Onda sreca tvoja pa nisi bio tu kad smo igrali prvu u Sirokom. Trebali se igracu sa bradune vratit, k'o da idemo u Manchesterplavi_sokak je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 2:12 pmNije me bilo neko vrijeme. Pa i nisam u toku bas. malo sam prelistao ove zadnje strane. Vidim oprostili se od kupa vec mnogi ovdje. A prvo kolo kupa, rana faza prvenstva, gdje nit svaka pobjeda a ni svaki kiks nisu još presudni. Imamo lijepu igru i viziju, uz nedostatke koje trener vidi bolje od svih nas. To necu ni komentarisati. Al' mi krivo sto se u nasim glavamaovako rano prica o odustajanju od bilo čega. to nije Željezničar . To nismo mi. I koliko znam nije nas kup koštao titule, već indisponirani igraci i trener koji nije znao odgovoriti toj situaciji. Krupu razvalimo u kupu a zijanimo u prvenstvu. Nije kriv umor vec samo motivacija i mozda tu još neki faktori. Nista manje od prolaza veceras ne zelim, hrabra igra, želja i znanje koje imamo. sve ispod nije Željezničar.
Na Stadionu Grbavica danas počinju radovi na postavci savremenog sistema kontrole ulaza, a rok završetka radova je 5. oktobar tekuće godine.
e ovako, nisam popizdiostorm_raider je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 3:08 pmSkraceno od pe-šes titula.Masinovodja je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 3:02 pmOpšte informacije
Fudbalski klub Željezničar osnovan je 1921. godine, a u svojim vitrinama ima jednu titulu šampiona Jugoslavije, šest titula šampiona Bosne i Hercegovine, pšest titula osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, kao i tri titule osvajača Super kupa Bosne i Hercegovine, što ga čini najtrofejnijim fudbalskim klubom u Bosni i Hercegovini.
Sace jovan popizdit.![]()
A sve nevalja UEFA, nevalja NFSBIH...Elegant je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 4:04 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/savremeni-sist ... ica/33960/
Na Stadionu Grbavica danas počinju radovi na postavci savremenog sistema kontrole ulaza, a rok završetka radova je 5. oktobar tekuće godine.
Kad bi znao ono što ne znaš, svako jutro bi ovim drugim (boldiranim) yebo sve po spisku.sajo10 je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 4:28 pmA sve nevalja UEFA, nevalja NFSBIH...Elegant je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 4:04 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/savremeni-sist ... ica/33960/
Na Stadionu Grbavica danas počinju radovi na postavci savremenog sistema kontrole ulaza, a rok završetka radova je 5. oktobar tekuće godine.![]()
![]()
Kad bi ti mozda citao cesec moje postove, znao bi moj stav prema nasem savezuavlami97 je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 4:33 pmKad bi znao ono što ne znaš, svako jutro bi ovim drugim (boldiranim) yebo sve po spisku.sajo10 je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 4:28 pmA sve nevalja UEFA, nevalja NFSBIH...Elegant je napisao/la: ↑sri sep 19, 2018 4:04 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/savremeni-sist ... ica/33960/
![]()
![]()
– Bilo je razgovora, a čak je došla i jedna konkretna ponuda sa Grbavice u Krupu za mene, ali se klubovi nisu uspjeli dogovoriti. Ne mogu reći da mi nije žao što nisam došao na Grbavicu i nadam se da ću jednoga dana obući dres Željezničara – otkriva za naš portal Aleksandar Vukotić.