pon avg 27, 2018 3:22 pm
Puno se u crnjak zavukosmo radi sinoćnje partije, a o tika taki se pisalo. Istina, očekivao sam je i ja protiv Krupe, jer ih nisam gledao i mislio sam da su lošiji nakon odlaska Vukotića, Aleksića i sličnih. Međutim, rezultati sa početka prvenstva pokazuju realnu sliku Krupe, da su jedna zaista solidna ekipa, a svi znamo da mrvice u kvaliteti, volji i želji znaju presuditi utakmicu.
Ko nije očekivao kikseve, taj i nije sav svoj. Kad ti trener dođe tri dana pred revanš drugog pretkola, koji forsira apsolutno drugačiji stil igre, onakav kakav Željo i treba da igra, mora se vremenom desiti i ovako nešto.
Meni ostaje samo žal što smo stali juče, a izgledalo je da bi na poluvrijeme mogli otići sa 3. gola prednosti. E tu smo mi izgubili utakmicu, jer smo u glavi posložili "ma ovo ćemo pregaziti".
Zanima me da li su jučer u 18.igrača bili Eldar Šehić i Dacić?
Ako nisu, bar prvi, tu vidim grešku Ode. Jer si imao samo jedno krilo na klupi, a nijednog napadača, u tom slučaju moraš imati bar dva krila koji će unijeti energiju. Jazvića nije bilo, Eldar Šehić je morao biti zamjena za Zeca, koji je bio van utakmice.
Za Dacića je već to druga priča ako nije bio u 18.igrača, jer je Arežina zauzeo njegovu poziciju na klupi. I to, nadam se, po posljednji put.
A, Vi, što i dalje pljujete Bogičevića, kako Vam nije jasno da on jednostavno ne može igrati u kontinuitetu više od 5.utakmica? Non stop to ponavljam, i ja sam iskreno očekivao da će pući još dva-tri kola ranije. Ali, nije, doktorski je odradio.
On se mora dozirati kao i juniori, jednostavno njegovo tijelo odavno ne može da podnese igranje konstantno. A kad je na terenu, pravi, sigurno je u top3 štopera u ligi. Jer ima pamet.
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!