Vec dugo se ovdje na forumu izgubila kvalitetna prica...sve je iz supljeg u prazno sa izletima psovanja...psuje se npr meni, chwilli i jos nekim momcima koji smo ostali na zapadu poslije Goska da kazemo poneku...da bude jos interesantnije ispadamo menadzercici, a menadzeri pobjegli sa zapada u 85oj....psuje se Jugu koji vidi cuda ne valja kad je za igrace, ne valja kad je protiv igraca...opet najtuznije opsuje se dijelu forumasa ovdje

Meni mozda najvise jer sam nekad na zapadu, nekad istok nekad jug

....onda opet imamo 5-6 likova koji su zaduzeni da ovdje prate FB i objavljuju sta odredjeni ljudi koji imenom i prezimenom stoje iza neke izjave pisu....ne bih rekao da je to svrha foruma...Evo sad se jebe sve i bivsim igracima koji su lose igrali za nas al su dolazili da gledaju Zelju cak i dok igraju za druge klubove iz iste lige...nije vise bitno kome se sta psuje, kome se jebe, bitno je da neko ima da psuje! Onih finih stvari izuzev godisnjih i farbanja reflektora nema. Danas se doslo do toga da nam je Veca najveci problem ikad...problem jeste al daleko od toga da je najveci. Veci je problem ko stiti Zeca i Zajmovica i zasto mogu igrati onako kako zele?? Zna se i to, al niko ovdje nece opsovati tom covjeku jer nece probleme al psuj Nedi Turkovicu, jebes ga, ipak on ima vise Zeljinih utakmica kao navijac nego pola ljudi ovdje na forumu! Evo ja ovom prilikom zelim da se izvinem ako sam nekad nekog uvrijedio, ako sam nekad nesto ruzno napisao ( a jesam garant)....meni je svaki dan sve teze i teze citati ovo sto se pise, mahalske price su ubice Zelje! A ja kao konobar, dajem citavu dnevnicu da pregledam nikad losijeg Zelju, Zelju koji moze a koji ne zeli! Za mene su svi oni trenutno isti i nikog al bas nikog ne treba tetositi! Cini mi se da imamo 10tak sto bi se reklo "Vedrana"!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!
Zeljeznicar za zivot cijeli!