a Saric ?Kapiten je napisao/la:Andjusic i Balicsz21 je napisao/la:Mozel ko reci ko je suspendovan kod komsinica za derbi ?. Kod nas nije niko ?
a Saric ?Kapiten je napisao/la:Andjusic i Balicsz21 je napisao/la:Mozel ko reci ko je suspendovan kod komsinica za derbi ?. Kod nas nije niko ?
on koliko znam nijesz21 je napisao/la:a Saric ?Kapiten je napisao/la:Andjusic i Balicsz21 je napisao/la:Mozel ko reci ko je suspendovan kod komsinica za derbi ?. Kod nas nije niko ?
Ovo sto Zrinjski radi je bas "sampionski". Cak i svog komentatora imaju... Joj ljepote kada bi se uveo opet Zeljo TV pa da na miru pratimo utakmice. A ja bi bio za da se i placaju utakmice, neka cifra svaki vikend.krajisnik87 je napisao/la:Mozel i nas klub strimovati utakmice kao nesto Zeljo TV ili to moze samo Zrinjski,Siroki itd ?
Moze, ali one koje se ne prenose. To se moze lahko uraditi. Ali to treba odobriti samo za clanove i to one van Sa kantona i drzave.krajisnik87 je napisao/la:Mozel i nas klub strimovati utakmice kao nesto Zeljo TV ili to moze samo Zrinjski,Siroki itd ?
Jbg, zabi ga Stevopile87 je napisao/la:Samo slabo kudimo nista losa transfer politika, nista legende, nista ljudi iz struke itd ili se ceka prvi los rezultat.
Cudno uopsteno na forumima oni sto kude ne oglasavaju se povodom utakmice.teteac8684 je napisao/la:Jbg, zabi ga Stevopile87 je napisao/la:Samo slabo kudimo nista losa transfer politika, nista legende, nista ljudi iz struke itd ili se ceka prvi los rezultat.
Jeste, 16. septembra u 15:00.SWRA_1921 je napisao/la:Da li je derbi u nedjelju?
oktobra valjda hahaGrbavica je napisao/la:Jeste, 16. septembra u 15:00.SWRA_1921 je napisao/la:Da li je derbi u nedjelju?
P.S. Danas sam pričao s jedno 4-5 osoba iz Novog Sarajeva i svi kažu da su glasali za "nekog tamo", većina DF. Kad kažeš SDA i Koldžo svi se osipaju, iako nemaju pojma šta je dotični radio namaEisenbahner1921 je napisao/la:oktobra valjda hahaGrbavica je napisao/la:Jeste, 16. septembra u 15:00.SWRA_1921 je napisao/la:Da li je derbi u nedjelju?
Vjerovatno to nije slucajno.pile87 je napisao/la:Cudno uopsteno na forumima oni sto kude ne oglasavaju se povodom utakmice.teteac8684 je napisao/la:Jbg, zabi ga Stevopile87 je napisao/la:Samo slabo kudimo nista losa transfer politika, nista legende, nista ljudi iz struke itd ili se ceka prvi los rezultat.
Realno najlakše je s.rati kad izgubimo. Tad smo svi u downu, nikakvi, "povodljivi". Jednostavno kad ne ide, onda tražiš krivce, a to je najplodnije tlo za huškačeOmar500 je napisao/la:Vjerovatno to nije slucajno.pile87 je napisao/la:Cudno uopsteno na forumima oni sto kude ne oglasavaju se povodom utakmice.teteac8684 je napisao/la: Jbg, zabi ga Stevo
jebiga SDA glasači ne pričaju već glasaju ranom zorom...Eisenbahner1921 je napisao/la: P.S. Danas sam pričao s jedno 4-5 osoba iz Novog Sarajeva i svi kažu da su glasali za "nekog tamo", većina DF. Kad kažeš SDA i Koldžo svi se osipaju, iako nemaju pojma šta je dotični radio nama
Nikolic prolongirao neizbjezno.pile87 je napisao/la:Samo slabo kudimo nista losa transfer politika, nista legende, nista ljudi iz struke itd ili se ceka prvi los rezultat.
Ja sa kim sam god pričao sa opštine NS, a da nema veze sa Željom, odnosno da nije naš navijač, podržavali su ga i pohvalno govorili o njemu.Eisenbahner1921 je napisao/la: P.S. Danas sam pričao s jedno 4-5 osoba iz Novog Sarajeva i svi kažu da su glasali za "nekog tamo", većina DF. Kad kažeš SDA i Koldžo svi se osipaju, iako nemaju pojma šta je dotični radio nama