Moramo prestati da gledamo Srbiju, pa oni su nasljednici Jugoslovenske kosarke sta vam je ljudi? Njihova mladje generacije su uvijek imale igrace na kojima su se mogli ugledati i ciljati da budu kao ti isti. Spominjes Mirzu i Nihada pa oni su anonimusi sto se tice ovih igraca kod susjeda pa spominjes Litvaniju kao da smo tu nesto uradili? a u principu nismo nista.
Imamo mi malih i velikih milion problema ali jedini do sad uspjeh nam je bio od kadeta tako da manje poredjenja sa Srbijom,Litvanijom itd a mozda malo vise sa Belgijom itd.
Imamo mi jos pure da se najedemo i nasi igraci dosta toga da urade da bi nasa djeca gledala sa postovanjem na nasu reprezentaciju.
U nekom idealnom svijetu dovoljan bi bio i grb na dresu da se gine za taj dres ali nije tako.
Nisi jedini ogorcen al treba imati strpljenja uzdat se u novu generaciju to jest najvise ovu Musinu pa cemo vidjeti sta ce biti, i ovaj savez je nasljedio milion problema od prosleg ajde da vidimo kako ce sve to izgledati kad im se zavrsi mandat.
Et najavili su iduce sezone ligu mladih to nam je preko potrebno a odlucio sam da vjerujem i da im je ova godina u u16 itd dobra lekcija za buducnost. Previse smo skloni neosnovanom optimizmu a i pesimizmu...