to bi bio jedini istinski poraz.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 11:50 amJa nesto mislim da je za Vedrana samo bila kap koja je prelila casu a toliko su mi zgadili fudbal da sam razmisljao nakon bas dugo vremena da ne idem na Grbavicu ali oticu, ne zbog onih picoka njima jedva cekam ledja da vidim.Nikad mi odvratnija skupina igraca nije igrala u Zelji.
e da izvineš, Željo su i igrači i navijači i svi ljudi koji ga okružuju. Da njih nema ne bi bilo ni Želje, već samo neko ime na papiruneroazzuro je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:37 pmPočesto vidim komentare tipa ne idem više na utakmice radi igrača, navijača ili petog, desetog.I onda se zapitam za koga se navija i voli, ti igrači, navijači ili Željo. Jer isti ne čine Želju, mi smo tu svi prolaznici pa tako i ova grupa beskičmenjaka na terenu.
Ima dosta primjera po civiliziranom svijetu, od Dortmunda iz njihovog crnog perioda, Liverpula, Intera i sl. gdje borbe za trofej ne vide po deceniju ali ljudi dolaze na utakmice, daju podršku klubu. Kritikuju, naravno, ali su uvijek tu. Tako i svaka kriza prođe.
U Bosni smo, ovdje nema bezuslovne ljubavi, samo gledas korist bilo da je materijalna ili dusevna, nikog ne interesuje sto, kako, zbog cega, nego igrajte p, Miske napolje, Amare vrati se, pa ce za koju godinu biti sve obratno, umjesto igraca bice opet trener meta, umjesto trofeja hocemo stadion itd..neroazzuro je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:37 pmPočesto vidim komentare tipa ne idem više na utakmice radi igrača, navijača ili petog, desetog.I onda se zapitam za koga se navija i voli, ti igrači, navijači ili Željo. Jer isti ne čine Želju, mi smo tu svi prolaznici pa tako i ova grupa beskičmenjaka na terenu.
Ima dosta primjera po civiliziranom svijetu, od Dortmunda iz njihovog crnog perioda, Liverpula, Intera i sl. gdje borbe za trofej ne vide po deceniju ali ljudi dolaze na utakmice, daju podršku klubu. Kritikuju, naravno, ali su uvijek tu. Tako i svaka kriza prođe.
Mislim da bi nas sa ovom postavom Olimpic dobio 3 razlike...plavi brat je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 11:42 amCeman
A.Sehic,Bakrac,Rodin,Pavic
Hajdar,Stojan
Curke
Stevanovic,E.Sehic
Krpic
JURIIIIIIS
Samo neka Jovan ne bude u pocetnoj a dalje svejedno.Paranoja je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:59 pmMislim da bi nas sa ovom postavom Olimpic dobio 3 razlike...plavi brat je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 11:42 amCeman
Hajdar,Stojan
Curke
Stevanovic,E.Sehic
Krpic
JURIIIIIIS
Maknut ga iz prvih osamnaest, pa nek bira kod nekog drugog utakmice koje ce igrati, a na kojima ce se zajebavatiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 1:02 pmSamo neka Jovan ne bude u pocetnoj a dalje svejedno.Paranoja je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:59 pmMislim da bi nas sa ovom postavom Olimpic dobio 3 razlike...plavi brat je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 11:42 amCeman
Hajdar,Stojan
Curke
Stevanovic,E.Sehic
Krpic
JURIIIIIIS
Evo jedan friüak primjer..
Tako ce Miske Veci uletitiSimply Blue je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 1:21 pmEvo jedan friüak primjer..
Bihac: Otac pištoljem rastjerao narkomane u kući pa pretukao kćerku....Mada i moze biti iz ljubavi, ovo je za njeno bolje sutra![]()
Hajde bitno je da su dobro raspolozeni. Neka smijeha.Paranoja je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 1:45 pmI također želim da se nadovežem da ovo što se piše na forumu veze nema sa realnom slikom svlačionice, da se igrači međusobno ne vole i da zabušavaju neki namjerno, totalne neboluze. Smiju se forumu sami igrači ovome što se piše ovdje. Svakako da igraju ko pičke posljednjih mjesec dana, ali ove neke teorije zavjere malo prelaze u nebuloze polako