čet avg 18, 2016 10:04 pm
Eto te Mičićeve najavljene "pete utakmice", nije prošla ništa bolje nego i četiri prethodne.
Sad nam prestoji mini - turnir 4 najgore ekipe na prvenstvu od kojih će samo jedna ostati u diviziji A.
"Polufinale":
Poljska - BiH
Grčka - Estonija
Pobjednici ovih duela igraju "finale" čiji će pobjednik ostati u diviziji A. Poraženi iz "polufinala" kao i poraženi "finalista" dogodine nastupaju u diviziji B.
Tri ekipe koje još uvijek nemaju niti jedne pobjede na turniru te Grčka koja ih ima dvije i automatski je favorit da bude ta ekipa koja će se spasiti. Ali na osnovu čega mi možemo tvrditi da smo bolji i od Poljske i Estonije? Ja pratim na twitteru šta pišu skauti koji prate ovo prvenstvo i ljudi spominju kako je Estonac Drell veoma talentiran, kao i Poljak Janczak. Za nekog našeg igrača još nisam vidio da ga je neko pohvalio tokom prvenstva.
Ja mislim da smo mi već u diviziji B, samo nam niko još uvijek nije rekao. Neka je na sramotu Dubravku, Seji i Aleksandru, jedno okupljanje i četiri pripremne od tog tri sa Crnom Gorom, oni su ti koji su ispali u diviziju B a igrači i navijači su oni koji će ispaštati.
KSBiH je omogućio U16 selekciji jedno okupljanje i 4 pripremne utakmice za U16 EP 2016. Ispali smo u diviziju B, a odgovarati niko od njih neće.
#DurmoReprezentacija