Moderator/ica: Delboy
Nema aco veze sa ovim @zlo bezveze se poistovjecujete s njim, ovo je @milanribar koji navija za sarajevo @evanderov pusikuracAsharaK je napisao/la:Foruma naravno
banovali me što sam napisao da se dino hvali da prodaje dulju u tursku po iftarimaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko je dirao @zlo87
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Bas si bezobrazan,sram te bilo!Nedaju ovi na dinu,on im je zlatna koka!zlo87 je napisao/la:banovali me što sam napisao da se dino hvali da prodaje dulju u tursku po iftarimaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko je dirao @zlo87
da ih ne "ukoka" zlatna kokaSarajlijica1946 je napisao/la:Bas si bezobrazan,sram te bilo!Nedaju ovi na dinu,on im je zlatna koka!zlo87 je napisao/la:banovali me što sam napisao da se dino hvali da prodaje dulju u tursku po iftarimaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko je dirao @zlo87
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk![]()
Ne znam ko sebi daje za pravo da 'otjera' najboljeg igrača Sarajeva i nekoga ko je svojim igrama i zalagenjem osvojio srca bordo armije?!Anarky je napisao/la:Benku tjeraju k'o Krleta, to je i budali više jasno. Zašto, nemam pojma.
Zna on zelju navijaca od Zvijezde prve tekme,pa do ere jesica i klupe!To je najmanji problemzlo87 je napisao/la:Sta bi mogli uraditi da Leon cuje nasu zelju da ostane kad je uprava glupa?! Hajmo nesto neku peticiju hahaha
Ne mozes jarane nista uraditi kad su papci u vecini,najbolji ti je primjer to da u Zagrebu ,Beogradu gosstuju avjetski izvodjaci i grupe kod nas stadione pune Dino Merlin i zvijezde granda i Sabani ,Serifi.Banovansainfa je napisao/la:Taman neka pojedinci iskoriste negativnu energiju pa neka lijepe plakate protiv odrzavanja KRKANLUKA, ovo stvarno nema smisla vise jebalo im kosevo sve papansko, treba napraviti kakvu fruku preko medija neka svoje teferice odrzavaju na cevljanovicima.