Da i Vrabac je imao dobru rolu veceras, nek radi momak prljav posao nek daje poene iz kontri i kad ima put prema kosu, dovede odbranu na vrhunski nivo i svaki trener ce ga pozeljeti i imat ce mjesta u vecini ekipa, naravno ako postane elitan u ovim segmentima.
Drago mi je sto Buzu nisam vidio taj mi se zgadio kao igrac....cak i toliko popljuvani Zahiragica meni ne izgleda toliko lose u ovim utakmicama pogotov veceras.
E ovo sto Mirza radi i da se razumijemo meni su oni svi nasi, srcu bi mi bilo drago i da Buza udje i zabije 30poena ali ovo sto Mirza radi od kako se pojavio ovaj put sa reprezentacijom je zalosno.
Uopste ne opravdava epitet NBA igraca i najboljeg pojedicna u nasoj reprezentaciji.
SAd vidim ljudi pisu nije bilo akcije za njega, pa kad su to poceli praviti akcije za njega u NBA? Skoro pa pri kraju prosle sezone ali care moj tamo se ubi koliko trci da se otarasi svog cuvara i da je opali ovde hoce li nece li. Ne izgleda mi ni kao 10posto onog igraca sa kraja sezone

U principu ova reprezentacija te u jednoj utakmici digne i razbije i digne i razbije i tako u krug, vidis Musu pa kontas bit cemo top repka onda i Nurkica koji ce tek kroz koju godinu kad sazrije pokazati koliko je dobar a ja mislim da trenutno nije 50posto igraca sto ce biti, i onda skontam da ti treba mnogo veca baza igraca da bi stvarno bili tako dobro kao sto zamisljam i bude mi tesko.....
Al dobro budimo pozitivni

dolaze neki drugi mladi momci vjerujem da samo trebamo imati strpljenje ostalo ce doci na svoje.