Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 29, 2018 2:14 pm

Pored toga, ovo je javni forum. Meni se Vranjes kao tip igraca ne uklapa u nasu filozofiju, Arezina isto tako. Ja mislim da je Arezinine minute bolje dati Semiru, a Vranjesa neka sad za sad jer nemamo bolje. Cekamo Osmanovica.

Premier
Kontakt:

sri avg 29, 2018 2:53 pm

Ja ne znam sta vi vidite u Dacicu osim sto je nas ali stvarno.Ja ga ne vidim da moze biti neko ko ce imat neki extra transfer i izgraditi karijeru.Ma da ja u tim godinama sve igrace poredim s Amirom pa vjerojatno zbog toga ne ocekujem nista od drugih.

AdoTM
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:14 pm

Premier je napisao/la:
Ja ne znam sta vi vidite u Dacicu osim sto je nas ali stvarno.Ja ga ne vidim da moze biti neko ko ce imat neki extra transfer i izgraditi karijeru.Ma da ja u tim godinama sve igrace poredim s Amirom pa vjerojatno zbog toga ne ocekujem nista od drugih.
Kada su igrali sa Atletikovcima, na zvanicnoj stranici UEFA za mlade fudbalere je bila strasna statistika svakog igraca, cca 1200 djecaka, a Dacic je bio 5 u vrhu po svim parametrima.
Pitam se, koliko ga je tu skauta zaokuzilo.

Ne dizem ga, al bi volio da mu se da prilika kao sto se daje Hajdaru i Šabanu, a njih tu nije bilo ni u top 100.

azbaha
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:16 pm

Premier je napisao/la:
Igrac tipa Ramovic, koji je poprilicno brz, zna nesto i sa loptom, trudi se i nas je. Mislim da mu je to dovoljno da dobija minute, ne znam za tebe.

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:19 pm

Vala za juniore je dečko pokazao razmišljanje na vrhunskom nivou.
Ima pamet, a ima i noge koje mogu istrpiti. Sve ostalo se može doraditi ako je prvo njemu stalo da postane nešto, pa tek onda klubu..
kako god, uvijek bi mi igrao prije Arežine. prije svega jer nije dizelaš, već lagan na nogama. a nama treba takvih igrača, da drže energiju i trku ekipe konstantno 90.minuta.
šta ja imam od vranješa i arežine koji joj sve znaju, ali blokiraju cijelu ekipu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AdmirA
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:23 pm

Dok se Beslija pita za to, nema hajra.

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:25 pm

nego ima li treninga u 6?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Premier
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:25 pm

Sve to stoji sto ste naveli, ali sto onda ne igra? Mislim da su mnogi nasi juniori precjenjeni na ovom forumu jer zna se sta je bilo s pola tih igraca koji su se stavljali u prvi tim, nema ih nigdje a mladi su.Mislim da je red onda da mu se da veca sansa kad se vec daje sabanu i hajdaru.Treba dodati isto da je Zera bio proglasen od strane trenera Atletika kao najopasniji ali gdje je on sad?

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:29 pm

Žera je najopasniji bar tri godine, ko i Mujaga, ali završiće ko i Dado.
ne mogu se u isti koš staviti neki koji žele da rade i neki koji ne žele.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:29 pm

To sto se Zere tice je iskljucivo radi njegove glave. Ista stvar je i sa Mujagicem, jer je mescini dao 6 golova za seniore onda kada je ulazio. Mali ima potencijala, a ne igra zato sto je Oda tako odlucio. Ali kada je ulazio bolje je izgledao od Arezine, ali Arezina vec ima gol iz slobodnjaka na svom kontu, a Dacic ima 2 ponistena.

LeBlue
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:33 pm

Vjerovatno i nismo dobili neke ponude za Hajdarevica i Sabanadzovica. Prodas Hajdarevica ili Sabanadzovica i dovedes Danilovica koji je slican kvalitet.

AdoTM
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri avg 29, 2018 3:19 pm
Vala za juniore je dečko pokazao razmišljanje na vrhunskom nivou.
Ima pamet, a ima i noge koje mogu istrpiti. Sve ostalo se može doraditi ako je prvo njemu stalo da postane nešto, pa tek onda klubu..
kako god, uvijek bi mi igrao prije Arežine. prije svega jer nije dizelaš, već lagan na nogama. a nama treba takvih igrača, da drže energiju i trku ekipe konstantno 90.minuta.
šta ja imam od vranješa i arežine koji joj sve znaju, ali blokiraju cijelu ekipu.
Slazem se i uvijek bi mu da priliku jer je mlad, zeljan dokazivanja, brz, zna dobro valjat i nase djete!

Volio bi jednu tekmu vidjet njega, a iza Hajdara i Šabana, jer se poznaju i siguran sam da bi to fino izgledalo uz brza i kvalitetna krila Veselinovic i Jazvic.

Premier
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:36 pm

Ma ja bih volio da svih 11 budu nasa djeca, al previse ocekujemo.Velic, Besirevic, Zeric, Mujagic pa i Kemo su bili momci koji su se bukvalno stavljali u prvi tim ili klupu eventualno.Evo sada sve vise se laje na Sabana da trckara i na Hajdara da je ogranicen, a da ne pricam za Vecu.Zato mislim da se prvenstveno ocekivanja trebaju smanjiti pa onda uvoditi mlade.Al borio se i Nedo Turkovic i bio je nas, to ne moze biti opravdanje.Nadam se sto vecim minutama Sehicima i Dacicu, al uz normalna ocekivanja.Isto mi nije jasno kaze dovodimo polovne igrace iz Srbije i Hrvatske, pa sta drugo smo u mogucnosti.Spoj mladosti i iskustva pa neki ce biti kao Cuki a neki kao Elsner, a iz nase lige nemamo mogucnosti da dovedemo dobre igrsce nazalost, Menalo zavrsi u Lokomotivi na kraju eto.Al vjerujmo Odi, ako ko zna sta su mladi zna on!

azbaha
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:40 pm

Dovoljno ti je da pogledas igru Anela u pretprosloj utakmici i Hajdara u ovoj. :D

Morzhy
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:41 pm

Dacić odigrao 15 seniorskih minuta (ne bukvalno naravno),stvarno premalo za bilo kakvu polemiku. Ono što je u juniorima pokazivao obećava stvarno,a sad vrijeme će pokazati

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 29, 2018 3:59 pm

LeBlue je napisao/la:
Vjerovatno i nismo dobili neke ponude za Hajdarevica i Sabanadzovica. Prodas Hajdarevica ili Sabanadzovica i dovedes Danilovica koji je slican kvalitet.
"Insajderi" su govorili da je jedan 100% zavrsen a mozda i obojica i da smo zato doveli i Curjurica i Arezinu i ostale... a ono na kraju prc, nemojte vise.... hvala

Dolina
Kontakt:

sri avg 29, 2018 4:06 pm

Prvu uzgubljenu sa djecom nebi prezivio ovaj forum a ni oni sami.
Kup ove godine treba halaliti, kombinovani tim sa klupom i djecom.
Jedino tako mogu igrati u ovoj trenutnoj atmosferi, a puno mozemo dobiti sa njima.
To je jedini nacin.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 29, 2018 4:09 pm

JeSuis Ahmo

Elegant
Kontakt:

sri avg 29, 2018 4:16 pm

AdmirA je napisao/la:
sri avg 29, 2018 3:23 pm
Dok se Beslija pita za to, nema hajra.
Ima li ikavog hajrda od njega, realno sta je uradio za ovu sezonu, koga je doveo - sa kime se pregovara ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

azbaha
Kontakt:

sri avg 29, 2018 4:20 pm

Nije 15 ali jeste 45, dakle citavo poluvrijeme, apsolutno nedovoljno da se da ikakav negativan sud, samo pozitivno. Anel i Hajdar su napredovali, a mislim da uz Blagojevica i Curjurica obojica mogu pruziti itekako dobre partije. Dobit ce i Sehic svoje minute, ja ne sumnjam ni sekunde u nasu djecu i volio bih da postoji jos kadra u strucnom stabu koji ce posebno sa njima raditi.

Trenutno korisnika/ca: abuzenze, Google [Bot] i 41 gost.

Prijava