sri avg 29, 2018 10:43 am
Sto se tice fizicke pripremljenosti, mi smo ja mislim imali primjedbe na sve i jednog kondicionog trenera, bavio sam se tim sportom i imam prijatelja koji su se tome posvetili i otisli dalje, vani ti dolazis spreman na pripreme, jednako kao sto je navedeno u clanku za Krpica, klubovi na pripremama nemaju vremena da tebe spremaju, radi se na samo na finesama, popravlja se eksplozivnost i slicno.
Kod nas se od ranije desava isto, odnosno dok pojedinci bez problema igraju konstantno ritam srijeda-subota, ostatak tima kuca na vrata treneru i zali se na umor i metode rada.
Tako da ne treba previse upirati prstom ni u Covica, malo sam se i raspitao u posljednje vrijeme, momka svi hvale, i drugi fitness treneri imaju samo rijeci hvale, mislim da je sustina problema ipak u igracima, prije priprema se ne radi nista, pripreme onda nisu dovoljno duge da dostignes neki prihvatljiv nivo spremnosti, poklope te euro utakmice i domace prvenstvo, i vec nakon par kola ekipa dise na skrge, cast izuzecima kao sto je sada Krpic.