Ne dobija se postotak ako se ostvari transfer u istoj ligi. Neka me ispravi neko ako grijesim.cikazubo je napisao/la:Joj kod turaka nikad normalan transfer igrač-novac, uvijek su neke nagodbe, posudbe, igrač i novac itd itd.. Al eto i od 2,5mil bi fino hajrovali s onih 10%, taman za krov na istoku
Do kraja sedmice stiže veliki kontigent tekstila u kućice, a 3. januara dresovi dolaze.storm_raider je napisao/la:Bio sam jucer do nas kucice u Holiday Market-u. Jako, jako siromasna ponuda, ne znam da je ikada bila ovako siromasna. Za djevojke, zene, majke nemaju doslovno nikakvu ponudu. Jako me cudi, obzirom da znam koliko se u klubu prica o Marketingu i koliko su svjesni toga. Negativno sam iznenadjen, ocekivao sam dosta vise od ovoga. Dolazi sad preko cijelog decembra dosta nase dijaspore u ovaj grad i sigurno je i da bi se neke pare i ostavile. Jako, jako lose. Ni pitarska, kao ni kucica KK Bosne nista nije bolja. Nazalost, takvo je stanje u sportu, ali mene samo Zeljo interesuje. I ovo mora biti mnogo bolje.
Radio sam prosle godine na zimskom holiday marketu i bukvalno visio u nasoj kucici, obilazio sam cesto i na ljetnom holidayu kucicu, bio u fan shopu na stadionu bezbroj puta, zadnji put prije par dana, i uvijek ista ponuda i jako siromasna.. I ja sam u potpunosti nezadovoljan ponudom i marketingomstorm_raider je napisao/la:Bio sam jucer do nas kucice u Holiday Market-u. Jako, jako siromasna ponuda, ne znam da je ikada bila ovako siromasna. Za djevojke, zene, majke nemaju doslovno nikakvu ponudu. Jako me cudi, obzirom da znam koliko se u klubu prica o Marketingu i koliko su svjesni toga. Negativno sam iznenadjen, ocekivao sam dosta vise od ovoga. Dolazi sad preko cijelog decembra dosta nase dijaspore u ovaj grad i sigurno je i da bi se neke pare i ostavile. Jako, jako lose. Ni pitarska, kao ni kucica KK Bosne nista nije bolja. Nazalost, takvo je stanje u sportu, ali mene samo Zeljo interesuje. I ovo mora biti mnogo bolje.
Ako dogovoriš procenat od narednog transfera, a transfer se ostvari u istoj državi onda procenat ne vrijedi ? Nisam upoznat s tim detaljima oko transfera, ali šteta bi prava bila da od Amira i Baje ne zaradimo njihovom daljom prodajom..Omar500 je napisao/la:Ne dobija se postotak ako se ostvari transfer u istoj ligi. Neka me ispravi neko ako grijesim.cikazubo je napisao/la:Joj kod turaka nikad normalan transfer igrač-novac, uvijek su neke nagodbe, posudbe, igrač i novac itd itd.. Al eto i od 2,5mil bi fino hajrovali s onih 10%, taman za krov na istoku
Znali bi odgovore na sva ova pitanja vezana za istocnu tribinu da imamo normalne novinare u drzavi. Pitali bi sve na onoj presici. I za plato iza istoka i za krov kakav ce biti, i za tacne uslove UEFA trece kategorije. Ovako samo mozemo nagadjati. A i bezveze mi je malo sto je fb zvanicna objavila photoshop uredak od naseg forumasa BlwD. Nista protiv njega, sta vise, odlicno nam je predstavio kako bi izgledao stadion s krovom od stadiona Malmoa sto sam postavio, nego uzeti s foruma i staviti na zvanicnu da bi 'nahajcao' raju, ne kontam. Super ce biti ako su mislili takav krov postaviti, ali moraju vec znati kakav ce biti. Ovako imam osjecaj da se u hodu odlucuje sta ce i kako ce biti. Kazem imam osjecaj, ne kazem da je tako. Stvarno sam presretan za sve radove na nasem stadionu od pocetka godine, da ne ispadne da serem samo, nego bih volio i da su nam novinari malo azurniji. Historijski projekat za Zeljeznicar i sport grada Sarajeva i nigdje normalan intervju procitati. Na vijestima nekim ako i vidis, bude reportaza od minutu, sa video zapisom Grbavice od prije par mjeseci, nit novih stolica na sjeveru nit rekonstruisane zapadne tribine.
19adi21 je napisao/la:Sad nesto kontam, Larsone (posto si ti ekspert za to) sta mislis da napravis neki video u kojem ce biti sadrzani svi Željini golovi ili bar većina koje smo zabili u 90' minuti (naravno da su odlučujući) tipa protiv Radnika ovaj, protiv Širokog prije par godina, Ferencvaros itd. Mislim da bi to jako doabr i emotivan video bio.
I Zubanović naravno, ma ebo muziku, mora bit emotivno kad gledas go Beganovića ili ZubanaLARS1921 je napisao/la:19adi21 je napisao/la:Sad nesto kontam, Larsone (posto si ti ekspert za to) sta mislis da napravis neki video u kojem ce biti sadrzani svi Željini golovi ili bar većina koje smo zabili u 90' minuti (naravno da su odlučujući) tipa protiv Radnika ovaj, protiv Širokog prije par godina, Ferencvaros itd. Mislim da bi to jako doabr i emotivan video bio.
100%![]()
![]()
mogu napraviti video i ubaciti golove, al da će biti emotivno neće, ne znam ti ja pogodit pjesmu za video