pon okt 03, 2016 5:09 pm
Kad se vratim unazad, kad vidim sve ovo sto se izdesavalo, te neki zal za Kosticem, ali ako su oni svi rezultati prvih 6.kola bili cijena da dovedemo strucnjaka za buducnost,nadam se za narednih par godina, ovo se cini kao pravi potez.Covjek je zaludjen fudbalom, ima ga u malom prstu, za kratko vrijeme on nije uspio dodatno popraviti ekipu, ali ih je psihicki digao na puno veci nivo, jedan dio svojih zamisli ostvario,pa smo sada po dojmom da gledamo duplo bolju ekipu od one pocetkom sezone.To su odlike dobrih trenera.Njegov potpis na rad ce se vidjeti tek nakon zime, to sam odmah rekao, kada prodje pripreme, i kada dovede par igraca koje on iskljucivo trazi.
Kratkorocno smo izgubili, iako je tek 11.kolo od 32.kola, ali sasvim sigurno dugorocno smo dobili sa njim.I samo budala mu ne daj Boze moze uruciti otkaz ako dodje do neke losije serije rezultata.
Na derbiju sam zadovoljan bodom, po igri i igracima smo kvalitetniji, ali to nikada derbi odlucilo nije.
Ali da bi taj bod sa derbija nesto znacio, Olimpic i Vitez se dobiti moraju i siguran sam u pobjede.A onda idemo da se potucemo sa Zrinjom, da im prekinemo niz,samo jedan klub u BiH je postavljao rekorde,i samo jedan klub u BiH i moze srusiti rekorde.Veliki Zeljeznicar!
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!