Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 05, 2016 12:14 pm

ChWilla je napisao/la:nema nijednog, ali baš nijednog razloga da bogičevića vrate oni koji su mu otkaz i dali...
Kostić mu je dao otkaz.
Ja ga ne bih vratio, nakon svega. Ne ulazeći u njegove igračke mane i prednosti. Popljuvao je ruku koja ga je hranila i potpuno igrački afirmisala.

Valjda Petrović zna najbolje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

shzna
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:16 pm

Nadam se da će nas komšije ugostiti sa finim mixevima, kao prošli put, jer valja čekati sat do utakmice onog trenutka kada uđemo. :shisha: :karanje:
1987

IvanOsim
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:18 pm

Ovaj trener je pokazao da zna, i on povlaci poteze u sluzbi rezultata naseg Zelje... svi vi koji mislite da znate bolje od naseg trenera, ja cu vam reci da ne znate, zato bolje dajte podrsku nasem Zelji, nego pisati komentare kao da ste dusmani naseg Zelje...

nikad_izvini
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:21 pm

krajisnik87 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Ima li kakvih informacija o povredi Jahića, jel bilo sta na zvanicnoj.
19.09.2016-7 dana pauze
Jahic je otputovao ekipom u medjugorje mislim da ga nebi bez veze vodili da je povrijedjen i da ne mwoze hodati kao sto se pise.
Čovjek odigrao manje od 120 minuta ove sezone. Spreman je garant. Nemamo stopera za normalan trening. De ba ....

Nije čovjek, karinas, nebitno šta je, popljuvao nego se borio za svoje. Potpisao, trenirao, igrao, kakav god bio i nakon 6 mjeseci, "e, odjebi, ne trebaš nam". 90% ljudi sa ovog foruma bi isto uradilo tako da se zaista mlati prazna slama.

Klima se glavom kad ne treba isto kao što se kritikuje kad nije momenat. Ovaj udje u igru i sad mu treba jebat' mater i zvizdat', da pogriješi i da izgubimo bodove. Vrlo mudro razmišljanje :oops:

Grbavica
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:24 pm

I prije svega ovoga, to jeste zimus, dolazak Bogičevića je bio greška i totalno nepotreban. Pogotovo dužina ugovora koji je potpisao. Tada se pričalo, jednom je i Edis indirektno spomenuo da je Jadranko doveden da pomaže Kemi i malom Durakoviću da stasaju. Meni prvom nije bilo nimalo drago zbog njegovog povratka jer je njegovo vrijeme prošlo sa Mariborom. Kako je vrijeme prolazilo, on je sve više bio u silaznoj putanji. I to bi se nekako moglo ispoštovati i progledati kroz prste da nisam bio na Otoci kada je par puta krvnički startovao na Zolu, iako se mali tek oporavio od loma noge. Također, ne sjećam se jel' u istoj toj utakmici ili u drugoj protiv Olimpica, pokušao je da izazove tuču sa Kosorićem tako što je skočio na njega. Pa sinoć gledam sažetak utakmice protiv Borca od prije 4 godine i tu Jadranko dobija bespotreban crveni karton zbog gluposti prije svega, a kasnije i zbog sporosti i lošeg postavljanja. Sreća pa nas je Zeba u toj tekmi izvukao. Milion primjera njegovog seljakluka i pretjerane agresivnosti.
[video]https://youtu.be/SfJKco4Z_B8?t=151[/video]

Ne slažem se sa njegovim povratkom, ali yebat mu mater, Željo je bitan.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:24 pm

avlami97 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nema nijednog, ali baš nijednog razloga da bogičevića vrate oni koji su mu otkaz i dali...
Kostić mu je dao otkaz.
Ja ga ne bih vratio, nakon svega. Ne ulazeći u njegove igračke mane i prednosti. Popljuvao je ruku koja ga je hranila i potpuno igrački afirmisala.

Valjda Petrović zna najbolje.
kostić je rekao da ne računa na njega kao igrača. a otkaz mu je dala uprava, nakono što se nisu mogli dogovoriti ni za posudbu, ni za sporazumni, ni za omladinski pogon...i vjeruj da ga ne bi vratili da je do njih.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:28 pm

jadranko ce biti 4.stoper, i dobice priliku samo kada prva dva stoper budu van stroja, a nadam se da se to nece desiti...
100/94/37/34 - i to je to!

nikad_izvini
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:28 pm

Neko se nije slagao sa njegovim dovođenjem, a neko sa vraćanjem. Uglavnom, to je završena priča.

Osobi koja psuje igračima Želje treba hapasnjak svezati. Jesil' mangup, odeš fino na trening pa xy osobi jebes mater, ako smiješ.

Mlati se prazna slama preko foruma

SWRA_1921
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:30 pm

Posrali sami sebe...

voltron30
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:31 pm

nikad_izvini je napisao/la:Opet počinju glupe priče tipa "Jadranko jebemo ti sve". Prije su bile retardacije tipa "Veca klosaru, namjerno puštaš golove", "bojkot" i "podrška Kosticu, veliki dingospo".

Forumi, zlo današnjice, koji omogućavaju klocevima da iskazuju svoje mišljenje. Što je najgore, mazluma ko u prici.

Imamo ukupno, sa Kemom ( koji nema ukupno 90 minuta profesionalnog fudbala ), tri stopera, fali nam četvrti, a ovog svejedno moramo isplatiti. Logičan potez ( ko god odlučio ), laprda se bezveze i mlati prazna slama pri čemu se mišljenje mijenja svaka dva dana.
Hvala Bogu za glas razuma među ovom žabokrečinom pljuvača i jebača na kiseline. Meni je Slavko jedini koji ima pravo da odlučuje. Ako je on odlučio da mu je Bogi trenutno potreban, ja se samo mogu složiti, a šta lično mislim o Bogiju ostavljam u svoja četiri zida. Valjda nam je Željo svima na prvom mjestu, ali eto, neki će mu 'ebavati sve po spisku ako bude zaigrao, po cijenu da primimo gol. Ljubav, nema šta!

salle86
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:36 pm

Treba čekati da Kemo napuni 25 pa da bude treći štoper. Mlad je još za to
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nikad_izvini
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:47 pm

voltron30 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Opet počinju glupe priče tipa "Jadranko jebemo ti sve". Prije su bile retardacije tipa "Veca klosaru, namjerno puštaš golove", "bojkot" i "podrška Kosticu, veliki dingospo".

Forumi, zlo današnjice, koji omogućavaju klocevima da iskazuju svoje mišljenje. Što je najgore, mazluma ko u prici.

Imamo ukupno, sa Kemom ( koji nema ukupno 90 minuta profesionalnog fudbala ), tri stopera, fali nam četvrti, a ovog svejedno moramo isplatiti. Logičan potez ( ko god odlučio ), laprda se bezveze i mlati prazna slama pri čemu se mišljenje mijenja svaka dva dana.
Hvala Bogu za glas razuma među ovom žabokrečinom pljuvača i jebača na kiseline. Meni je Slavko jedini koji ima pravo da odlučuje. Ako je on odlučio da mu je Bogi trenutno potreban, ja se samo mogu složiti, a šta lično mislim o Bogiju ostavljam u svoja četiri zida. Valjda nam je Željo svima na prvom mjestu, ali eto, neki će mu 'ebavati sve po spisku ako bude zaigrao, po cijenu da primimo gol. Ljubav, nema šta!
Malo ko od takvih ima svoje mišljenje nego gdje masa krene idu i oni. Vedrane, jebemo ti mater klosarsku, navijači podržavaju igrače - plaćenici, Kosticu - gospodine, puna podrška, Jahicccccccccc, Stiliccccccccccc, a onda kad se situacija promijeni samo se naprave blesavi i predju na neke druge nebuloze i tako unedogled ( jal' se veliča i drka od dobile, jal' se pljuje i urla da neko ili nešto ne valja, nema sredine, nema konkretnog i argumentovanog mišljenja ).

@Salle86, Petrovic je dokazao sa Memijom ( za kojeg su također bezmozgasi pisali da nema ništa od njega ) i sa Radnikom da ima muda gurnuti mladog igrača u vatru. Do sada, Petrovic, nema greske. Od otpisa igrača, vođenja utakmica, izbora igrača ili izmjena. Treba mu vjerovati, a sumnjam da je glup i da (ne) zna koliko Bogicevic (ne)može i da će se dovesti u situaciju da mi neko nameće igrače ili bira ko će igrati.

Keep calm and trust Slavko :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:53 pm

e čuj gurnuti u vatru, momak ima skoro 70 utakmica za želju... :D slavko njega treba da izvuče iz stagnacije (kad se vidi šta je uradio u radniku sa mladim ne sumnjam da će uspjeti), a gurnut je davno, od adžema, tad je za to trebalo imati muda...

mali plavisa
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:55 pm

Grbavica jesi li igrao kad fudbal,bio pod adrenalinom?Pa Ibrahimovica bi onda razapeti trebalo.Ja koliko vidjeh isti taj Kosoric i Bogicevic se izljubise poslije te tekme jer i meni je upalo u oko njihovo koskanje i otpratih do kraja desavanja oko istih.Maalo ba treba spustit loptu.

nikad_izvini
Kontakt:

sri okt 05, 2016 12:57 pm

Kao što je gurnut u vatru tako je i sjeban pa mu je mjesto uzeo mediokritet od Stevanovica, a za Memiju je bila priča da je gotov, da nema kvalitet za prvi tim i da hamam ne voli klub :oops:

Slavko ga vrati za manje od dva mjeseca, a da se Kostic pitao ( retardirane priče o cipsu i koli ) ovaj bi završio u Olimpicu. Sve je relativno.

vrbanjusa
Kontakt:

sri okt 05, 2016 1:00 pm

Nas kolektivno jebe to što se svaka odluka (bilo koga u klubu) prispituje. Imali smo svi priliku da uđemo u strukture kluba. Prije izborne skupštine. I dan danas imamo priliku da budemo dio kluba. Non stop ponavljam, uzmeš 100 000 KM u ceker, pravac Grbavica, i budeš član uprave. Bez problema. Ali najlakše je srati i pričati, ne valja ovo, ne valja ono.
Psovati našem igraču bilo šta, meni je van svake pameti. Iako i ja imam igrača koji mi se ne sviđaju ni igrački ni ljudski (prvi kapiten) ne pomišljam da nešto opsujem. Kakav god da je naš je.
I ovo sa Bogijem, naš je. Možda mi nije drago ni pravo ali za 8 KM po utakmici mislim da niko pa ni ja nema pravo da psuje nekom nešto.
I kao što @nikad izvini reče, Slavko je sa Memijom dokazao da može svakog u život vratiti (iako sam i ja mislio da nema ništa od njega).
Tako da nakon svega viđenog i pročitanog nema smisla preispitivati bilo koju Slavkinu odluku. Na kraju krajeva niti bilo koga drugog.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

sri okt 05, 2016 1:04 pm

dio je i do njega. prva polusezona prošle godine je imala 18 utakmica + tri kupa gdje je on igrao sve što je mogao. a nije pokazao da je bolji igrač nego godinu prije toga.

vidjeti npr. amira u istoj situaciji...pa nešto je i do samih tih mladih igrača. što je pustio da mu uzme mjesto objektivno prosječan igrač? jel mulalić imao neki razlog da forsira sinišu nauštrb njega? ili klub koji mu je "preuzeo" vođenje karijere od menadžera? neko napisa neki dan, gdje god da sutra ode, konkurencija će mu biti jača od tog siniše...da je siniša mirinog kvaliteta, pa kažeš uzeli mu mjesto, sjebali ga. ali daleko je od toga...

rodrigo87
Kontakt:

sri okt 05, 2016 1:06 pm

godrina
Kontakt:

sri okt 05, 2016 1:08 pm

Joj kako mene nervira prica tipa Jadranko je sa Zeljom osvojio titulu, dao Zelji vise nego neko sa foruma. Jadranko je radio svoj posao, dobro ga radio i za to bio je bio placen, jednostavno je ispunjavao svoje obaveze. A to sta je dao Zelji, dao je tuzbu i nista vise.
Onda od Crnkica pravi Bale-a pa ga Jahic ne bi mogao stic a pogotovo ne Kemo jer nije odigrao ni 90 minuta. Pa ne moze ni igrat kad svi imaju prednost ispred njega. Covjek tuzi klub, popljuje svo vrijeme koje je proveo u klubu i onda se opet vraca jer se ne vjeruje talentu, momku za kojeg svi govorite da je dobar. Pusi ga Jadranko, ne usao nikad aBd.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

nikad_izvini
Kontakt:

sri okt 05, 2016 1:12 pm

ChWilla je napisao/la:dio je i do njega. prva polusezona prošle godine je imala 18 utakmica + tri kupa gdje je on igrao sve što je mogao. a nije pokazao da je bolji igrač nego godinu prije toga.

vidjeti npr. amira u istoj situaciji...pa nešto je i do samih tih mladih igrača. što je pustio da mu uzme mjesto objektivno prosječan igrač? jel mulalić imao neki razlog da forsira sinišu nauštrb njega? ili klub koji mu je "preuzeo" vođenje karijere od menadžera? neko napisa neki dan, gdje god da sutra ode, konkurencija će mu biti jača od tog siniše...da je siniša mirinog kvaliteta, pa kažeš uzeli mu mjesto, sjebali ga. ali daleko je od toga...
Bogme i Amir je bio smiješan u drugoj sezoni ( do zime, onda je i prodan ), ništa više nije pokazao od Memije. Neko loše reaguje na konkurenciju, neko bude bolji, nekom moras jebat' mater, a sa nekim fino pričati. Sto ljudi, sto ćudi.

I sami, ničim izazvani, smo se doveli u situaciju sa Bogicevicem. Sad budeš gospodin i ispostujes obecano, a pritom nešto i naučiš pa ne ponavljaš istu grešku naredni put. Vrlo jednostavno rješenje

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava