Zayebite kone i lazne mostarce, sutra je obaveza doci na tekmu.
Kome smeta kisa ima sjever, kome ne smeta, istok i jug.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Gdje pratis tu tekmu, ima li kakav link?
Ovaj devetka kod knih je sto bi Pape rekao zalutao.. Samo kad ga vidis dovoljno ti je sve. Ali brate, imaju glupih igraca malo je rec. Ovaj mali Nukic il kako se zove je potencijal ali toliko gresaka da mu i Dzenan-beg nije do koljena.
Od mene svaka čast za prijedlog, ali nisam morao puno skrolati da vidim da je neko već napisao 'sramota u ultras svijetu'. Možda bilo prije 15 godina, ali očigledno da ti ljudi koji prate navijačke trendove ne koriste baš uvijek sav svoj umni kapacitet. Navijačke grupe odavno sarađuju s klubovima, ili iskazuju nezadovoljstvo tretmanom od strane drugih klubova (slučaj cijene karata i navijača Bayerna npr.) na normalan i produktivan način. Samo mi još mislimo da je fudbal i navijanje geto-gengsta-ubij-razbij fazon. Malo treba prestat gledat klipove na YT, a počet pratit fudbal.Bergeron je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 8:09 pmEvo jedan konstruktivan prijedlog za upravu....
Neka pozovu par ovih momaka sa juga (vodju i par ovih uz njega sto vode navijanje i tu su u organizaciji) i par momaka sa izdvojenog sjevera za koje se zna da redovno idu na gostovanja. S obzirom da se svake godine plati Savezu minimalno 50-ak hiljada za kojekakve kazne, neka se izdvoji u poseban racun priblizno toliki iznos kojima ce se obezbjediti gostovanja. Sa tim iznosom i vec postojecim ugovorom sa Centrotransom, realno se moze platiti minimum 4 busa za svako gostovanje, sto je 200tinjak navijaca na svakom gostovanju... Naravno da uslovi budu da se ne prave nikakve bakljade, dodatne kazne i prozivke saveza. Za prvi prekrsaj postaviti jasno pravila da ce se to prekinuti i da ce se snimci sa stadiona proslijedjivati policiji, te biti strozije kontrole na ulazima. I naravno, ako se pojedinci isticu, neka ih sami navijaci izbace i opomenu. Mislim da bi i manijaci pristali na ovo, jer imati svako gostovanje besplatno je sasvim dovoljan razlog za smiriti se kod kuce i postovati red.
Ako se vec novac mora davati, makar neka se iskoristi na dobar nacin![]()
Ma da su barem nasi ultrasi pravi sa zastavama, svi u bojama kluba npr onako ko Lechovi ili Brondbijevi...a kod nas fali 27 zuba, kad se skupe imaju 40 godina zajedno i nemaju 30 kg s mokrim peskirom.Ovo se odnosi na te sto furaju ultra fazon, cast normalnim(izuzecima).roger_bannister4 je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 9:33 pmOd mene svaka čast za prijedlog, ali nisam morao puno skrolati da vidim da je neko već napisao 'sramota u ultras svijetu'. Možda bilo prije 15 godina, ali očigledno da ti ljudi koji prate navijačke trendove ne koriste baš uvijek sav svoj umni kapacitet. Navijačke grupe odavno sarađuju s klubovima, ili iskazuju nezadovoljstvo tretmanom od strane drugih klubova (slučaj cijene karata i navijača Bayerna npr.) na normalan i produktivan način. Samo mi još mislimo da je fudbal i navijanje geto-gengsta-ubij-razbij fazon. Malo treba prestat gledat klipove na YT, a počet pratit fudbal.Bergeron je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 8:09 pmEvo jedan konstruktivan prijedlog za upravu....
Neka pozovu par ovih momaka sa juga (vodju i par ovih uz njega sto vode navijanje i tu su u organizaciji) i par momaka sa izdvojenog sjevera za koje se zna da redovno idu na gostovanja. S obzirom da se svake godine plati Savezu minimalno 50-ak hiljada za kojekakve kazne, neka se izdvoji u poseban racun priblizno toliki iznos kojima ce se obezbjediti gostovanja. Sa tim iznosom i vec postojecim ugovorom sa Centrotransom, realno se moze platiti minimum 4 busa za svako gostovanje, sto je 200tinjak navijaca na svakom gostovanju... Naravno da uslovi budu da se ne prave nikakve bakljade, dodatne kazne i prozivke saveza. Za prvi prekrsaj postaviti jasno pravila da ce se to prekinuti i da ce se snimci sa stadiona proslijedjivati policiji, te biti strozije kontrole na ulazima. I naravno, ako se pojedinci isticu, neka ih sami navijaci izbace i opomenu. Mislim da bi i manijaci pristali na ovo, jer imati svako gostovanje besplatno je sasvim dovoljan razlog za smiriti se kod kuce i postovati red.
Ovakvim prijedlozima kao tvom bi se moralo naći mjesta, ali ja sam odavno izgubio vjeru u normalan dijalog sa tamo nekim likovima koji jelte predstavljaju navijače. Volio bih da se dokaže suprotno.
roger_bannister4 je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 9:33 pmOd mene svaka čast za prijedlog, ali nisam morao puno skrolati da vidim da je neko već napisao 'sramota u ultras svijetu'. Možda bilo prije 15 godina, ali očigledno da ti ljudi koji prate navijačke trendove ne koriste baš uvijek sav svoj umni kapacitet. Navijačke grupe odavno sarađuju s klubovima, ili iskazuju nezadovoljstvo tretmanom od strane drugih klubova (slučaj cijene karata i navijača Bayerna npr.) na normalan i produktivan način. Samo mi još mislimo da je fudbal i navijanje geto-gengsta-ubij-razbij fazon. Malo treba prestat gledat klipove na YT, a počet pratit fudbal.Bergeron je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 8:09 pmEvo jedan konstruktivan prijedlog za upravu....
Ovakvim prijedlozima kao tvom bi se moralo naći mjesta, ali ja sam odavno izgubio vjeru u normalan dijalog sa tamo nekim likovima koji jelte predstavljaju navijače. Volio bih da se dokaže suprotno.