Kada su igrali sa Atletikovcima, na zvanicnoj stranici UEFA za mlade fudbalere je bila strasna statistika svakog igraca, cca 1200 djecaka, a Dacic je bio 5 u vrhu po svim parametrima.Premier je napisao/la: ↑sri avg 29, 2018 2:53 pmJa ne znam sta vi vidite u Dacicu osim sto je nas ali stvarno.Ja ga ne vidim da moze biti neko ko ce imat neki extra transfer i izgraditi karijeru.Ma da ja u tim godinama sve igrace poredim s Amirom pa vjerojatno zbog toga ne ocekujem nista od drugih.
Igrac tipa Ramovic, koji je poprilicno brz, zna nesto i sa loptom, trudi se i nas je. Mislim da mu je to dovoljno da dobija minute, ne znam za tebe.Premier je napisao/la: ↑sri avg 29, 2018 2:53 pmJa ne znam sta vi vidite u Dacicu osim sto je nas ali stvarno.Ja ga ne vidim da moze biti neko ko ce imat neki extra transfer i izgraditi karijeru.Ma da ja u tim godinama sve igrace poredim s Amirom pa vjerojatno zbog toga ne ocekujem nista od drugih.
Slazem se i uvijek bi mu da priliku jer je mlad, zeljan dokazivanja, brz, zna dobro valjat i nase djete!Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 29, 2018 3:19 pmVala za juniore je dečko pokazao razmišljanje na vrhunskom nivou.
Ima pamet, a ima i noge koje mogu istrpiti. Sve ostalo se može doraditi ako je prvo njemu stalo da postane nešto, pa tek onda klubu..
kako god, uvijek bi mi igrao prije Arežine. prije svega jer nije dizelaš, već lagan na nogama. a nama treba takvih igrača, da drže energiju i trku ekipe konstantno 90.minuta.
šta ja imam od vranješa i arežine koji joj sve znaju, ali blokiraju cijelu ekipu.
"Insajderi" su govorili da je jedan 100% zavrsen a mozda i obojica i da smo zato doveli i Curjurica i Arezinu i ostale... a ono na kraju prc, nemojte vise.... hvala
Ima li ikavog hajrda od njega, realno sta je uradio za ovu sezonu, koga je doveo - sa kime se pregovara ?