svakako se raspadamo
Pa kad su prodali jedinog napadaca da valja, sigurno bi prodali i Vecu, al nema ponuda.damirfile je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:17 pmNaravno da bi se prodao još sutra da ima ponudu.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:10 pmNE znam za vas ali ja bih ako mogu prodao Vecu. Vidim svi potencijaru produženje ugovora, ali ako Veca ima ponudu ja bih ga prodao. Razloga milion. Imamo dobre golmane u rezervi, zaradiš love, Veci pružiš šansu da zaradi. Ako ne uspije eto njega oopet nama da brani. Ako uspije opaet nam dobro. Šta treba momak da brani do 35-te kod nas.
I ja bih ga prodao recimo za 300K eura + procenat od sledece prodaje (bilo gdje da se proda) od nekih recimo 20%.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:10 pmNE znam za vas ali ja bih ako mogu prodao Vecu. Vidim svi potencijaru produženje ugovora, ali ako Veca ima ponudu ja bih ga prodao. Razloga milion. Imamo dobre golmane u rezervi, zaradiš love, Veci pružiš šansu da zaradi. Ako ne uspije eto njega oopet nama da brani. Ako uspije opaet nam dobro. Šta treba momak da brani do 35-te kod nas.
Nemamo mi nista sa telekomom.
Poz,IvanOsim je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:34 pmPa kad su prodali jedinog napadaca da valja, sigurno bi prodali i Vecu, al nema ponuda.damirfile je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:17 pmNaravno da bi se prodao još sutra da ima ponudu.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:10 pmNE znam za vas ali ja bih ako mogu prodao Vecu. Vidim svi potencijaru produženje ugovora, ali ako Veca ima ponudu ja bih ga prodao. Razloga milion. Imamo dobre golmane u rezervi, zaradiš love, Veci pružiš šansu da zaradi. Ako ne uspije eto njega oopet nama da brani. Ako uspije opaet nam dobro. Šta treba momak da brani do 35-te kod nas.
Al bi bilo pogresno uraditi to, jer je u zadnjoj godini ugovora i veoma je mlad za golmana, njegova cijena trenutna je pet puta manja od vrijednosti.
Dobre rezervne golmane nemas, jer ni jedan u kontinuitetu nije branio duzi vremenski period, i ako mislimo pametno uraditi, moramo Veci ponuditi dugogodisnji ugovor, a ako nece da produzi, obaviti drugu i trecu rundu razgovora, a brate ako nece klupa.. i to sto prije uraditi.
Za mene postoji itekakva razlika. Razlika u postavljanju prioriteta, u kanalisanju ljubavi i brige za klub. U balansu izmedju dugorocnog cilja za buducnost i onoga sto je sad. Svakako da sam apsolutno uvjeren u dobre namjere ljudi koje vode klub, nikad nisam sporio njihovu ljubav prema Zelji (barem kod ljudi iz administracije/uprave) ali me brine to sto mi njihov kurs izgleda isuvise pravolinijski, da je cilj sto prije izvrsiti finansijsku konsolidaciju pa ako treba i po cijenu rezultata. "Stezanje kaisa" tu i tamo je svakome potrebno, ali ne mozes ni razmisljati u stilu "Digao sam kredit za stan/auto; dok ga ne otplatim, jescu svaki dan samo hljeba i krompira". Pogotovo sto klub u dobroj mjeri zivi i od pozitivne atmosfere, od svog sportskog imidza i uspjeha. A mi smo u zadnjih godina u nasoj ligi (a Boga mi i kupu) veoma neuspjesni.ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:06 pma koliko je velika razlika između boli me za želju i boli me hoće li željo biti šampion? po meni minimalna do nikakva, ali eto.
ekipa koja je bila šampion po dolascima i odlascima stoji još gore nego mi. u ovom trenutku. ali to ne znači da mi i oni mislimo da nam ne treba još igrača, i da nećemo dovoditi još igrača. nego da klasni igrači čekaju i vagaju.
Komentari su ti pre ofirni, molim te da neko vrijeme prestanes pisati na forumu.fcz je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:59 pmZa mene postoji itekakva razlika. Razlika u postavljanju prioriteta, u kanalisanju ljubavi i brige za klub. U balansu izmedju dugorocnog cilja za buducnost i onoga sto je sad. Svakako da sam apsolutno uvjeren u dobre namjere ljudi koje vode klub, nikad nisam sporio njihovu ljubav prema Zelji (barem kod ljudi iz administracije/uprave) ali me brine to sto mi njihov kurs izgleda isuvise pravolinijski, da je cilj sto prije izvrsiti finansijsku konsolidaciju pa ako treba i po cijenu rezultata. "Stezanje kaisa" tu i tamo je svakome potrebno, ali ne mozes ni razmisljati u stilu "Digao sam kredit za stan/auto; dok ga ne otplatim, jescu svaki dan samo hljeba i krompira". Pogotovo sto klub u dobroj mjeri zivi i od pozitivne atmosfere, od svog sportskog imidza i uspjeha. A mi smo u zadnjih godina u nasoj ligi (a Boga mi i kupu) veoma neuspjesni.ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:06 pma koliko je velika razlika između boli me za želju i boli me hoće li željo biti šampion? po meni minimalna do nikakva, ali eto.
ekipa koja je bila šampion po dolascima i odlascima stoji još gore nego mi. u ovom trenutku. ali to ne znači da mi i oni mislimo da nam ne treba još igrača, i da nećemo dovoditi još igrača. nego da klasni igrači čekaju i vagaju.
Nadam se da ce jednog dana prestati ta neko crno/bijelo gledanje na svaku rijec koja se kaze o ljudima u klubu - ako kazem da mi se nekad ne svidaju neki potezi, to nikako ne znaci da nisam za njih. Naprotiv. Rekao sam sto puta, a evo reci cu i stotinu i prvi - dabogda nam ova sadasnja garnitura dobila dozivotne mandate (osim Cenana, naravno ).
Ovdje je samo 18 kola koja se igraju na jesen. Dodaj 4 kola na proljece plus liga za prvaka.
A koliko to košta Projić? Koliko je to "nije jeftin"?Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 3:58 pmE cuj Eldin Adilovic da nije zalosno bilo bi smijesno.Samo cekam da vidim ovog Projica nije me.nesto odusevio kad je usao,a nije jeftin.Gosk pojma nema,igraju tri pet dva,Kobiljar najbolji igrac.Nece biti problema nadam se.
Za drugi dio lige se pravi i novi ugovor... predpostavljam
i je li izradio taj poskupi ili ?ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 17, 2017 4:04 pmama nije kaiš u pitanju. i prije prodaje lendrića i prije prolaska zete dogovoren je još jedan poskup igrač za naše uslove. svima je jasno šta fali i pojačanja će biti još. stvar je u rejtingu lige, i u nakaradnom rasporedu i trajanju pauze i prelaznog roka. niko pravog pojačanja još nije doveo, a otišao je i sarajevu najbolji igrač, zrinjskom su otišla tri. ali dovodiće sigurno još mjesec do dva, i oni i mi.