Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Vrabac_Za_Tri
Kontakt:
Status: Offline

Re: Mlade reprezentacije, i potencijalni superstarovi :)

čet avg 18, 2016 9:50 pm

Otvorili smo treću četvrtinu sa 2 : 17, kako samo neočekivano. Nemoj da mi neko spominje sindrom treće četvrtine za BiH, nema tu ništa tajnovito, jednostavno se utakmice uglavnom prelamaju uglavnom u trećom četvrtini a mi ga uglavnom gubimo.
KSBiH je omogućio U16 selekciji jedno okupljanje i 4 pripremne utakmice za U16 EP 2016. Ispali smo u diviziju B, a odgovarati niko od njih neće.

#DurmoReprezentacija

Vrabac_Za_Tri
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:04 pm

Eto te Mičićeve najavljene "pete utakmice", nije prošla ništa bolje nego i četiri prethodne.

Sad nam prestoji mini - turnir 4 najgore ekipe na prvenstvu od kojih će samo jedna ostati u diviziji A.

"Polufinale":

Poljska - BiH
Grčka - Estonija

Pobjednici ovih duela igraju "finale" čiji će pobjednik ostati u diviziji A. Poraženi iz "polufinala" kao i poraženi "finalista" dogodine nastupaju u diviziji B.

Tri ekipe koje još uvijek nemaju niti jedne pobjede na turniru te Grčka koja ih ima dvije i automatski je favorit da bude ta ekipa koja će se spasiti. Ali na osnovu čega mi možemo tvrditi da smo bolji i od Poljske i Estonije? Ja pratim na twitteru šta pišu skauti koji prate ovo prvenstvo i ljudi spominju kako je Estonac Drell veoma talentiran, kao i Poljak Janczak. Za nekog našeg igrača još nisam vidio da ga je neko pohvalio tokom prvenstva.

Ja mislim da smo mi već u diviziji B, samo nam niko još uvijek nije rekao. Neka je na sramotu Dubravku, Seji i Aleksandru, jedno okupljanje i četiri pripremne od tog tri sa Crnom Gorom, oni su ti koji su ispali u diviziju B a igrači i navijači su oni koji će ispaštati.
KSBiH je omogućio U16 selekciji jedno okupljanje i 4 pripremne utakmice za U16 EP 2016. Ispali smo u diviziju B, a odgovarati niko od njih neće.

#DurmoReprezentacija

Djemba-Djemba
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:12 pm

Hahahahh moj Vrabac izgleda se i dalje nadas? Jel ja smijem napisati da se svim tim nabrojanim serem u usta i treneru Micicu i njegovom strucnom stabu? i da im ..... najmilije? a da nije za bana?

Vrabac_Za_Tri
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:16 pm

Zadrži neki nivo, dostojanstvo je jedino što nam je ostalo.

#DurmoReprezentacija

Djemba-Djemba
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:18 pm

Dobro, hocu.

sajo10
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:22 pm

Blamaza se nastavlja... Pripreme za Diviziju B u Sarajevu mogu poceti! :)

Sutra u 14:00 protiv Poljske za nadu za opstanak.
Spoiler:
Hahahahahaha cuj nada za opstanak.. Sam se sebi smijem.. :cry: :cry:

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:24 pm

Nevjerovatno...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sajo10
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:28 pm

Jedva cekam vise da odigraju i taj mec sutra i napokon da divizija b bude realnost, pa da polahko stavim ovo sve iza sebe. Koja patnja ovog ljeta, pocevsi od U20 pa evo do U16. A evo i seniori se bas provode lijepo po pripremnim utakmicama.. Valjda oni ne razocaraju.

Jedina svijetla tacka je zenska kosarka.. :bih: :bih:

Vrabac_Za_Tri
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:29 pm

Pronaći ovog momka i hitno ga preko noći prebaciti u Poljsku da nas vodi u zadnje dvije utakmice

[video]https://www.youtube.com/watch?v=yYz3ynKb51Y[/video]

Znači samo da se dere sa klupe i ponavlja ovo svih 40 minuta:

- Tariče, poćeraj!
- Kenane, poćeraj!
- Vojine, poćeraj!
- Semire, poćeraj!
- ***** ** **** * Poljsku ** ***** Ne možete govna pobjedit!
- Švedska ostala u diviziji A **** ** ***!

Garantujem da bi nam igra bila smislenija nego ovo.

#DurmoReprezentacija

Djemba-Djemba
Kontakt:

čet avg 18, 2016 10:33 pm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH svaka cast nasmija me...zalosno al mislim da bi bolje igrali kad bi nas ovaj vodio hahahahahaha!

pravedan
Kontakt:

čet avg 18, 2016 11:04 pm

Nesrecna generacija,pojavi se onakva tri igraca i budes prvak Evrope i sada ovi momci posle njih.
Nespremni,bez utakmica,bez priprema............

Vrabac_Za_Tri
Kontakt:

čet avg 18, 2016 11:09 pm

Kamenjaš 2/3 šut protiv Finske, 2/4 protiv Latvije. Pogledaj ti koliko on malo lopti troši a pokazao je da posjeduje pristojnu tehniku i da je snalažljiv pod košem. Momak se bori ispod koša ali džabe kad mu ne daju loptu. Ja sam uvjeren da je on mogao imati 15 poena prosječno da je bilo nekog sistema i hijerarhije. Bitno da su Tiganj(1/7) i Gutić(2/9) svoje ispucali protiv Latvije, oni će nas ostaviti u diviziji A.

Kamenjaš i Biberović trebaju da imaju ovlasti da uzimaju po 10 - 15 šuteva u svakoj utakmici, a ostali igrači zadatak da im to omoguće, kao i što bolje situacije za to.

#DurmoReprezentacija

pravedan
Kontakt:

čet avg 18, 2016 11:15 pm

Pa uzeo je Biberovic 11,

Vrabac_Za_Tri
Kontakt:

čet avg 18, 2016 11:20 pm

Pa je li "uzeo u jednoj utakmici Biberović 11 a toj istoj Kamenjaš 4" = "Kamenjaš i Biberović trebaju da imaju ovlasti da uzimaju po 10 - 15 šuteva u svakoj utakmici"?

Čak mi Kenan djeluje i više od njih dvojice kao igrač koji je u stanju sam se sa svojom tehnikom izboriti za poene, samo mu treba spuštati loptu.

Tarik baš i nije jak sa loptom u rukama, ima dobar šut sa poludistance iz driblinga ali to rijetko koristi, ovako trice "samo" pogađa kad ga drugi nađu samog i nečuvanog. A ja bi i podjelio bekove na one koji su u stanju sa loptom u rukama kreirati za sebe i druge(vrhunski b.) i one za koje moraju drugi kreirati(ne - vrhunski b.), ali to je druga priča.

#DurmoReprezentacija

pravedan
Kontakt:

pet avg 19, 2016 9:36 am

Slazem se sve za analizu,nego zao mi ove djece,ma nekak im se neda. Nisu zasluzili ovo,treba dobro analizirati sta je u pitanju osim toga da su otisli nespremni.

pravedan
Kontakt:

pet avg 19, 2016 9:37 am

Vrabac_Za_Tri je napisao/la:Pa je li "uzeo u jednoj utakmici Biberović 11 a toj istoj Kamenjaš 4" = "Kamenjaš i Biberović trebaju da imaju ovlasti da uzimaju po 10 - 15 šuteva u svakoj utakmici"?

Čak mi Kenan djeluje i više od njih dvojice kao igrač koji je u stanju sam se sa svojom tehnikom izboriti za poene, samo mu treba spuštati loptu.

Tarik baš i nije jak sa loptom u rukama, ima dobar šut sa poludistance iz driblinga ali to rijetko koristi, ovako trice "samo" pogađa kad ga drugi nađu samog i nečuvanog. A ja bi i podjelio bekove na one koji su u stanju sa loptom u rukama kreirati za sebe i druge(vrhunski b.) i one za koje moraju drugi kreirati(ne - vrhunski b.), ali to je druga priča.
Kakve su realne sanse da dobijemo ove dvije utakmice do kraja,mozemo li se nositi sa tim ekipama realno?

ponosannavas
Kontakt:

pet avg 19, 2016 11:14 am

Zar ti to ne znaš @pravedan? TI dobro znaš ko koliko može tj koja je repka bolja a koja lošija. Daj nam ti analizu. VIdi crnogorci su među tri. Znači da pratiš.

Djemba-Djemba
Kontakt:

pet avg 19, 2016 12:13 pm

Mi smo najgore ekipa na prvenstvu jer imamo tutuka koji je vodi dovidjenja prijatno. Upropastili su repku kroz par mjeseci gospoda iz saveza, ne znam vise sta se dalje ima pisati?

pravedan
Kontakt:

pet avg 19, 2016 12:29 pm

Svo vrijeme sam pruzao podrsku,bodrio,zelio. Ali sada realno vidim da su male sanse da se iscupamo. Zasto?
Tesko je posle toliko poraza dobiti dvije jako vazne utakmice.
Bez lige,bez priprema,bez pripremnih turnira i utakmica? Svaka cast ipak treneru koji je imao hrabrosti da uzme to. Da je to bilo dobro i adekvatno uzeo bi to neko od nasih elitnih trenera.

sajo10
Kontakt:

pet avg 19, 2016 4:04 pm

Grcka ispala. U slucaju nekog cuda i pobjede protiv Poljske idemo na Estoniju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava