Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 9:10 pm

chile je napisao/la:Za koju godinu kad Zeljo zaigra eurotekmu a na tribini Vedo, Pjana, Edin ... imacemo strasnu publiku slika

Sent from my Plavo Sokocalo
Edin na terenu, jok na tribini cccc
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

shzna
Kontakt:

čet jan 05, 2017 9:11 pm

Jedan je plavooki bombarder! Hvala!

Da se igramo malo asocijacija:

slika

:kafa:
1987

delinjo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:03 pm

[quote="shzna"]Jedan je plavooki bombarder! Hvala!

Da se igramo malo asocijacija:

slika

:kafa:[/quote

Rado....ovo je Rile...u seriji njegova keva se zove Mubera Polovina...eh sad kad smo dosli do Mubere to je jedna nasa cistacica u klubu ....ono sto je zanimljivo za cistacicu Muberu je ta da se njen sin druzi privatno sa Emirom Spahicem....e to nas dovodi do toga da Spahic prelazi u Rijeku :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 10:13 pm

salle86 je napisao/la:
chile je napisao/la:Za koju godinu kad Zeljo zaigra eurotekmu a na tribini Vedo, Pjana, Edin ... imacemo strasnu publiku slika

Pa nije jedan Edin slika

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:34 pm

Lelić izgleda ode kod kona.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Pinkii
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:35 pm

Imamo mi Zakarica.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:39 pm

black64 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ajde Gorane parafiraj.
Joj sto volim kad nasi ovako spucaju rok nekom, pa izvini Neymar ne prepoznah te dok ti vagas ponude. Hoces, neces- voz :)
Sto se tice Sefera, da ne ispadne da ga pljujem.. Stvarno zna svoj zanat. Ali od utakmice sa Vitezom na Grbavici mi je postao odvratan. Neki mu frajer dobacio nesto sa jugozapada, u fazonu makni se seljacino(ne sjecam se bas najbolje), a on se na to fino okrece i poce psovat tom frajeru i govori hajde pi.cko sacekaj me poslije meca ispred zapada. Takvi ljudi ne mogu biti dio Zelje. Kraj price.
Ne kontam te,znaci neko je startovao na pomocnog trenera Zelje tako sto ga je nazvao seljacinom,pri tome mu jos majku spomenuo i kakav je odgovor ocekivao,da mu se zahvali Sefer.Nije nista bolje prosao ni pomocni sudija na utakmici u Mostaru kad nije digao zastavicu kod penala.Znaci potebne su nam marionete koje su tu cisto da se plata prima a ne strucnjaci koji se 100 posto daju za Zelju.Bitno je da se njemu grande Miske zahvalio i da mu je porucio da ce uvijek imati mjesta u Zelji sto dovoljno govori samo po sebi.
Ne govorim ja nista o njegovoj struci. Kao sto si naveo, sam dokaz je da ove polusezone niko nije bio teze povrijedjen.
Ali, zamisli kakva bi reakcija trebala biti Bogicevica,kada mu je cjeli stadion zvidao i psovao, a ne pojedinac kao njemu. Je li trebao doci pred Jug i Sjever pokazati srednjaka i opsovat nam mater?
Ja razumijem da covjek mozda nema majku, pa ga je uvijedilo , ali on je dio kolektiva najveceg kluba u drzavi, a ne nekog seoskog. Taj klub prati desetine hiljada ljudi, i uvijek ce biti ne jedan, nego vise pojedinaca koji ce psovati i vrijedjati bilo koga. A ne okrenut se lezerno i nastaviti raspravu sa doticnim pojedincem i praviti se seljacina 1/1.
Izvini, ali tvoje mjesto u F.K. Zeljeznicaru nije, taman da si najbolji na svijetu u svojoj struci.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:41 pm

black64 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ajde Gorane parafiraj.
Joj sto volim kad nasi ovako spucaju rok nekom, pa izvini Neymar ne prepoznah te dok ti vagas ponude. Hoces, neces- voz :)
Sto se tice Sefera, da ne ispadne da ga pljujem.. Stvarno zna svoj zanat. Ali od utakmice sa Vitezom na Grbavici mi je postao odvratan. Neki mu frajer dobacio nesto sa jugozapada, u fazonu makni se seljacino(ne sjecam se bas najbolje), a on se na to fino okrece i poce psovat tom frajeru i govori hajde pi.cko sacekaj me poslije meca ispred zapada. Takvi ljudi ne mogu biti dio Zelje. Kraj price.
Ne kontam te,znaci neko je startovao na pomocnog trenera Zelje tako sto ga je nazvao seljacinom,pri tome mu jos majku spomenuo i kakav je odgovor ocekivao,da mu se zahvali Sefer.Nije nista bolje prosao ni pomocni sudija na utakmici u Mostaru kad nije digao zastavicu kod penala.Znaci potebne su nam marionete koje su tu cisto da se plata prima a ne strucnjaci koji se 100 posto daju za Zelju.Bitno je da se njemu grande Miske zahvalio i da mu je porucio da ce uvijek imati mjesta u Zelji sto dovoljno govori samo po sebi.
Brao @Black
5. - 7. Okt 1992.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:42 pm

Pinkii je napisao/la:Imamo mi Zakarica.slika
Ja mislim da se Lelić ne bi mogao kod nas izboriti za prvih jedanaest. Možda i griješim, al Petrović da ga je htio dovesti, do sada bi to bilo završeno. Što se mene tiče, meni je drago što je otišao njima, a ne nama. :D
Zakarić je dosta bolja opcija. ;)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

storm_raider
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:48 pm

Jos 200 desetogodisnjih u opticaju.

@black, bravo za post.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:48 pm

Ima li gdje onog iz Bijeljine?
Druze jel coPe pokupio papire vise? :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:50 pm

Bravo @black ti govore oni koji stalno spominju kotarisanje mahale iz kluba. A ovo nije mahalsko ponasanje? ho ho ho :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet jan 05, 2017 10:53 pm

mahalsko je i ono što je do toga dovelo. mada bi, hajmo reći, i po meni bilo bolje da se uzdržao.
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jan 05, 2017 10:53 pm

chile je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Pa nije jedan Edin slika

Vala za mene postoji samo jedan Edin. Ostali su Cocalići, Višće i sl :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

čet jan 05, 2017 11:08 pm

Plava Porodica je napisao/la:Bravo @black ti govore oni koji stalno spominju kotarisanje mahale iz kluba. A ovo nije mahalsko ponasanje? ho ho ho :)
Nemoj to licno shvatati, nista protiv tebe naravno, cisto razmjenjujemo misljenja. Mahalsko ponasanje je i dovelo do toga, mada kada je vec tako reagovao, trebao se i izviniti i to bi bilo onda ok. Ipak ako je profesionalac i zivi od toga, onda se mora tako i ponasati, ali svi smo ljudi i reagujemo nekada emotivno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 11:20 pm

ma nema on razloga ni potrebe da slusa sta ce mu neko sa tribine dobaciti,iako i ti navijaci uzimaju za pravo previse ....ali toga je bilo i bice ...sto bi rekao Amar Osim...kada plati kartu ima pravo i da jebe majku i svasta nesto...nema takvih rakcija iako je dobar cova i lik ...reakcija nije na mjestu i to je to
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AdisSaca
Kontakt:

čet jan 05, 2017 11:36 pm

Ovako prvi put pišem na ovom forumu , inače redovno pratim sve i vidim da se par pojedinaca nakačilo sa pričom "Zakarić nije mogao da se nametne u nižerazrednom Slaven Belupu, nespreman, glumi Ronalda Željo mu zadnja opcija" itd ... Prije svega da li jedno pitanje svakom od nas da li bi mi više voljeli raditi npr u Njemačkoj ili Austriji u odličnim uslovima za odličnu platu ili ovdje ginuti kao rob za minimalac, pa tako i momak razmislja o svojoj budućnost ( još jedna stvar svaki igrač koji ti igra ovdje za našeg Željkana ili bilo koju ekipu u ovoj našoj smiješnoj državi bi jedva čekao da ode negdje vani, nemoj da se zavaravamo da nije tako) i pored toga ni u jednom trenutku nije rekao da mu je neki drugi klub iz BIH opcija osim Želje i to naglasio više puta... druga stvar je njegova minutaža u Slavenu, pogledajte samo malo opcije koje Slaven ima na toj poziciji i jasno će vam biti da su to igrači njegovog kvaliteta , eventualno i kvalitetniji ( kvalitetniji od 90 % naših igrača ) i logično da će tog nekog "svog" igrača staviti da igra, a ne "kaliti" i dizati cijenu Mamićevom igraču ( kao što znate prije par dana je raskinuo sa Dinamom ugovor) , i kad kažete tamo "nije mogao igrati kako će kod nas ?" ja vam automatski postavljam pitanje kako onda može kod nas igrati Križman koji nam je upravo došao iz tog Slaven Belupa gdje nije bio među 25 igrača na koje trener računa i nije uopšte prošao pripreme , čitavo ljeto je individualno trenirao ( a da li je trenirao i kako on samo zna) i kod nas dođe i " naigra se lopte " ... Tako da ja smatram da Zakarić kada bi potpisao i odradio pripreme pod Slavkovim nadzorom da bi dar mar pravio na proljeće , znači u to sam uvjeren 1000 %....

cikazubo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 11:41 pm

AdisSaca je napisao/la:Ovako prvi put pišem na ovom forumu , inače redovno pratim sve i vidim da se par pojedinaca nakačilo sa pričom "Zakarić nije mogao da se nametne u nižerazrednom Slaven Belupu, nespreman, glumi Ronalda Željo mu zadnja opcija" itd ... Prije svega da li jedno pitanje svakom od nas da li bi mi više voljeli raditi npr u Njemačkoj ili Austriji u odličnim uslovima za odličnu platu ili ovdje ginuti kao rob za minimalac, pa tako i momak razmislja o svojoj budućnost ( još jedna stvar svaki igrač koji ti igra ovdje za našeg Željkana ili bilo koju ekipu u ovoj našoj smiješnoj državi bi jedva čekao da ode negdje vani, nemoj da se zavaravamo da nije tako) i pored toga ni u jednom trenutku nije rekao da mu je neki drugi klub iz BIH opcija osim Želje i to naglasio više puta... druga stvar je njegova minutaža u Slavenu, pogledajte samo malo opcije koje Slaven ima na toj poziciji i jasno će vam biti da su to igrači njegovog kvaliteta , eventualno i kvalitetniji ( kvalitetniji od 90 % naših igrača ) i logično da će tog nekog "svog" igrača staviti da igra, a ne "kaliti" i dizati cijenu Mamićevom igraču ( kao što znate prije par dana je raskinuo sa Dinamom ugovor) , i kad kažete tamo "nije mogao igrati kako će kod nas ?" ja vam automatski postavljam pitanje kako onda može kod nas igrati Križman koji nam je upravo došao iz tog Slaven Belupa gdje nije bio među 25 igrača na koje trener računa i nije uopšte prošao pripreme , čitavo ljeto je individualno trenirao ( a da li je trenirao i kako on samo zna) i kod nas dođe i " naigra se lopte " ... Tako da ja smatram da Zakarić kada bi potpisao i odradio pripreme pod Slavkovim nadzorom da bi dar mar pravio na proljeće , znači u to sam uvjeren 1000 %....
Slažem se u potpunosti, odlično zapažanje, a usput nisam znao da Križman nije prošao ni pripreme a nama od prve tekme ekstra valjao :palacgore:

Brkoo
Kontakt:

čet jan 05, 2017 11:46 pm

Pa ni Krizman a ni Markovic nisu prosli pripreme sa ekipom. Mislim da su oko mjesec dana bili na probi kod nas i onda su protiv Krupe u osmom kolu dobili sansu koju su iskoristili..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

čet jan 05, 2017 11:49 pm

Ja se sjecam da mi je neko na stadionu rekao da je Krizman dosao kod nas. Bila tekma protiv Zrinjskog. Dobro se sjecam pricalo se kao povrijedjen stalno i nece ga niko u Hrvatskoj, a nama ga doveli. A Markovica sam primjetio na slikama kad je Klix bio na treningu poslije utakmice sa Vitezom.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava