Ti si navijac Zelje, ides na utakmice itd, a on je debil koji se prijavljuje na forume da bi postavljao slike nekih smrtovnica, pisao da jebe mrtvog Djildu itd. Mentalni bolesnik..
Ti si navijac Zelje, ides na utakmice itd, a on je debil koji se prijavljuje na forume da bi postavljao slike nekih smrtovnica, pisao da jebe mrtvog Djildu itd. Mentalni bolesnik..
Zbog cega mislis da Oda nije Jovana zaduzio za prekide?BlwD je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 3:41 pmMeni je samo ono sa Curjuricem dovoljno da jedva cekam dan da mu vidim leđa. A slazem se da vrijeđati ne treba, nikoga.
Sto rece neko, svi su losi i nisu za Zelju, samo on ustaje na noge. Ako cemo tako, i Radinovic je bio igracina.
Ne znam, mozda me jos drzi utisak nakon ovih utakmica pa sam ravnodusan na status bilo kog igraca. Nek ide u Zrinjski pa nek prekuca, nek jos jednom dokaze kakav je profesionalac.
Objasnio !ChWilla je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 9:22 ambrutalno ali tačnije nego što se većina nada i hoće priznati.
mi imamo poziciju koja zna sve osim uzeti titulu. i opoziciju kojoj je jedini program, cilj i težnja da to tako i ostane.
plus krajnje neodređena teza između redova, koju još naglas, javno i jasno nije izrekao, da će se sa njima vratiti amar. a sa njim, jel, i sportski uspjeh. ali to niko ne kaže imenom i prezimenom. nego to provlače huškači i komentatori na fejsbuku i forumima.
da to neko kaže imenom i prezimenom, evo ja ću biti taj, za finansije će biti taj i taj, dovodim sponzora tog, i amara osima za šefa stručnog štaba, sportskog direktora direktora ili oboje - pa super. to bi bilo opoziciono djelovanje za boljitak kluba. pa da svaki taj delegat u skupštini može konkretno birati i izjasniti se za ili protiv. ali mi to nemamo. mi od opozicije imamo naručene članke, lažne forumaše i štrajkove u svlačionici. a kad dođe skupština, oni ili ne dođu ili čak svejedno dignu ruku za senada, iako su intimno protiv. jer nemaju ništa da ponude.
ma samo nek se mjenja nešto, nek se rotira..vinston.cercil je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 4:10 pmStvarno su mi neki ljudi ovdje nejasni. Prije par sedmica se tako pljuvalo po Stojanu da je to nevjerovatno.
Jer ih nekad izvodi on, nekad Curjuric, nekad Pavic itd.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 3:48 pmZbog cega mislis da Oda nije Jovana zaduzio za prekide?BlwD je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 3:41 pmMeni je samo ono sa Curjuricem dovoljno da jedva cekam dan da mu vidim leđa. A slazem se da vrijeđati ne treba, nikoga.
Sto rece neko, svi su losi i nisu za Zelju, samo on ustaje na noge. Ako cemo tako, i Radinovic je bio igracina.
Ne znam, mozda me jos drzi utisak nakon ovih utakmica pa sam ravnodusan na status bilo kog igraca. Nek ide u Zrinjski pa nek prekuca, nek jos jednom dokaze kakav je profesionalac.
Ma 100%, nemamo igraca kao Blagojevica, nismo ga imali od Tomica (koji je usput bio bolji, pravi box to box veznjak). Kakva god da je svadja u svlacionici, mora se rijesiti tako da kostur ekipe ostane istiPlava Porodica je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 4:13 pmma samo nek se mjenja nešto, nek se rotira..vinston.cercil je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 4:10 pmStvarno su mi neki ljudi ovdje nejasni. Prije par sedmica se tako pljuvalo po Stojanu da je to nevjerovatno.
a ustvari su loši i on i onaj drugi.
blagojević će igrat sve dok ne nađemo igrača sličnog profila.
i to je to.
inače komotno možemo biti sigurni da ćemo na svakoj trećoj utakmici postići jedan gol.. i to iz nekog prekida slučajno
Tankuje gabela kup, hoce da se posvete prvenstvu
Možda ste i upravu ali najgore je kad čovjek umisli da je nezamjenjivvinston.cercil je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 4:17 pmMa 100%, nemamo igraca kao Blagojevica, nismo ga imali od Tomica (koji je usput bio bolji, pravi box to box veznjak). Kakva god da je svadja u svlacionici, mora se rijesiti tako da kostur ekipe ostane istiPlava Porodica je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 4:13 pmma samo nek se mjenja nešto, nek se rotira..vinston.cercil je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 4:10 pmStvarno su mi neki ljudi ovdje nejasni. Prije par sedmica se tako pljuvalo po Stojanu da je to nevjerovatno.
a ustvari su loši i on i onaj drugi.
blagojević će igrat sve dok ne nađemo igrača sličnog profila.
i to je to.
inače komotno možemo biti sigurni da ćemo na svakoj trećoj utakmici postići jedan gol.. i to iz nekog prekida slučajno