Ima 3min da popravi stanje.
Rekoh juce da je nama samo bitna pobjeda.Nije bitno kako i kojim sredstvima.
čisto da franšiza ponovo dobije malona vrijednosti
Da,razumijem sta zelis reci.Iskren da ti budem,mislim da je igra Georgea u padu.Jako oscilira ove sezone,a nije bas da mu je ekipa toliko losa plus igra na Istoku.Dati mu nekih 30+mil godisnje poslije onakve povrede nije nimalo laka odluka.Magic ce tu morati dobro da "pogleda u buducnost".Za WB kao siguran dolazak,nisam jos nigdje cuo,iako se glasine pominju,zato sto je iz LA,duze vrijeme..Obojica imaju jos po 1 sezonu,nakon ove, garantovanog ugovora u svojim ekipama.Tada ce George uci u svoku 29 godinu,a WB u 31.Анарки je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 10:47 amčisto da franšiza ponovo dobije malona vrijednosti
mislim i da je sve realnije da i WB dođe
Ako uzmemo veceras dolazimo na pola utakmice zaostatka.Imali bi po 14 poraza ali oni bi imali pobjedu vise.
Da,to bi mogao biti razlog njegovog povratka u LA.Анарки je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 12:07 pmWB su fakat samo glasine, ali mislim da bi on volio kući, pogotovo jer sam uvjeren da je i sam svjestan da s OKC-om nikada neće ništa uspjeti svakako.
Lakersi s njima ne bi bili contenderi, ali od posljednjeg prstena je svakako samo patnja i s trenutnim rosterom je nemoguće privući bilo koga. Pobjeda protiv Phoenixa je prava glupost, ovo treba tankirati do kraja sezone i moliti Boga da lutrija prođe što bolje.
Hvala na "ustolicenju".storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 6:57 pmCestitke na moderatorskoj funkciji. Veliko si pojacanje za ovaj dio foruma.Sretno!
Informacije su tacne,a upravo ce ovi silni izostanci uciniti da tekma bude ravnopravija i zanimljivija,jer je ulog i dalje isti,a to je 1.mjesto koje ce itekako znaciti u POu.ž'21 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 7:40 pmJebote od moguceg spektakla dosli smo do toga da nece igrati ni Kawhi ni LMA kod Spursa a ovamo Green Steph Klay Durant i Igoudala. Bolje gledati ABA ligu nego vecerasnju utakmicu ako su tacne informacije oko ovih izostanaka
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
NEZALAGANJE ce da vodi podforum NBA, ja cu po potrebi biti tu da savjetujem, ali on ima potpunu slobodu. Takodjer, on odlucuje koliko mu je potrebno moderatora i da li je uopste. Do njega je, ja se necu mijesait u operativni dio NBA podforuma.arelinho je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 7:38 pmJoj Storme pa on 2 dana ovdje i odmah moderator. Ja ovdje duže i nikako da dobijem status moderatora pa ni na temi kladare.storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 6:57 pmCestitke na moderatorskoj funkciji. Veliko si pojacanje za ovaj dio foruma.Sretno!
Reci što me mrziš?
Spoiler:
Ravnopravna hoce sigurno biti a da li ce biti zanimljiva, sumnjam u to. Hajde Spursi okej povrde ove dvojice (sta je sa Parkerom?) ali Kerr sto odmara ovu cetvericu u derbiju je cirkus. Mogao ih je sinoc odmoriti protiv minnesote a da danas igra u najjacem sastavu a ne ovako. Jos ce im ovo bit prvi put u posljednje cetiri godine da ce izgubit tri zaredom, naravno ako izgube, a mislim da hoce.NEZALAGANJE je napisao/la:Informacije su tacne,a upravo ce ovi silni izostanci uciniti da tekma bude ravnopravija i zanimljivija,jer je ulog i dalje isti,a to je 1.mjesto koje ce itekako znaciti u POu.ž'21 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 7:40 pmJebote od moguceg spektakla dosli smo do toga da nece igrati ni Kawhi ni LMA kod Spursa a ovamo Green Steph Klay Durant i Igoudala. Bolje gledati ABA ligu nego vecerasnju utakmicu ako su tacne informacije oko ovih izostanaka
Obicno u NBAu kad svi otpisu neku tekmu,ona bude dobra,mada je ovdje sve moguce.I da bude dobra i da bude grozna,jer nijedan tim nije navikao na ovakve izostanke.ž'21 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 7:49 pmRavnopravna hoce sigurno biti a da li ce biti zanimljiva, sumnjam u to. Hajde Spursi okej povrde ove dvojice (sta je sa Parkerom?) ali Kerr sto odmara ovu cetvericu u derbiju je cirkus. Mogao ih je sinoc odmoriti protiv minnesote a da danas igra u najjacem sastavu a ne ovako. Jos ce im ovo bit prvi put u posljednje cetiri godine da ce izgubit tri zaredom, naravno ako izgube, a mislim da hoce.NEZALAGANJE je napisao/la:Informacije su tacne,a upravo ce ovi silni izostanci uciniti da tekma bude ravnopravija i zanimljivija,jer je ulog i dalje isti,a to je 1.mjesto koje ce itekako znaciti u POu.ž'21 je napisao/la: ↑sub mar 11, 2017 7:40 pmJebote od moguceg spektakla dosli smo do toga da nece igrati ni Kawhi ni LMA kod Spursa a ovamo Green Steph Klay Durant i Igoudala. Bolje gledati ABA ligu nego vecerasnju utakmicu ako su tacne informacije oko ovih izostanaka