Al' voliš tu nargilushzna je napisao/la:Zovite i Vojvodu da nam se priključi ovom forumu.
Taman kad sam postao moderator forum se raspadaVirtu4L je napisao/la:Nisam, ali neću više pisati. Ostajem zbog ss lige, tj do kraja ove sezone. Nemam više volju... na svakoj temi koju volim ima neki aldin, ajax, la decima, vozdrica, jacky, itd... bilo je to dobrih osam godinaTrezeguet je napisao/la:Jesi to banovan
Momcino ponasaj se.Trezeguet je napisao/la:Virtu4l je elita, Cartman je daleko od toga
Meni je pjesma baš dobra. Odudara od standardnog. Malo promjene. A kod nas se sve može protumačiti na drukčiji način. Pjesma "Ideš za Kanadu" je odlična, ali i sa njom se dječica nafuravaju, ne znajući uopće o čemu se radi u pjesmi.Špekac1921 je napisao/la:To stoji naravno, ali ova posljednja pjesma "Nikom nije noćas kao meni" je potpuni promašaj, nabrijava za djecu.
To je moje mišljenje, izvini ako sam te uvrijedio, al Virtu4l pamtim sa mnogih tema, a tebe većinom sam upratio u nekim svađama i tako toCartmo je napisao/la:Momcino ponasaj se.Trezeguet je napisao/la:Virtu4l je elita, Cartman je daleko od toga![]()
Pa tako se i postaje elita.Trezeguet je napisao/la:To je moje mišljenje, izvini ako sam te uvrijedio, al Virtu4l pamtim sa mnogih tema, a tebe većinom sam upratio u nekim svađama i tako toCartmo je napisao/la:Momcino ponasaj se.Trezeguet je napisao/la:Virtu4l je elita, Cartman je daleko od toga![]()
Dzej - Nikom nije zao kao meni, ritam voziŠpekac1921 je napisao/la:Jesi li primijetio da u pjesmi "Nikom nije noćas kao meni" imaju dio iz pjesme od Džeja i od Sinana, to mi nekako kvari dojam i uz to što nisu to uradili onako kako smo navikli pa mi baš nije legla.
"Ideš za Kanadu" je bolja po meni, ali klinci su smorili sa njom..