Holandija se budi. Prosli put kada je Milan doveo tri holandska igraca sa slike, pocela je era dominacije kja je trajala skoro trideset godina. Dovesti onda van de Beeka, de Ligta i de Jonga. Doveli smo i brazilca Paquetu za stara vremena (Leonardo, Dida, Cafu, Kaka)

Ozbiljno, ja bi doveo svu trojicu kao poruku svima da se Milan vraca. Ali treba barem 150 miliona za tu operaciju...Malo sanjarim, ali ako mogu PSG i City ignorirati taj FFP, moze valjda i Milan.
Imali bi ozbiljan i potentan vezni red pun mladih igraca tipa trkaca i razbijaca Kessia, Paquetu koji je pravi box to box, te de Jonga kojeg trazi pola europe i solidnog de Beeka. Od iskusnijih bi imao Bonaventuru, Bigliu, Hakana. I vise nego dovoljno.
Stoperi Rom, de Ligt, Caldara. Ne moze bolje, bastion. Ibra se dovede kao treci napadac sad na zimu, godina i po ugovor. I pored ovih probat dovesti dobro lijevo krilo.
Ali, bolje da prestanem sanjariti, de Ligta i de Jonga su 'kaparisali' City, Barsa i jos poneki gigant, sto mi trenutno vise nismo.
Vidala ja ne bi, sklon povredama, krsi disciplinu, u godinama. Proslo je njegovo vrijeme.