Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: NBA - općenito

sub mar 11, 2017 4:18 am

Kakav mentalni raspad Townsa u 4/4,nakon dobre partije. :oops1: :oops1:
Ima 3min da popravi stanje.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 4:37 am

Izvuce se MIN nekako i dobio,iako su ucinili sve da izgube tekmu.Mlada ekipa,uce kako dobijati velike utakmice.
Trka za 1.mjesto sveukupno se nastavlja. 8-)

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 5:36 am

Hield zaista izgleda dobro otkako je dosao u SAC.Bice dobar igrac od njega,nastavi li ovako. ;)
Inace, cijela ekipa SAC kao da se "oslobodila" odlaskom Cousinsa,ma koliko to cudno zvucalo.Cauley-Stein izgleda sve bolje,Labissiere se cini finim igracem za buducnost...

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

sub mar 11, 2017 8:28 am

The Spurs announced that Leonard (head) has been diagnosed with a concussion and won't be available for Saturday's game against the Warriors.

:(

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

sub mar 11, 2017 9:15 am

A Indiana nek' gubi, taman da George pređe u LA :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:24 am

Анарки je napisao/la:
Bas bi volio njega u LAu? :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:31 am

arelinho je napisao/la:
sub mar 11, 2017 9:03 am
I GSW bez glavnih igrača.
Rekoh juce da je nama samo bitna pobjeda.Nije bitno kako i kojim sredstvima. :lol:
Nece biti glavnih igraca,ali ipak se igra za 1.mjesto.Bice to zanimljivo,vjeruj mi. ;)

Nego,WSH se sinoc provuce nakon produzetka u zadnjoj tekmi noci.Ova ekipa zadnje 3-4 tekme ima maestralne igre 2-3 cetvrtine,ali jos uvijek nisu naucili kako da zatvore tekmu,sto je sasvim normalno.Medjutim,pocinju mi se bas dopadati,a mislim i da je tek sada Joerger dosao na svoje u smislu vodjenja tima.Nije lako trenirati igrace poput Cousinsa,bez obzira na sav njegov kvalitet.

Vecerasnji program pocinje u 9pm po nasem vremenu utakmicom izmedju UTA i OKC.Svaki duel ovakve vrste bice znacsjan do kraja RSa.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:47 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
Анарки je napisao/la:
čisto da franšiza ponovo dobije malona vrijednosti :D

mislim i da je sve realnije da i WB dođe

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 10:58 am

Анарки je napisao/la:
sub mar 11, 2017 10:47 am
Анарки je napisao/la:
čisto da franšiza ponovo dobije malona vrijednosti :D

mislim i da je sve realnije da i WB dođe
Da,razumijem sta zelis reci.Iskren da ti budem,mislim da je igra Georgea u padu.Jako oscilira ove sezone,a nije bas da mu je ekipa toliko losa plus igra na Istoku.Dati mu nekih 30+mil godisnje poslije onakve povrede nije nimalo laka odluka.Magic ce tu morati dobro da "pogleda u buducnost".Za WB kao siguran dolazak,nisam jos nigdje cuo,iako se glasine pominju,zato sto je iz LA,duze vrijeme..Obojica imaju jos po 1 sezonu,nakon ove, garantovanog ugovora u svojim ekipama.Tada ce George uci u svoku 29 godinu,a WB u 31.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

sub mar 11, 2017 12:07 pm

WB su fakat samo glasine, ali mislim da bi on volio kući, pogotovo jer sam uvjeren da je i sam svjestan da s OKC-om nikada neće ništa uspjeti svakako.

Lakersi s njima ne bi bili contenderi, ali od posljednjeg prstena je svakako samo patnja i s trenutnim rosterom je nemoguće privući bilo koga. Pobjeda protiv Phoenixa je prava glupost, ovo treba tankirati do kraja sezone i moliti Boga da lutrija prođe što bolje.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 12:53 pm

arelinho je napisao/la:
sub mar 11, 2017 9:03 am

Ma uzimate vi ovo večeras sigurno. Dolazite na -1 i utakmicu manje imate. Biće teško do kraja i mislim da GSW neće biti prvi na zapadu.
Ako uzmemo veceras dolazimo na pola utakmice zaostatka.Imali bi po 14 poraza ali oni bi imali pobjedu vise.
Ne znam,SA ims tezi raspored,a ovo Leonardovo moze potrajati i 2 sedmice jer je razlicito reagovanje od osobe do osobe.To bi moglo smanjiti sanse,ali vidicemo koliko ce mu trebati za povratak!? ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 12:58 pm

Анарки je napisao/la:
sub mar 11, 2017 12:07 pm
WB su fakat samo glasine, ali mislim da bi on volio kući, pogotovo jer sam uvjeren da je i sam svjestan da s OKC-om nikada neće ništa uspjeti svakako.

Lakersi s njima ne bi bili contenderi, ali od posljednjeg prstena je svakako samo patnja i s trenutnim rosterom je nemoguće privući bilo koga. Pobjeda protiv Phoenixa je prava glupost, ovo treba tankirati do kraja sezone i moliti Boga da lutrija prođe što bolje.
Da,to bi mogao biti razlog njegovog povratka u LA.
Vidicemo sta ce biti.Ako dodju ova dvojica bili bi LAL itekako u borbi za tituli,jer bi to privuklo i dobre role igrace,a valjda bi se i neko od ovih mladih razvio u ozbiljnog igraca.
Ni meni nije jasni sto dobise PHX.Izgubis 8 zaredom i onda dobijes onu koju treba da izgubis. :zid:

storm_raider
Kontakt:

sub mar 11, 2017 6:57 pm

Cestitke na moderatorskoj funkciji. Veliko si pojacanje za ovaj dio foruma. :) Sretno!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 7:05 pm

storm_raider je napisao/la:
Cestitke na moderatorskoj funkciji. Veliko si pojacanje za ovaj dio foruma. :) Sretno!
Hvala na "ustolicenju". :lol:

ž'21
Kontakt:

sub mar 11, 2017 7:40 pm

Jebote od moguceg spektakla dosli smo do toga da nece igrati ni Kawhi ni LMA kod Spursa a ovamo Green Steph Klay Durant i Igoudala. Bolje gledati ABA ligu nego vecerasnju utakmicu ako su tacne informacije oko ovih izostanaka :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub mar 11, 2017 7:44 pm

ž'21 je napisao/la:
Jebote od moguceg spektakla dosli smo do toga da nece igrati ni Kawhi ni LMA kod Spursa a ovamo Green Steph Klay Durant i Igoudala. Bolje gledati ABA ligu nego vecerasnju utakmicu ako su tacne informacije oko ovih izostanaka :D

Informacije su tacne,a upravo ce ovi silni izostanci uciniti da tekma bude ravnopravija i zanimljivija,jer je ulog i dalje isti,a to je 1.mjesto koje ce itekako znaciti u POu. ;)

storm_raider
Kontakt:

sub mar 11, 2017 7:49 pm

arelinho je napisao/la:
sub mar 11, 2017 7:38 pm
storm_raider je napisao/la:
Joj Storme pa on 2 dana ovdje i odmah moderator. Ja ovdje duže i nikako da dobijem status moderatora pa ni na temi kladare. :zid: Reci što me mrziš?
Spoiler:
:ganja: :ganja: :D
NEZALAGANJE ce da vodi podforum NBA, ja cu po potrebi biti tu da savjetujem, ali on ima potpunu slobodu. Takodjer, on odlucuje koliko mu je potrebno moderatora i da li je uopste. Do njega je, ja se necu mijesait u operativni dio NBA podforuma. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA - općenito

ž'21 je napisao/la:

Informacije su tacne,a upravo ce ovi silni izostanci uciniti da tekma bude ravnopravija i zanimljivija,jer je ulog i dalje isti,a to je 1.mjesto koje ce itekako znaciti u POu. ;)
Ravnopravna hoce sigurno biti a da li ce biti zanimljiva, sumnjam u to. Hajde Spursi okej povrde ove dvojice (sta je sa Parkerom?) ali Kerr sto odmara ovu cetvericu u derbiju je cirkus. Mogao ih je sinoc odmoriti protiv minnesote a da danas igra u najjacem sastavu a ne ovako. Jos ce im ovo bit prvi put u posljednje cetiri godine da ce izgubit tri zaredom, naravno ako izgube, a mislim da hoce.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA - općenito

sub mar 11, 2017 7:55 pm

ž'21 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Ravnopravna hoce sigurno biti a da li ce biti zanimljiva, sumnjam u to. Hajde Spursi okej povrde ove dvojice (sta je sa Parkerom?) ali Kerr sto odmara ovu cetvericu u derbiju je cirkus. Mogao ih je sinoc odmoriti protiv minnesote a da danas igra u najjacem sastavu a ne ovako. Jos ce im ovo bit prvi put u posljednje cetiri godine da ce izgubit tri zaredom, naravno ako izgube, a mislim da hoce.

Obicno u NBAu kad svi otpisu neku tekmu,ona bude dobra,mada je ovdje sve moguce.I da bude dobra i da bude grozna,jer nijedan tim nije navikao na ovakve izostanke.
Parker ima problema sa ledjima,a za SA nece igrati ni mali Murray koji ga mijenja u startnoj petorci.Anderson je isto upitan.Dosta igraca na obje strane je to.
Nije ih Kerr odmarao sinoc jer je zelio ici i na sigurniju pobjedu,jer se u SA nikad ne zna,ali i zato sto je veceras b2b,a morali su putovati 1000milja te su dosli u 3 ujutro.Razumljivi razlozi.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

sub mar 11, 2017 7:59 pm

Nije loša ni ova ekipa Spursa svakako... Neku noć sam odigr'o na SAC kad nije bilo Kawhija, otiš'o spavat' kad sam vidio da je 30 razlike kontajući da sam proš'o. Ostalo je historija :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava