to je tačno sto posto što ti kažeš. ali i način na koji periodično dolazi do problema je najblaže rečeno sumnjiv.Roberto Baggio je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 5:48 pmMožda jednostavno zato što ne znamo da rješavamo probleme normalno? Pa imamo bar dva smaka svijeta godišnje.ChWilla je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 5:06 pmmi svake godine useremo bar dva puta i bar dva puta se i vratimo. u tim trenucima kad useremo, uvijek se govori kako nemamo kvalitet i prizivaju se igrači od prethodne godine, koji su isto tako tad osporavani kad useremo te godine. spirala tih naših sranja je takva, i to se tako periodično ponavlja da to zaista više ne može biti slučajno. neki uticaj mora postojati. nemoguće je da ne postoji.
Od strane uprave: odstranjivanje igrača, rezanje plata i prijetnje kaznama kao motivacijske tehnike. Od navijača: dame, klošari, pičke, zar je to sve što je ostalo, **** kup... Forum kao oličenje podrške, na svakoj stranici po 5-6 primjera vrijeđanja vlastitih igrača. Neki stave uvredu u potpis, da stoji ako slučajno zaborave u postu.
otprilike.Vortex je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 5:49 pmE pa ne znam jel ovo sve realan odnos snaga. I mi smo apsolvirali i zrinjskog i širokog u ovom prvenstvu i protiv ta dva kluba imamao gol razliku u i + 5. Kone su izvukle bod kući protiv Goška, imali su kikseva i oni. Opet kažem da nije sve tako crno Jednostvano prije će biti da je klvalitet lige nikakav i da timovi (ovi slabiji) mogu odigrati jednu ili dvije jake i dobre tekme kad su motivisani. A taj motiv smo u ovom dijelu sezone iz nekog j.ebenog razloga bili mi. Svi su protiv nas bili naloženi i to je. NAdam se da će taj pasjaluk malo popustiti a i da će se naše balerine malo dozvati tako da će u konačnici biti malo uravnoteženije
Hocemo rezultate. Da toga ima svaki drugi problem bi bio minoran. Tri-cetiri godine smo totalni luzeri i logicno je da ce se onda lajati na sve. Rezultat je u fudbalu pocetak i kraj svega, sve ostalo su ukrasi.Durgo je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 5:51 pmMa i mi jedemo govna... mi sve znamo...
Sve mi znamo, kada treba pametovati i jesti govna
1. A kada treba doci na tekmu, 2.5 hiljade ljudi dodje.
2. Treba ofarbati reflektor, ne mozemo 10k skupiti.
3. Jug ne valja kurcu, a svi hlade jaja po drugim tribinama, nece niko da zapjeva
4. Hocemo djecu, pa im jebemo majku...
5. Hocemo stadion, pa seremo ko ce igrati na njemu.
6. Potpisi Blagoja molim te, pa mu je.bemo majku.
7. Daj Vranjesa, pa mu j.ebi majku.
8. Dobra livada, ima lokva jeb.emo grcima majku.
9. Sarajevo ne valja ku.rcu, sada su prvaci svemira, a mi smo ku.rac..
10. Osvojimu kup, **** vas kup
11. Ispadnemo iz kupa, kup je liga prvaka.
I tako mogu do sutra.
Pa sta hocemo koji kur.ac vise!!?
I stadion, i titule, da metemo sve sa 5 razlike, da igramo ligu prvaka...
E hocemo karinu ba!!!! To cemo dobiti!!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
To je vec krajnost, ako imas rezultat a u svemu drugom si aljkavi debil.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 6:01 pmTo je mac sa dvije ostrice. Rezultat pokrije sve i obrnuto.
+1Durgo je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 5:51 pmMa i mi jedemo govna... mi sve znamo...
Sve mi znamo, kada treba pametovati i jesti govna
1. A kada treba doci na tekmu, 2.5 hiljade ljudi dodje.
2. Treba ofarbati reflektor, ne mozemo 10k skupiti.
3. Jug ne valja kurcu, a svi hlade jaja po drugim tribinama, nece niko da zapjeva
4. Hocemo djecu, pa im jebemo majku...
5. Hocemo stadion, pa seremo ko ce igrati na njemu.
6. Potpisi Blagoja molim te, pa mu je.bemo majku.
7. Daj Vranjesa, pa mu j.ebi majku.
8. Dobra livada, ima lokva jeb.emo grcima majku.
9. Sarajevo ne valja ku.rcu, sada su prvaci svemira, a mi smo ku.rac..
10. Osvojimu kup, **** vas kup
11. Ispadnemo iz kupa, kup je liga prvaka.
I tako mogu do sutra.
Pa sta hocemo koji kur.ac vise!!?
I stadion, i titule, da metemo sve sa 5 razlike, da igramo ligu prvaka...
E hocemo karinu ba!!!! To cemo dobiti!!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Onda se pred pocetak svakog prvenstva ne raspaljuju navijaci pricom "Mi smo Zeljeznicar, mi idemo na titulu."Elegant je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 6:08 pmMozda je plan ove uprave prvo uspostaviti temelje kluba kroz transapretno poslovanje i narocito infrastrukturu, drugim rijecima do stotog rođendana tj. 2021. godine imati kompletan stadion koji ce sam od sebe finansirati klub.
Ali opet kad se pogleda u pogledu koliko su oni zajedno uradili po pitanju infrasturkture, stabilnosti kluba, novca, transparentnosti, velika je steta so rezultati na terenu to ne prate.
Teza misija nego Amara vratiti, ali kakav bi to potez bio uhPremier je napisao/la:Uloziti sve moguce pare, uci u dugove i dovest Matjaza Keka na klupu, eno otkaz dao.