Teško je biti navijač Arsenala
600. zaposlenih u klubu, a ja nisam jedan od njih ...
Jesil to iz njihovog taboraHurmasica je napisao/la:Uzima United lagano
Nisam, ali između njih i naftaša biram United. Inače, što se tiče ove lige, simpatišem Liverpool i neke "manje" kluboveAsharaK je napisao/la:Jesil to iz njihovog taboraHurmasica je napisao/la:Uzima United lagano
Hurmasica je napisao/la:Nisam, ali između njih i naftaša biram United. Inače, što se tiče ove lige, simpatišem Liverpool i neke manje kluboveAsharaK je napisao/la:Jesil to iz njihovog taboraHurmasica je napisao/la:Uzima United lagano
Chelsea FC you ain't got no history... . Millwall, Leeds United, Middlesbrough, Nottingham Forest ali to više pogledam rezultate, nešto informacija i to je to, površno.AsharaK je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Nisam, ali između njih i naftaša biram United. Inače, što se tiče ove lige, simpatišem Liverpool i neke manje kluboveAsharaK je napisao/la:
Jesil to iz njihovog tabora
Neke manje klubove tipa Chelsea, Tottenham?
Arsenal?Hurmasica je napisao/la:Chelsea FC you ain't got history... . Millwall, Leeds United, Middlesbrough, Nottingham Forest ali to više pogledam rezultate, nešto informacija i to je to, površno.AsharaK je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:
Nisam, ali između njih i naftaša biram United. Inače, što se tiče ove lige, simpatišem Liverpool i neke manje klubove
gotivio sam ih u vrijeme dok su nastupali "The Invincibles", i općenito u tom periodu. U novije vrijeme baš i ne toliko ali su mi definitivno draži od gore nabrojanih.AsharaK je napisao/la:Arsenal?Hurmasica je napisao/la:Chelsea FC you ain't got history... . Millwall, Leeds United, Middlesbrough, Nottingham Forest ali to više pogledam rezultate, nešto informacija i to je to, površno.AsharaK je napisao/la:
shzna je napisao/la:Jeste li spremni za duel ciganluka, simuliranja, mučkih udaraca i preplaćenih frizurica? Vjerujem da su i jedan i drugi trener prenijeli ciganski mentalitet na svoje ekipe. Danas navijamo za 5+ i što više duela na terenu.