Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 12:29 am

Neandertalac je napisao/la:Sta ima utopisti, moralisti, ultrasi, super navijaci, nisam vas prepoznao.

Za ove prve, ne budite naivni u zivotu. U ligi i drzavi uopste, gdje prnut ne mozes od mita i korupcije vi bi igrali posteno. Moze, bit ce dusa cista, ali ce guza boliti od konstantnog trpanja balabana od strane raznoraznih idiota.

Ovi drugi. Koga ja tjeram? Cime? Sto realno pricam. Jesam rekao hvala na svemu, svaka vam cast, prvo to, pa tek onda analizirao situaciju i zakljucio da negdje skripi. Do sada smo smjenjivali trenere, mijenjali igrace. Trenere dovodi ko, moja stara?

Ovi ultrasi. Ja kada sam skakao po gostovanjima u minibusevima vi ste bacali poke lopte. Ili kada sam stajao u kopu iza rata, nas dvaest. Ostar sam zbog prozivanja, ja iz kuce satro, ne idem na utakmice a ti krv proli. Bas...

Cetvrti. Ne kontam ovo dijeljenje, kao ne slazes se sa necijim misljenjem i etiketiras kao nekoga ko haman zlo zeli. Vi se cudite kako neko moze pozivati na odgovornost. Mora biti idgovornosti za sve sto se radi, podrsku neupitnu do sada im je donio dobar rad, jos jednom hvala im.
Rezultatski dio je trpio dovoljno. Hocu titulu **** te tito, ne navijam ba za Olimpik.
Sta je tu nejasno?
objasnio !!! pusti balavurdiju brate
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tryg
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:30 am

Ova reakcija Kosorica kod gola Spalevica pokazuje sve njegove mane, a da ne govorim sta mu je radio Ronaldo iz Celika.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:38 am

Jedna činjenica-Zrinjski nas stiže u titulama lagano.

A ovo će da bude realnost,mora biti:
U sezonu novu skupa ćemo jači, bićemo prvi, a i kupa osvajači ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ž'21
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:51 am

Plava Porodica je napisao/la:Jedna činjenica-Zrinjski nas stiže u titulama lagano.

U sezonu novu skupa ćemo jači, bićemo prvi, a i kupa osvajači ! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Prestigli su nas.

Plavi orkestar
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:53 am

Pitam se kako neko ko voli Zelju moze biti ravnodušan na ovaj plasman koji smo ostvarili.Ako nisi zadovoljan sigurno imaš razloge za to.Nekad i napišeš te razloge a odmah 5-6 moralista ko ose.I ne obrate se onome ko je to napisao vec svima i svi su pljuvaci,neznalice,protiv kluba,uprave,igraca...a samo njih 5-6 vole i ne pljuje.Zaboravljate da je u klub dovedeno 13 pojacanja a da ta pojacanja nisu u stanju pobjediti Radnika i Slaviju koji su vec odavno druga liga i sad bi mi svi trebali biti zadovoljni time.Sve što je dobro navijaci znaju nagraditi i treba tako ali sve što ne valalja treba reci,iskazao svoje nezadovoljstva,skrenuti paznju na to i probati to popraviti.Dobronamjerna kritika samo moze popraviti stvari.Treba nam STRUCAN stricni štab a ne samo da se tako zove da uz još 1-2 pojacanja konacno donese trofej slijedece sezone.Upravi puno srece u borbi protiv lopova i klošara i u izgradnji naše Grbavice.Sto se mene tice ja bih više volio vidjeti pocetak gradnje Istoka i Juga nego Barselonu na Grbavici.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pon maj 16, 2016 3:30 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:54 am

Plavi orkestar je napisao/la:Pitam se kako neko ko voli Zelju moze biti ravnodušan na ovaj plasman koji smo ostvarili.Ako nisi zadovoljan sigurno imaš razloge za to.Nekad i napišeš te razloge a odmah 5-6 moralista ko ose.I ne obrate se onome ko je to napisao vec svima i svi su pljuvaci,neznalice,protiv kluba,uprave,igraca...a samo njih 5-6 vole i ne pljuju.Zaboravljate da je u klub dovedeno 13 pojacanja a da ta pojacanja nisu u stanju pobjediti Radnika i Slaviju koji su vec odavno druga liga i sad bi mi svi trebali biti zadovoljni time.Sve što je dobro navijaci znaju nagraditi i treba tako ali sve što ne valalja treba reci,iskazao svoje nezadovoljstva,skrenuti paznju na to i probati to popraviti.Dobronamjerna kritika samo moze popraviti stvari.Treba nam STRUCAN stricni štab a ne samo da se tako zove da uz još 1-2 pojacanja konacno donese trofej slijedece sezone.Upravi puno srece u borbi protiv lopova i klošara i u izgradnji naše Grbavice.Sto se mene tice ja bih više volio vidjeti pocetak gradnje Istoka i Juga nego Barselonu na Grbavici.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pon maj 16, 2016 3:30 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:54 am

ž'21 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Jedna činjenica-Zrinjski nas stiže u titulama lagano.

Prestigli su nas.
U zajedničkoj ligi da,ali nećemo pikati ranije dominacije ?! ne ide to tako ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavi orkestar
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:55 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Pitam se kako neko ko voli Zelju moze biti ravnodušan na ovaj plasman koji smo ostvarili.Ako nisi zadovoljan sigurno imaš razloge za to.Nekad i napišeš te razloge a odmah 5-6 moralista ko ose.I ne obrate se onome ko je to napisao vec svima i svi su pljuvaci,neznalice,protiv kluba,uprave,igraca...a samo njih 5-6 vole i ne pljuju.Zaboravljate da je u klub dovedeno 13 pojacanja a da ta pojacanja nisu u stanju pobjediti Radnika i Slaviju koji su vec odavno druga liga i sad bi mi svi trebali biti zadovoljni time.Sve što je dobro navijaci znaju nagraditi i treba tako ali sve što ne valalja treba reci,iskazao svoje nezadovoljstvo,skrenuti paznju na to i probati to popraviti.Dobronamjerna kritika samo moze popraviti stvari.Treba nam STRUCAN strucni štab a ne samo da se tako zove da uz još 1-2 pojacanja konacno donese trofej slijedece sezone.Upravi puno srece u borbi protiv lopova i klošara i u izgradnji naše Grbavice.Sto se mene tice ja bih više volio vidjeti pocetak gradnje Istoka i Juga nego Barselonu na Grbavici.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pon maj 16, 2016 12:56 am, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:55 am

Plava Porodica je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Prestigli su nas.
Ne postoji zajednička liga ba. Mislite malo glavom i ne nasjedajte na propagandu. Šta je zajednička liga? Ne kontam. Uvijek je bila liga Bosne i Hercegovine, e sad što šupci nisu htjeli da je igraju, zaboli nas kurrac.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

rodrigo87
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:56 am

ž'21 je napisao/la:

Prestigli su nas.
Ako oni igraju fudbal od nedavno, mi ga igramo odavno Boga mi.. :)

ž'21
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:59 am

Treba biti realan. Da smo mi pobijedili Rudar, Sarajevo ne bi kiksalo danas sto posto, odnosno ne bi pustilo/prodalo/izgubilo (upotrijebite izraz koji vam najviše odgovara) ekipi Olimpica. Imali smo tri meč lopte, gdje smo sami odlučivali o svojoj sudbini, a mi smo u tri utakmice osvojili svega dva boda. Na kraju krajeva, ekipa koja dva puta ne pobijedi ekipe Rudara i Slavije koje su ispale iz lige i ne zaslužuje da igra u Evropi. Opet s druge strane, otvaralo nam se sa milion strana, mi smo to koristili i primakli se vodećima, a kada nam je najviše trebalo nije nam se otvorilo i poklopilo i jbg. Da smo danas pobijedili morali bi navijati za Slobodu u Kupu, a iako sam se danas nadao tom scenariju, nisam ljubitelj istoga jer neću da mi drugi odlučuju o mojoj sudbini. Na kraju krajeva, **** Evropu bez trofeja. Sljedeće sezone, trofej je imperativ i to titula, a imamo sve preduslove da do iste dođemo.

cala
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:00 am

Tryg je napisao/la:Ova reakcija Kosorica kod gola Spalevica pokazuje sve njegove mane, a da ne govorim sta mu je radio Ronaldo iz Celika.
Amaterska reakcija, Ceman i Spalevic u blatu se hrvaju za loptu on stoji i gleda a mogao je ispucati. Totalna glupost.

ž'21
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:00 am

rodrigo87 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Prestigli su nas.
Ako oni igraju fudbal od nedavno, mi ga igramo odavno Boga mi.. :)
I govorim o zajedničkoj ligi koja se igrala na nivou cijele Bosne i Hercegovine. :D

LARSSON
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:02 am

Mogu se oni pusit to zajednicka ne zajednicka. Mi smo osvojili još dvije titule kada su i oni igrali

rodrigo87
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:03 am

slika

ž'21
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:03 am

LARS1921 je napisao/la:Mogu se oni pusit to zajednicka ne zajednicka. Mi smo osvojili još dvije titule kada su i oni igrali
Al tada nije bilo Srba :D

diego1921
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:04 am

Ocekujem sutra kakav BOOM , vakat mu je !! :ganja:

LARSSON
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:06 am

ž'21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Mogu se oni pusit to zajednicka ne zajednicka. Mi smo osvojili još dvije titule kada su i oni igrali
i ***** me zaboli za njih

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:06 am

diego1921 je napisao/la:Ocekujem sutra kakav BOOM , vakat mu je !! :ganja:
Istocna tribina :shisha:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 1:07 am

LARS1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
i ***** me zaboli za njih
I mene al nije to poenta price haha

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.

Prijava