Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 11:16 pm

blueheart je napisao/la:Sve ce doci na svoje nakon pobjede u Mostaru :)
Bas tako, i treba da se malo svi okrenemo utakmici u Mostaru koja se blizi- bice tesko dole al idemo rastereceni i pritisak je na njima- Slavko ce sigurno Boccu umjesto Ace- i Stanu umjesto sinise, jer nesmijemo se kockat da ubaci mladog neiskusnog besirovica, Sta ocekujete vi ljudi od ove utakmice, ja ocekujem nekako trvdu , da nasi pokazu pravo lice i da se bore i sigurno se mozemo nadati pobjedi ili bodu.Podrska Upravii do samog kraja !! :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:17 pm

Ma ja bih volio malog Amara pa kud puklo da puklo.
Ali je apsolutno nerealno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:20 pm

Da će teška utakmica biti to hoće, težak teren možemo očekivati ali nekako sam uvjeren da u Mostaru možemo ostati neporaženi. Prvi put nakon dosta vremena igramo utakmicu u kojoj pritisak nije toliko na nama i baš zbog toga vidim našu šansu da odigramo dobru utakmicu :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:21 pm

Zivio Dejan Nikolic ! Hvala na paznji..

LARSSON
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:22 pm

Utakmice u kojima Kosorić nije igrao:

9 pobjeda, 4 remija i 1 poraz

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:24 pm

LARS1921 je napisao/la:Utakmice u kojima Kosorić nije igrao:

9 pobjeda, 4 remija i 1 poraz
Ma ljepota bez kapitena. Odma mi lakse nekako :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

blueheart
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:27 pm

Kad vec Slavko ima štopericu, nek igra brzi igrač. :)
DRZAVA ZELJO

igla
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:40 pm

Želim pružiti punu podršku trenutnoj upravi FK Željezničar. Zašto? Živimo u državi gdje pošten svijet vrlo teško može uspjeti da ispuni svoje zamisli. Konačno je došlo vrijeme da klub administrativno radi onako kako treba, da ne pravi dugove, da ih vraća ustvari, da se ne plašimo da nam SIPA dođe u klub, da smo dočekali da uprava ulaže u infrastrukturu i vide se vidljivi pomaci. Dok su se gomilali dugovi, dok su svakakvi instrumenti i hoštapleri harali klubom, nije bilo ovoliko napada sa strane. Ja razlog vidim u tome što se pošten i ozbiljan svijet vrlo često ne želi upuštati u ispravljanje krive Drine, zato odajem veliko priznanje svima koji su prihvatili ovaj veliki posao. Sada napadi sa svih strana, sve ove životinje koje su živjele od kluba, koristili Želju za sve i svašta i koji bi trebali u zatvoru biti, dakle, svi oni žele opet svoj dio kolača. Izgubili su mogućnost da muzu koliko hoće i kad hoće, te da prave spletke u korist ličnih interesa. Ovim putem ih pozivam da nas sve zajedno mogu povući za onu stvar, a nas, koji nemamo interesa i želimo Želji dobro, pozivam da što jače pokažemo da smo uz poštene i dobre ljude u klubu, a u isto vrijeme da se dozvoli DOBRONAMJERNA kritika, koju je lako prepoznati, kao što je lako prepoznati i ove hoštaplere koji pišu i govore iz raznih interesa.

MrRiccoli
Kontakt:

sri nov 23, 2016 11:52 pm

Ja nisam vidio nikad da neko upravu brani i postuje kao mi pogotovo sto nam sportski dio ne ide evo vec godinu i po, a to ipak znaci nesto, necim su to ljudi zasluzili. Ovi koji ne ppdrzavaju logicno zna se ko su i sta su al nebitni su.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:10 am

A jeste zakukali bili bezveze..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:13 am

Nista nije bezveze.

Ajzea
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:16 am

Nadam se da ce Dejan istresti svoje fekalije po Sanelu i uplatiti mu kurs brzog ucenja gramatike.

dimitrijevic

čet nov 24, 2016 12:18 am

Samo se rezultatima smiruju strasti i bod iz Mostara je odlican. Kakav dusmanluk bivsih struktura kluba, igraca, legendih, klasicno bošnjački. Evo sad nek Jaha uplati dva istoka, Dzelo legendarni, Buki, Edis, Adzem, ovaj sto je bio na platnom spisku desetljecima, svi bivsi igraci sto su od Zelje dobilli sve. Fino im je to Stanic objasnio, kulturno onako, evo nek Zuban uplati pet stolica recimo. Gdje su sad Adnan Guso i Hasagic koji su imali milionske ugovore, a tuzili Zelju. Ovaj prvi cini mi se radi 9 000 :D i on uzme zapravo da komentarise Misimovica, Vukotica i Siljka :D
Mirza Rascic !

Choks
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:21 am

Ljubav je motiv što nam snagu daje , igrajte srcem sarajevski Plavi ..

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:26 am

[video]https://youtu.be/c8bT9r_B4JQ[/video]

SRCU DRAGA BOJA PLAVA
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:27 am

Odlican post dimitrijevica, sramota je da oni kojim je Zeljeznicar dao sve i omogucio karijere ne uplate bar po jednu stolicu, a time bi imali jos bar 50 prodatih. Kad Mario Stanic nije zaboravio tu ljubav onda nek ostale bude stid.

Brkoo
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:32 am

Ajzea je napisao/la:Zivio Dejan Nikolic ! Hvala na paznji..
Dejo je brat nas..
Kad se sjetim one tekme sa Standardom i gostovanja u Lijezu. Neki clanovi uprave zajedno sa navijacima, a jedan od njih i Dejo, i onda krenu pjesma i svi u jedan glas krenuse pjevati, na gostovanje Zeljo krece, ma ludilo..
:zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:46 am

Porezna uprava FBiH je tokom 2016. godine izvršila četiri inspekcijska nadzora u sportskim kolektivima, a „na meti“ inspektora su se našli FK Željezničar, Sportsko društvo Željezničar, te Nogometni savez BiH i Rukometni savez BiH
.

storm_raider
Kontakt:

čet nov 24, 2016 12:49 am

Inace, na ovom dijelu foruma se protiv Juga nikada nece pisati, dok god se nesto pitam. Ovo je otvoren forum, a neke stvari se rjesavaju interno. Sta god da je u pitanju, nadam se da ce biti dovoljno mudrosti da se rijesi najbolje za naseg Zelju.

Isto tako, mislim da je vrijeme da se Zrinjskom okrenemo. Najteza utakmica sezone je pred nama, Zrinjski ima slabosti, to je i Sloboda pokazala u zadnjoj utakmici. Ako su oni dali 3, neka mi damo 2 i mislim da se mozemo pobjedi nadati. Za remi im moramo dati gol jer su jako efikasni.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 24, 2016 2:25 am

storm_raider je napisao/la:Inace, na ovom dijelu foruma se protiv Juga nikada nece pisati, dok god se nesto pitam. Ovo je otvoren forum, a neke stvari se rjesavaju interno. Sta god da je u pitanju, nadam se da ce biti dovoljno mudrosti da se rijesi najbolje za naseg Zelju.

Isto tako, mislim da je vrijeme da se Zrinjskom okrenemo. Najteza utakmica sezone je pred nama, Zrinjski ima slabosti, to je i Sloboda pokazala u zadnjoj utakmici. Ako su oni dali 3, neka mi damo 2 i mislim da se mozemo pobjedi nadati. Za remi im moramo dati gol jer su jako efikasni.
Nezz al ne vidim da iko pise protiv juga jer par idiota ne predatavlja jug. Jug smo mi svi koji su ili sad na jugu ili su nekad bili...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava