voltron30 je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Opet počinju glupe priče tipa "Jadranko jebemo ti sve". Prije su bile retardacije tipa "Veca klosaru, namjerno puštaš golove", "bojkot" i "podrška Kosticu, veliki dingospo".
Forumi, zlo današnjice, koji omogućavaju klocevima da iskazuju svoje mišljenje. Što je najgore, mazluma ko u prici.
Imamo ukupno, sa Kemom ( koji nema ukupno 90 minuta profesionalnog fudbala ), tri stopera, fali nam četvrti, a ovog svejedno moramo isplatiti. Logičan potez ( ko god odlučio ), laprda se bezveze i mlati prazna slama pri čemu se mišljenje mijenja svaka dva dana.
Hvala Bogu za glas razuma među ovom žabokrečinom pljuvača i jebača na kiseline. Meni je Slavko jedini koji ima pravo da odlučuje. Ako je on odlučio da mu je Bogi trenutno potreban, ja se samo mogu složiti, a šta lično mislim o Bogiju ostavljam u svoja četiri zida. Valjda nam je Željo svima na prvom mjestu, ali eto, neki će mu 'ebavati sve po spisku ako bude zaigrao, po cijenu da primimo gol. Ljubav, nema šta!
Malo ko od takvih ima svoje mišljenje nego gdje masa krene idu i oni. Vedrane, jebemo ti mater klosarsku, navijači podržavaju igrače - plaćenici, Kosticu - gospodine, puna podrška, Jahicccccccccc, Stiliccccccccccc, a onda kad se situacija promijeni samo se naprave blesavi i predju na neke druge nebuloze i tako unedogled ( jal' se veliča i drka od dobile, jal' se pljuje i urla da neko ili nešto ne valja, nema sredine, nema konkretnog i argumentovanog mišljenja ).
@Salle86, Petrovic je dokazao sa Memijom ( za kojeg su također bezmozgasi pisali da nema ništa od njega ) i sa Radnikom da ima muda gurnuti mladog igrača u vatru. Do sada, Petrovic, nema greske. Od otpisa igrača, vođenja utakmica, izbora igrača ili izmjena. Treba mu vjerovati, a sumnjam da je glup i da (ne) zna koliko Bogicevic (ne)može i da će se dovesti u situaciju da mi neko nameće igrače ili bira ko će igrati.
Keep calm and trust Slavko