Okolele je napisao/la: ↑ned avg 26, 2018 11:34 pm
Na pitanje o trenutnoj formi Vranješa i Arežine, strateg Plavih je odgovorio:
“Imali smo, uslovno rečeno, pojačanja. Znat ćemo sta ćemo uraditi i na koga ću se osloniti. Posebno u veznom liniji umorni Blagojević i kreativni Čurjurić su izašli i trebali su ih zamijeniti igrači koji su s renomeom, ali… Nisu zadovoljili kad je najviše trebalo”.
Vranješ se čak u jednom trenutku raspravljao s Bogičevićem, što je Odović prokomentarisao:
“Ponašanje Vranješa je za svaku osudu. Vidjećemo kako ćemo reagirati”
Mene najvise zabrinjava ovo ponavljanje da su nam igraci umorni od 2 kola, hej ljudi od 2 kola!!!
Pa sta rade na pripremama, jesu li oni profesionalci, sta da ocekujemo od njih u novembru nece imati ko trcati.
Pa evo ove sedmice su imali 2 dana slobodno, nekoliko treninga na kojim nisam vidio da je bilo "uzimanja duse" i trener kaze dva vezna igraca umorna nakon 60-70minute?!
Meni ovo nikad nece biti jasno i da svaka ekipa sa kojom smo igrali bolje fizicki izgleda.
Ponavlja se i problem da ne znamo cuvati rezultat i cekati gresku protivnika ako vec necemo da protivnika dokrajcimo kada povedemo.
Ne znam ali ja se ovom gubitku bodova na Grbavici nisam nikako nadao, ako mislimo ganjati titulu to se ne smije desavati jer svaki bod ce biti prevazan.