shzna je napisao/la:I ja se slazem da Beganovic treba igrati ali u kurtzu

shzna je napisao/la:I ja se slazem da Beganovic treba igrati ali u kurtzu
Tako je brate. Zeljo, zajebancija, uzivanje. Da se nasmijemo da se radujemo a ne stalno kose da cupamo. Iz te nervoze samo rastu tenzije.boccaccio je napisao/la:Apsolutno se razumijemo. Mi zeljovci smo ako išta uvijek bili poznati po kulturi dijaloga i dobroj zajebanciji u ovom gradu. Nekada nam ide a po istoriji kluba,problem ili sportska nesreća je naše srednje ime. Treba se znati nositi sa problemima. Ako su starije generacije znale,moramo znati i mi. Vraticemo se mi jaki ,jer to i jesmo,vraticemo se i terenu i analizama ...a za ove druge stvari uvijek ti stojim na raspolaganju za bilo koju činjenicu koja te zanima ili koju bi prodiskutovao a da nije vezana za sam teren. Nadam se da ćemo vrlo brzo imati radosnijih tema.Neandertalac je napisao/la:Pa hajde brate, vakat je. Nemas sa kime progovorit na temi, uz duzno izvinjenje izuzetcima, sve ovi dezurni sto za vrat skacu cim im nesto ne odgovara, sto vrijedjaju, guse svaku diskusiju.
Takvih nam treba, da ovi malo usute pa i ja sa njima kada znam da sada prava raja prica, a ne botovi no lifera.
Nadam se da se razumijemo Bocaccio.
Kako li ce izabrati naj 3 gola na ovoj emisiji, bit ce tijesnosofronije je napisao/la:Efikasno ovo kolo
Treba prosiriti liguMorzhy je napisao/la:Evo počela emisija na BHT...interesantno, u cijelom kolu palo 5 golova, od toga 2 iz penala, a ovi moraju izabrati 3 naj gola...biće gol pitara iz ofsajda bar naj gol 3, ahahahahahaha. Zanima me šta će i ćelo iz saveza reći za ove sudijske lakrdije...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ne snalazi se niko u ovoj ligi 12, fakat treba ovo proširitiBruda.TM je napisao/la:Treba prosiriti liguMorzhy je napisao/la:Evo počela emisija na BHT...interesantno, u cijelom kolu palo 5 golova, od toga 2 iz penala, a ovi moraju izabrati 3 naj gola...biće gol pitara iz ofsajda bar naj gol 3, ahahahahahaha. Zanima me šta će i ćelo iz saveza reći za ove sudijske lakrdije...
Bit ce bolje dogodineMorzhy je napisao/la:Ne snalazi se niko u ovoj ligi 12, fakat treba ovo proširitiBruda.TM je napisao/la:Treba prosiriti liguMorzhy je napisao/la:Evo počela emisija na BHT...interesantno, u cijelom kolu palo 5 golova, od toga 2 iz penala, a ovi moraju izabrati 3 naj gola...biće gol pitara iz ofsajda bar naj gol 3, ahahahahahaha. Zanima me šta će i ćelo iz saveza reći za ove sudijske lakrdije...
Ti blage nemas. Ne znas sta pricas, samo lupas.shzna je napisao/la:Eee samo da je Dado tu, mnogi bi drhtali pred nama a ovi prethodni bii imali razvaljen anus. Ovako smo ga pustili da u ligi bude bar malo zanimljivo
Sumnjam. Ekipa je i dalje u "krizi", ali polahko rezultatski izlazimo iz iste (nadam se). Tako da vjerujem da ce igrati malte ne svi sto su do sada igrali i u ligi. Volio bi da Besirevic dobije priliku kao i Zeric. Takodjer Osmankovic. To su neke tri zelje moje. Ovo ostalo ce biti isto. Krizman mozda na spica. Lazic na krilo. Bocca od pocetko sigurno. Memija mozda opet pocne.bablaz je napisao/la:Protiv Brotnja treba dati sansu omladini. Ako ispadnu ne gurat ih vise
To je sustina svega. Moras isprobavati mlade, uigravati ih, davati sto vise prostora i paznje. Da uce od ovih starijih, bar sada imaju od koga.Grbavica je napisao/la:Kakvi su nam igrači posle Bajinog odlaska igrali na špicu, Dženis je komotno mogao igrati umjesto njih. Do sad bi ga vjerovatno i prodali negdje da je igrao na svojoj prirodnoj poziciji.
To je sve ako, ali trenutno sve ukazuje na to da ce biti suprotno.MrRiccoli je napisao/la:dobar razlog to jeste razlozi su slijedeci: ako Slavko digne ekipu i krenu rezultati, ako dobije fin ugovor to jeste dobru platu i zna da ce to sve biti ispostovano kao sto se dosad radi, vrlo lako ovakvim igrama svojim i jos dok se ekipa digne moze doci do reprezentacije i ima vremena za jos jedan ili dva dobra ugovora vani gdje ce moci zaraditi veliku lovu koju je vec i zaradio al etoVrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
"Odavde vidimo da najjasnije ne vidimo, ali vidimo da ima tu neki kontakt koji se ne vidi dobro"Plava Porodica je napisao/la:Kaze Boro vidimo da ne vidimo![]()
![]()
Allahu dragi