Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 03, 2018 3:41 pm

salle86 je napisao/la:
sri okt 03, 2018 3:27 pm
a vidi ovog papčića cccc
još će ispasti da smo isti jer obojica odgovaramo na post @Bosanac1993
hahaha
Ti si navijac Zelje, ides na utakmice itd, a on je debil koji se prijavljuje na forume da bi postavljao slike nekih smrtovnica, pisao da jebe mrtvog Djildu itd. Mentalni bolesnik..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Meni je samo ono sa Curjuricem dovoljno da jedva cekam dan da mu vidim leđa. A slazem se da vrijeđati ne treba, nikoga.
Sto rece neko, svi su losi i nisu za Zelju, samo on ustaje na noge. Ako cemo tako, i Radinovic je bio igracina.

Ne znam, mozda me jos drzi utisak nakon ovih utakmica pa sam ravnodusan na status bilo kog igraca. Nek ide u Zrinjski pa nek prekuca, nek jos jednom dokaze kakav je profesionalac.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri okt 03, 2018 3:44 pm

Svi su, manje vise, u velikoj krizi.. Moze se pricati i o tome da on odmori, nemam nista protiv, ali trenutno nemamo komletnijeg i to je cinjenica.. Vranjes se priziva dok ne odigra tekmu a onda ga se tjera, Curke, ikako veliki majstor, ima pluca za poluvrijeme.. O ovome sto je Arezina pokazao kod nas ne treba ni trositi rijeci.. Ostaju "djeca" koja realno ne mogu puno.. Volio bih ja da imamo boljeg ali, na zalost, nemamo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri okt 03, 2018 3:48 pm

BlwD je napisao/la:
Meni je samo ono sa Curjuricem dovoljno da jedva cekam dan da mu vidim leđa. A slazem se da vrijeđati ne treba, nikoga.
Sto rece neko, svi su losi i nisu za Zelju, samo on ustaje na noge. Ako cemo tako, i Radinovic je bio igracina.

Ne znam, mozda me jos drzi utisak nakon ovih utakmica pa sam ravnodusan na status bilo kog igraca. Nek ide u Zrinjski pa nek prekuca, nek jos jednom dokaze kakav je profesionalac.
Zbog cega mislis da Oda nije Jovana zaduzio za prekide?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri okt 03, 2018 3:50 pm

da imamo boljeg, ne bi bio tema. ne igraš dobro, klupa i zdravo. nažalost.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:03 pm

ChWilla je napisao/la:
sri okt 03, 2018 9:22 am
brutalno ali tačnije nego što se većina nada i hoće priznati.

mi imamo poziciju koja zna sve osim uzeti titulu. i opoziciju kojoj je jedini program, cilj i težnja da to tako i ostane.

plus krajnje neodređena teza između redova, koju još naglas, javno i jasno nije izrekao, da će se sa njima vratiti amar. a sa njim, jel, i sportski uspjeh. ali to niko ne kaže imenom i prezimenom. nego to provlače huškači i komentatori na fejsbuku i forumima.

da to neko kaže imenom i prezimenom, evo ja ću biti taj, za finansije će biti taj i taj, dovodim sponzora tog, i amara osima za šefa stručnog štaba, sportskog direktora direktora ili oboje - pa super. to bi bilo opoziciono djelovanje za boljitak kluba. pa da svaki taj delegat u skupštini može konkretno birati i izjasniti se za ili protiv. ali mi to nemamo. mi od opozicije imamo naručene članke, lažne forumaše i štrajkove u svlačionici. a kad dođe skupština, oni ili ne dođu ili čak svejedno dignu ruku za senada, iako su intimno protiv. jer nemaju ništa da ponude.
Objasnio !

vinston.cercil
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:10 pm

Stvarno su mi neki ljudi ovdje nejasni. Prije par sedmica se tako pljuvalo po Stojanu da je to nevjerovatno.

sajo10
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:11 pm

Dobra ova Gabela, ali izgleda TOSK Tesanj je prejak..

:oops1: :oops1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:13 pm

vinston.cercil je napisao/la:
Stvarno su mi neki ljudi ovdje nejasni. Prije par sedmica se tako pljuvalo po Stojanu da je to nevjerovatno.
ma samo nek se mjenja nešto, nek se rotira..
a ustvari su loši i on i onaj drugi.
blagojević će igrat sve dok ne nađemo igrača sličnog profila.
i to je to.
inače komotno možemo biti sigurni da ćemo na svakoj trećoj utakmici postići jedan gol.. i to iz nekog prekida slučajno
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:16 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri okt 03, 2018 3:48 pm
BlwD je napisao/la:

Zbog cega mislis da Oda nije Jovana zaduzio za prekide?
Jer ih nekad izvodi on, nekad Curjuric, nekad Pavic itd.
Skoro svaki u zadnje vrijeme mu je kriminalan, ako vidis da te ne ide pusti drugom.
Zato se radujem novom kapitenu i nadam se da ce on rjesavati takve stvari u buduce. Onakav odnos ne pomaze ni Blagojevicu, ni Curjuricu a ni cijeloj ekipi.

Kospa
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:16 pm

Kako sad ocekivati od Vranjesa ili od bilo koga da rizikuje kada ce se svaka greska na noz docekivati... Trebamo se mi navijaci malo konsolidovati, spustiti tenzije, bilo da se radi o Arezini, djeci, kapitenima, upravi itd
... Godine života svoga tebi dao sam...

vinston.cercil
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:
i to je to.
inače komotno možemo biti sigurni da ćemo na svakoj trećoj utakmici postići jedan gol.. i to iz nekog prekida slučajno
Ma 100%, nemamo igraca kao Blagojevica, nismo ga imali od Tomica (koji je usput bio bolji, pravi box to box veznjak). Kakva god da je svadja u svlacionici, mora se rijesiti tako da kostur ekipe ostane isti

Kospa
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:19 pm

sajo10 je napisao/la:
sri okt 03, 2018 4:11 pm
Dobra ova Gabela, ali izgleda TOSK Tesanj je prejak..

:oops1: :oops1:
Tankuje gabela kup, hoce da se posvete prvenstvu
... Godine života svoga tebi dao sam...

19tm87
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:22 pm

sri okt 03, 2018 4:17 pm
Plava Porodica je napisao/la:
i to je to.
Ma 100%, nemamo igraca kao Blagojevica, nismo ga imali od Tomica (koji je usput bio bolji, pravi box to box veznjak). Kakva god da je svadja u svlacionici, mora se rijesiti tako da kostur ekipe ostane isti
Možda ste i upravu ali najgore je kad čovjek umisli da je nezamjenjiv 😉

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:26 pm

A bit ce provokacija u petak to je 100%, nadamo se laganoj pobjedi.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:29 pm

Eno i u bajernu bojkot i sapunjanje daske :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nikson
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:35 pm

Za Blagojevica je receno da je vodja i organizator svih klanova i to mnogi znaju tako da mu se treba svasta reci. Na treningu u subotu Odovic potvrdio da s njim ima ogromne probleme. Al jok za vas je samo Veca kriv i samo se veca moze vrijedjati a ostali ne bi trebali bez argumenata...samo mi nije jasno sta je argumentovano a sta ne....sto se mene tice svaki od njih koji je nekad ucestvovao i sad ucestvuje u nekom klanu il sta vec je FUTAVAC! Ima jos gorih epiteta al to s vremenom
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

nikson
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:37 pm

KLIS do osvajaca kupa BiH!!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

dr.vet.med
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:40 pm

nikson je napisao/la:
sri okt 03, 2018 4:37 pm
KLIS do osvajaca kupa BiH!!!
:D

Okolele
Kontakt:

sri okt 03, 2018 4:40 pm

Okrenu ga klis dok si reko visak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: dobar tri i 40 gostiju.

Prijava