Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 11, 2016 1:45 pm

Joj kod turaka nikad normalan transfer igrač-novac, uvijek su neke nagodbe, posudbe, igrač i novac itd itd.. Al eto i od 2,5mil bi fino hajrovali s onih 10%, taman za krov na istoku :)

ChWilla
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:48 pm

nema to veze, uračunava se i vrijednost igrača.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:49 pm

I taj igrac koji ce u zamjenu ima vrijednost koja se, ja mislim, ubraja u visinu transfera..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:51 pm

Đe sad zukanovic da nakuca cijenu tom igraču

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:54 pm

cikazubo je napisao/la:Joj kod turaka nikad normalan transfer igrač-novac, uvijek su neke nagodbe, posudbe, igrač i novac itd itd.. Al eto i od 2,5mil bi fino hajrovali s onih 10%, taman za krov na istoku :)
Ne dobija se postotak ako se ostvari transfer u istoj ligi. Neka me ispravi neko ako grijesim.

Znali bi odgovore na sva ova pitanja vezana za istocnu tribinu da imamo normalne novinare u drzavi. Pitali bi sve na onoj presici. I za plato iza istoka i za krov kakav ce biti, i za tacne uslove UEFA trece kategorije. Ovako samo mozemo nagadjati. A i bezveze mi je malo sto je fb zvanicna objavila photoshop uredak od naseg forumasa BlwD. Nista protiv njega, sta vise, odlicno nam je predstavio kako bi izgledao stadion s krovom od stadiona Malmoa sto sam postavio, nego uzeti s foruma i staviti na zvanicnu da bi 'nahajcao' raju, ne kontam. Super ce biti ako su mislili takav krov postaviti, ali moraju vec znati kakav ce biti. Ovako imam osjecaj da se u hodu odlucuje sta ce i kako ce biti. Kazem imam osjecaj, ne kazem da je tako. Stvarno sam presretan za sve radove na nasem stadionu od pocetka godine, da ne ispadne da serem samo, nego bih volio i da su nam novinari malo azurniji. Historijski projekat za Zeljeznicar i sport grada Sarajeva i nigdje normalan intervju procitati. Na vijestima nekim ako i vidis, bude reportaza od minutu, sa video zapisom Grbavice od prije par mjeseci, nit novih stolica na sjeveru nit rekonstruisane zapadne tribine. :r
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ipe
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:56 pm

storm_raider je napisao/la:Bio sam jucer do nas kucice u Holiday Market-u. Jako, jako siromasna ponuda, ne znam da je ikada bila ovako siromasna. Za djevojke, zene, majke nemaju doslovno nikakvu ponudu. Jako me cudi, obzirom da znam koliko se u klubu prica o Marketingu i koliko su svjesni toga. Negativno sam iznenadjen, ocekivao sam dosta vise od ovoga. Dolazi sad preko cijelog decembra dosta nase dijaspore u ovaj grad i sigurno je i da bi se neke pare i ostavile. Jako, jako lose. Ni pitarska, kao ni kucica KK Bosne nista nije bolja. Nazalost, takvo je stanje u sportu, ali mene samo Zeljo interesuje. I ovo mora biti mnogo bolje.
Do kraja sedmice stiže veliki kontigent tekstila u kućice, a 3. januara dresovi dolaze.

ChWilla
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:58 pm

ono što nije u ovoj fazi, još se precizno i ne zna. klub daje ideju, okvirne parametre, a projektuju ljudi koji su učili školu za to, jelte :D tako da ne, niko ne zna u ovoj fazi kako će izgledati krov.

SWRA_1921
Kontakt:

ned dec 11, 2016 1:58 pm

Na vise mjesta se pise da od Bajica nemamo nista, a i kad je bio transfer nije se spominjalo nista dok se kod Amira bas decidno govorilo o sljedecem postotku. Volio bih kad bi imali pravu info da se makar bezze ne nadamo :)

ChWilla
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:00 pm

ja koliko znam samo mehanizam solidarnosti, pisao sam i ranije. a mislim da dobro znam.

Hurmasica
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:01 pm

Vala ja bih se sad zakleo da je na portalima pisalo da imamo neki procenat od naredne prodaje kada je Baja otišao..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

igla
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:04 pm

Općenito, fanshop može puno bolje raditi. Na stranu što im kasne isporuke i sl, ponuda i kvalitet (većinski) je kriminal, i znam da su to navijači stlano ukazivali onom što drži Gong, ali frajer svaku kritiku shvati kao lični napad, a to ti je preduslov na tržištu da propadneš.
Šta se sve može napraviti u onom fanshopu, tuga me uhvati, a ne pola proizvoda samo na neko nekvalitetno smeće prišije ili odštampa grb kluba.

Evo npr. majice su 18 KM, duksee znaju i 50 KM biti, i nije problem dati te pare, ali je problem kad se ista ta majica ispere nakon 3 pranja i kad ljeti ne možeš obući majicu kratkih rukava jer te materijal guši gore nego da si obukao jaknu na +30. Bosnian Kingdom Clothing npr ima puno kvalitetnije majice. Nisu ni oni sad neka pljačka, ali za naše su Tom Tailor. Nažalost, mislim da je i klub svjestan ovog svega, ali iz nekog razloga moraju ovako trenutno, valjda ugovor.

Pinkii
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:05 pm

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:06 pm

storm_raider je napisao/la:Bio sam jucer do nas kucice u Holiday Market-u. Jako, jako siromasna ponuda, ne znam da je ikada bila ovako siromasna. Za djevojke, zene, majke nemaju doslovno nikakvu ponudu. Jako me cudi, obzirom da znam koliko se u klubu prica o Marketingu i koliko su svjesni toga. Negativno sam iznenadjen, ocekivao sam dosta vise od ovoga. Dolazi sad preko cijelog decembra dosta nase dijaspore u ovaj grad i sigurno je i da bi se neke pare i ostavile. Jako, jako lose. Ni pitarska, kao ni kucica KK Bosne nista nije bolja. Nazalost, takvo je stanje u sportu, ali mene samo Zeljo interesuje. I ovo mora biti mnogo bolje.
Radio sam prosle godine na zimskom holiday marketu i bukvalno visio u nasoj kucici, obilazio sam cesto i na ljetnom holidayu kucicu, bio u fan shopu na stadionu bezbroj puta, zadnji put prije par dana, i uvijek ista ponuda i jako siromasna.. I ja sam u potpunosti nezadovoljan ponudom i marketingom
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

igla
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:08 pm

Da ljudi znaju šta sve spada u marketing, nikad se ne bi lako gađali tim terminom, najviše iz poštovanja prema onim koji se uče za to zanimanje :D :D

Kod nas kad kažeš "marketing", i dalje ljude asocira na bajramske reklame na hayatu.

cikazubo
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:11 pm

Omar500 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Joj kod turaka nikad normalan transfer igrač-novac, uvijek su neke nagodbe, posudbe, igrač i novac itd itd.. Al eto i od 2,5mil bi fino hajrovali s onih 10%, taman za krov na istoku :)
Ne dobija se postotak ako se ostvari transfer u istoj ligi. Neka me ispravi neko ako grijesim.

Znali bi odgovore na sva ova pitanja vezana za istocnu tribinu da imamo normalne novinare u drzavi. Pitali bi sve na onoj presici. I za plato iza istoka i za krov kakav ce biti, i za tacne uslove UEFA trece kategorije. Ovako samo mozemo nagadjati. A i bezveze mi je malo sto je fb zvanicna objavila photoshop uredak od naseg forumasa BlwD. Nista protiv njega, sta vise, odlicno nam je predstavio kako bi izgledao stadion s krovom od stadiona Malmoa sto sam postavio, nego uzeti s foruma i staviti na zvanicnu da bi 'nahajcao' raju, ne kontam. Super ce biti ako su mislili takav krov postaviti, ali moraju vec znati kakav ce biti. Ovako imam osjecaj da se u hodu odlucuje sta ce i kako ce biti. Kazem imam osjecaj, ne kazem da je tako. Stvarno sam presretan za sve radove na nasem stadionu od pocetka godine, da ne ispadne da serem samo, nego bih volio i da su nam novinari malo azurniji. Historijski projekat za Zeljeznicar i sport grada Sarajeva i nigdje normalan intervju procitati. Na vijestima nekim ako i vidis, bude reportaza od minutu, sa video zapisom Grbavice od prije par mjeseci, nit novih stolica na sjeveru nit rekonstruisane zapadne tribine. :r
Ako dogovoriš procenat od narednog transfera, a transfer se ostvari u istoj državi onda procenat ne vrijedi ? Nisam upoznat s tim detaljima oko transfera, ali šteta bi prava bila da od Amira i Baje ne zaradimo njihovom daljom prodajom..
Što se tiče istoka odma sam napisao posle one presice kad su se zvanično izjasnili da se ide s gradnjom tribine da su nam novinari dno dna, samo se jedan udostojio da pita neke detalje. Bilo bi lijepo ako već objave ideje s foruma što i jeste u neku ruku neozbiljno, da onda objave i te detalje koji se tiču vanjskog izgleda tribine kao i same okoline iste..

LARSSON
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:12 pm

Dobijaš procenat ako se dogovoriš, ne dobijaš od fife, valjda je to logično

Brkoo
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:18 pm

Cini mi se da je @Jaozinho, pisao o tome da je razgovarao sa nekim clanom Bajiceve porodice i da mu je on rekao da Zeljo ima 10% od narednog transfera Riada..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

zeljeznicka21

ned dec 11, 2016 2:36 pm

Sad nesto kontam, Larsone (posto si ti ekspert za to) sta mislis da napravis neki video u kojem ce biti sadrzani svi Željini golovi ili bar većina koje smo zabili u 90' minuti (naravno da su odlučujući) tipa protiv Radnika ovaj, protiv Širokog prije par godina, Ferencvaros itd. Mislim da bi to jako doabr i emotivan video bio.
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

LARSSON
Kontakt:

ned dec 11, 2016 2:39 pm

19adi21 je napisao/la:Sad nesto kontam, Larsone (posto si ti ekspert za to) sta mislis da napravis neki video u kojem ce biti sadrzani svi Željini golovi ili bar većina koje smo zabili u 90' minuti (naravno da su odlučujući) tipa protiv Radnika ovaj, protiv Širokog prije par godina, Ferencvaros itd. Mislim da bi to jako doabr i emotivan video bio.

100% :rofl: :rofl:

mogu napraviti video i ubaciti golove, al da će biti emotivno neće, ne znam ti ja pogodit pjesmu za video :ganja:

zeljeznicka21

ned dec 11, 2016 2:42 pm

LARS1921 je napisao/la:
19adi21 je napisao/la:Sad nesto kontam, Larsone (posto si ti ekspert za to) sta mislis da napravis neki video u kojem ce biti sadrzani svi Željini golovi ili bar većina koje smo zabili u 90' minuti (naravno da su odlučujući) tipa protiv Radnika ovaj, protiv Širokog prije par godina, Ferencvaros itd. Mislim da bi to jako doabr i emotivan video bio.

100% :rofl: :rofl:

mogu napraviti video i ubaciti golove, al da će biti emotivno neće, ne znam ti ja pogodit pjesmu za video :ganja:
I Zubanović naravno, ma ebo muziku, mora bit emotivno kad gledas go Beganovića ili Zubana
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava