Bravo za Horde Zla1
Nisu svi kao što smo mi!

Morao je biti! Ali neće i znam što pitamvela46 je napisao/la:Jer ovaj turnir nije imao veze s klubom, u potpunosti u organizaciji navijacke skupine.Republika je napisao/la:Zašto jedini medijski partner kluba nije bio u Skenderiji danas?

Na Fb-u zrinjskog pisalo da je u nedjelju u 15hleet je napisao/la:Utakmica i definitivno subotu?

Ne moze ništa biti zanimljivivije od Sarajeva, kakav si to cojkleet je napisao/la:Tražili su pomjeranje, izgleda da će im biti udovoljeno.
Iskreno bih volio da bude, sve zanimljivo natrpano u nedjelju.

A sadašnjaleet je napisao/la:Bivša je rekla da sam loš čovjek, pa ti vidi.
 nije te još provalila, jel...
 nije te još provalila, jel...  državne jasle, jbg
 državne jasle, jbg  

Ja se ne raspravljam uopste,ne znam gdje si to vidioBanovansainfa je napisao/la:@nebitanlik i @leskarenje zasto se raspravljate sa onim, zar vam nije dovoljno sto pise da smo "prodali klub" da shvatite ko je i sta je

Zahvaljujemleet je napisao/la:@bubi
Jeste registrovan.

Upravu si sto posto al nisam mogao da citam nebuloze mitomana i lazova,ja ludji jos raspravljam sa likovima koji su dosli sa onog pljuvackog foruma na koji se nikad nisam reg. zbog takvih,do mene je.Banovansainfa je napisao/la:@nebitanlik i @leskarenje zasto se raspravljate sa onim, zar vam nije dovoljno sto pise da smo "prodali klub" da shvatite ko je i sta je