Ljudi,
Mislim da prebrzo iznosimo stavove.
Ne želim da komentarišem one koji izbacivanje od AIK-a gledaju kao katastrofu i koji traže glavnog krivca u treneru. To su isti oni koji bi danas/sutra i IVICU OSIMA, a ne AMARA otjerali kada bi odigrao par utakmica loše.
Par riječi za one objektivne: Mislim imamo ekipu koja nije losa za nasu ligu, imamo neki kontinuitet igrača i trenera i mislim da trebamo sačekati i vidjeti šta ćemo dobiti. Po mom misljenju mislim da ćemo dobiti novu dimenziju u igri sa Ramovićem , Žericem, novim napadačem, Projićem. Moramo biti strpljivi, jer ovo je period gdje se lomi, prolazi kroz trnje, ali ubjeden sam da će vrhunac biti osvojena titula.
Nije do trenera. Mnogi su za kratko vrijeme otišli, kratko se zadrže-što je pokazatelj da to nije garant usjeha.
Hajmo probati sa drugom taktikom(zadržati trenera i dati mu sto duze vremena) možda upali.
Što se tiče ljepote fubala koja se konstantno nprebacuje Petrovicu, ja pratim ne samo Želju nego našu Ligu neki 15tak godina. Može li mi neko reci kada se to igrao lijep fudbal, tecni protok lopte, kratki pasovi itd itd-bilo koji klub, a ne samo Željo.
Odgovor je NIKAD, jer nije do igrača, trenera,taktike nego je do infrastrukture i prilagodavanja na nju.