Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 26, 2018 11:31 pm

ma i ovaj drugi je još više. frajer ulazi da proba iz prekida ili iz mjesta dati ili namjestiti gol. to ne može ni protiv ekipe forumaša. vranješ nešto i može kad mi vodimo.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Imamo dovoljno igrača, ali kažem za nešto što bi bilo respektabilno i nešto što bi trebala biti Željina igra vjerovatno ćemo morati dovesti par igrača, a neke pustiti da idu

viewtopic.php?f=51&t=540

shzna
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:34 pm

Okolele je napisao/la:
Početak utakmice perverzija i onda im bez razloga dajemo loptu i konstantno sjeckanje igre igrača Krupe u prvom poluvremenu valjanjem i tu je kraj bio..Još kad ljudi izjednačiše po 4 igrača im se odmah valjaju..
Ljudi centra, bukvalno, nisu presli 20 minuta. Steta, mogla je ovo biti rutinska pobjeda, ali sta da se radi. Idemo dalje i jos jace. Gazi Zeljo!
1987

Okolele
Kontakt:

Na pitanje o trenutnoj formi Vranješa i Arežine, strateg Plavih je odgovorio:
“Imali smo, uslovno rečeno, pojačanja. Znat ćemo sta ćemo uraditi i na koga ću se osloniti. Posebno u veznom liniji umorni Blagojević i kreativni Čurjurić su izašli i trebali su ih zamijeniti igrači koji su s renomeom, ali… Nisu zadovoljili kad je najviše trebalo”.
Vranješ se čak u jednom trenutku raspravljao s Bogičevićem, što je Odović prokomentarisao:
“Ponašanje Vranješa je za svaku osudu. Vidjećemo kako ćemo reagirati”
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bablaz
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:35 pm

Veliki problem je I dalje bespotrebno ispucavanja lopte od strange golmana. Ogroman. Odovicu idu na dusu ova dva boda, Ali desava se. Idemol dobiti Sirokog!

ChWilla
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:37 pm

nikad nijedan trener sigurno nije rekao hajmo bezveze nabijati. a mi to gledamo tri godine. kad igrači ne trče, ne otkrivaju se, ukratko ne igraju, nije ni do golmana.

neroazzuro
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:38 pm

NJihovo bezmudo ponašanje odavno iritira. Naravno, osim kod Sulje, Curjurica i, mozda, Pavica. Mozda s nekim sankcijama probat. Nisam pametan.

Okolele
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:38 pm

shzna je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Početak utakmice perverzija i onda im bez razloga dajemo loptu i konstantno sjeckanje igre igrača Krupe u prvom poluvremenu valjanjem i tu je kraj bio..Još kad ljudi izjednačiše po 4 igrača im se odmah valjaju..
Ljudi centra, bukvalno, nisu presli 20 minuta. Steta, mogla je ovo biti rutinska pobjeda, ali sta da se radi. Idemo dalje i jos jace. Gazi Zeljo!
Al totalno sam razočaran..Nakon onakvog furioznog početka gdje lopta išla tako tečno i brzo očekivao sam ubjedljivu pobjedu a na kraju zamalo i da zijanimo..Ovo smo morali dobiti pogotov imajuči u vidu da nam slijedi teško gostovanje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:39 pm

Tacno treba dijeliti banove kad se uzme pljuvati po Blagojevicu.Ono,los je rezultat,pa hajmo redom frustracije...Ok,ima on svojih mana itekako,ali kako nasa igra izgleda kad nema njega i Ivana,mogli ste vidjeti veceras.Krupa nam je za 20min trebala hladno zabiti 2 gola i onda dodju pametolozi ovdje i pljuju.Zapamtite jednu stvar,kakav god Blagojevic bio,bez njega i sada Ivana,Zeljo NEMA igre!!!
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Masinovodja
Kontakt:

MrkiMedo je napisao/la:
ned avg 26, 2018 11:21 pm
I da, jako je ruzno kad Curjuric uzme loptu da izvede slobodnjak i onda jadan ko popisan spusta glavu i ostavlja loptu Blagojevicu. Sa razlogom je bio ljut kad je izlazio, a to je sigurno utjecalo na njegovu igru.
Covjek ga nakon faula moli rukama da izvede,ovaj ne da.Stvarno mi se Blagojevicu jedno 80% vremena u Zelji gadis,respekt na tome ;)

Kospa
Kontakt:

Slusajuci Odu ovo je mescini kraj za Stojana i Arezinu u Zelji.

A jbg steta, kako smo krenuli bili rekoh ovima petarda ne gine... Idemo dalje, ganjat 3 bobe u Listici. Naprijed Oda :zeljeznicar1:
... Godine života svoga tebi dao sam...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:40 pm

Prokleta bila nedjelja i ovakvi termini...

ChWilla
Kontakt:

NEZALAGANJE je napisao/la:
Tacno treba dijeliti banove kad se uzme poljuvati po Blagojevicu.Ono,los je rezultat,pa hajmo redom frustracije...Ok,ima on svojih mana itekako,ali kako nasa igra izgleda kad nema njega i Ivana,mogli ste vidjeti veceras.Krupa nam je za 20min trebala hladno zabiti 2 gola i onda dodju pametolozi ovdje i pljuju.Zapamtite jednu stvar,kakav god Blagojevic bio,bez njega i sada Ivana,Zeljo NEMA igre!!!
nikad nije nastala pozitivna promjena kad on izađe, ni kad daje njihovima na 30 metara od gola u noge. ni tad.

da je ružno ono sa slobodnim - jeste.

AdmirA
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:43 pm

Nema veze, idemo dalje.Odovicu sve po djepu za ovo nezalaganje. Široki MORAMO nadigrati i pobjediti.
Samo naprijed Željoooo!!!!!!!
Zadnja izmjena: AdmirA, dana/u ned avg 26, 2018 11:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:43 pm

ChWilla je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Tacno treba dijeliti banove kad se uzme poljuvati po Blagojevicu.Ono,los je rezultat,pa hajmo redom frustracije...Ok,ima on svojih mana itekako,ali kako nasa igra izgleda kad nema njega i Ivana,mogli ste vidjeti veceras.Krupa nam je za 20min trebala hladno zabiti 2 gola i onda dodju pametolozi ovdje i pljuju.Zapamtite jednu stvar,kakav god Blagojevic bio,bez njega i sada Ivana,Zeljo NEMA igre!!!
nikad nije nastala pozitivna promjena kad on izađe, ni kad daje njihovima na 30 metara od gola u noge. ni tad.

da je ružno ono sa slobodnim - jeste.
Tacno tako.Stoji da je ispao nekorektan kod onog prekida,ali isto tako je Ivan odmah signalizirao prema klupi i pitao hocu li ja?Odgovor nije dobio i ovaj uze loptu.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

19tm87
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:44 pm

Minjore je napisao/la:
Prokleta bila nedjelja i ovakvi termini...
Majke mi prvo sto mi je palo na pamet kad je sudija odsvirao kraj :palacgore: :D

barbarez
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:44 pm

Ja sam povrsno pratio utakmicu,zbog posla,i ne mogu dati neki sud. Ali se tacno dalo naslutit da ce biti belaja.
Bas me zanima kako Oda sad misli realizovati ta pojacanja. Mislim da nije malo kasno.
Treba biti posten i reci . Ko nas jebe niko nam veceras nije kriv,sami smo prodali 2 boda. Cak smo blize bili porazu.
Bezveze se posrasmo na dobre rezultate sa gostovanja. Bas smo nikakvi bili.

Reha1921
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:48 pm

Nadam se da je ovo bila zadnja utakmica onog perhana cupavog Vranjesa odlazi prevarooooo Krpa doktore :klanjase:

Mirek11
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:50 pm

Okolele je napisao/la:
Na pitanje o trenutnoj formi Vranješa i Arežine, strateg Plavih je odgovorio:
“Imali smo, uslovno rečeno, pojačanja. Znat ćemo sta ćemo uraditi i na koga ću se osloniti. Posebno u veznom liniji umorni Blagojević i kreativni Čurjurić su izašli i trebali su ih zamijeniti igrači koji su s renomeom, ali… Nisu zadovoljili kad je najviše trebalo”.
Vranješ se čak u jednom trenutku raspravljao s Bogičevićem, što je Odović prokomentarisao:
“Ponašanje Vranješa je za svaku osudu. Vidjećemo kako ćemo reagirati”
Mene najvise zabrinjava ovo ponavljanje da su nam igraci umorni od 2 kola, hej ljudi od 2 kola!!!
Pa sta rade na pripremama, jesu li oni profesionalci, sta da ocekujemo od njih u novembru nece imati ko trcati.
Pa evo ove sedmice su imali 2 dana slobodno, nekoliko treninga na kojim nisam vidio da je bilo "uzimanja duse" i trener kaze dva vezna igraca umorna nakon 60-70minute?!
Meni ovo nikad nece biti jasno i da svaka ekipa sa kojom smo igrali bolje fizicki izgleda.

Ponavlja se i problem da ne znamo cuvati rezultat i cekati gresku protivnika ako vec necemo da protivnika dokrajcimo kada povedemo.

Ne znam ali ja se ovom gubitku bodova na Grbavici nisam nikako nadao, ako mislimo ganjati titulu to se ne smije desavati jer svaki bod ce biti prevazan.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

ned avg 26, 2018 11:53 pm

cikazubo ce odmoriti malo od foruma.

Nevezano za to, manite se pitarskog sindroma, mi smo prevazisli valjda to ovih zadnjih sezona. Bice ovakvih utakmica, tu moramo najvise pokazati slogu i podrsku sa nase strane. I ZRELOST, a nadam se da smo to - zrelost naucili i stekli.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Refa1921 i 39 gostiju.

Prijava