U takvoj situaciji on bi itekako dosao do izrazaja, ovako bi se samo potrosio ko otirac.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

plavi brat
Kontakt:

sri okt 31, 2018 3:10 pm

Budi Željo je napisao/la:
sri okt 31, 2018 2:41 pm
azbaha je napisao/la:

Pa ko god odskace skonta gdje je dosao. Da je ovo jako nezdrava sredina, gdje se tesko moze i napredovati. Gdje igraci igraju kako im se taj dan digne, treneri su uglavnom limitirani, a u svemu tome ocekivanja navijaca su velika. I sto bi neko ko moze otici vani, uzeti vece pare, igracki napredovati, ovdje provodio vrijeme. Kad budemo imali 18 igraca ranga Graovca, Mire Stevanovica, Voje Ubiparipa moci cemo nesto i ocekivati. Da sad ne govorim jos i o nekom kvalitetnom treneru. U takvoj situaciji on bi itekako dosao do izrazaja, ovako bi se samo potrosio ko otirac.
Od A do Ž.
I haj se ti sad izdigni iz ovog.
Znaci nije samo do nas i do lige je.
Al eto,kad se stane s ulagnjima u stadion,kad sve bude gotovo,sto mozda i nije tako daleko. Pa kad i ti poslovni prostori pocnu donosit pare...e tada cemo imati vece sanse da duze zadrzimo igrace tipa Miro,Zaka,Vojo,Lendra,Graovac...
Tada ce nam grupe EL biti zagarantovane

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri okt 31, 2018 3:25 pm

Kako ramketa stavljate u prvu a covjek nije trenirao jutros, boli ga noga...

AdoTM
Kontakt:

sri okt 31, 2018 3:26 pm

Da imas sve te nabrojane vedete i da je tip top ekipa, opet bi bilo sranja i losih partija, jer jednostavno, liga nam je totalni uzas, 70% utakmica se igra po oranicama i sa seljackim ekipama gdje ti ober seljober moze hladno karijeru zavrsiti.
Od tekmi imas derbi koji je ispuhao zestoko, zrinju i sireki necu da racunam ko neku vecu tekmu, a od evrope imas 2 kola i to protiv nekih nidje veze ekipa, koje nas uhakaju i onda da ocekujes da imamo neku napucanu ekipu, neki strasni sud?

Sve je ovo super i zanimljivo sto se tice naseg igrackog kadra, budu i prodju, al Željo se voli!

Abd Sinan i Daca za pobjedu u derbiju!

vinston.cercil
Kontakt:

sri okt 31, 2018 3:35 pm

Minjore je napisao/la:
kako sam boli ? od cega jebemu

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri okt 31, 2018 3:55 pm

E jbg. bas sranje ako je sta ozbiljnije.

Ne treba dopustiti nasim doktorima da ga pregledaju i da uspostavljaju dijagnozu, oni bi ga sa jednom nogom poslali u teren kakvi su postali u zadnje vrijeme
Alea iacta est!

MosaLjoze
Kontakt:

sri okt 31, 2018 4:02 pm

:ganja:
Spoiler:
slika
Mi smo Željini, Željo je naš

Elegant
Kontakt:

sri okt 31, 2018 4:09 pm

Ja sam iznenađen da se sindikat nije oglasio zbog Bogicevica i Blagojevica kao i clasnci na duplom govnetu, kao i ostalih medija.

Mozda cekaju na dan derbija, standardno da naprave dodatni pritisak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Samo Jako
Kontakt:

sri okt 31, 2018 4:11 pm

nemaju za šta, dobijaće platu, ali neće igrati..
PODRŠKA!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri okt 31, 2018 4:13 pm

vinston.cercil je napisao/la:
sri okt 31, 2018 3:35 pm
Minjore je napisao/la:
kako sam boli ? od cega jebemu
Ma vjerovatno samo od naprezanja, vidjecemo sutra...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cala i 46 gostiju.

Prijava