Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dimitrijevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 12:02 am

Katastrofa ! Celik je ekipa bez priprema i bez pet standardnih igraca gdje igra Pliska i ulazi u igru Faris Zeljkovic. Lendric, Bevab i Beganovic za samara,Bekric od fudbalskih kvaliteta ima samo zelju, Husic za bunara,Ugljesa i Stevanovic odlicni,a ostali pristojni s tim sto me Lazic pozitivno iznenadio. TIM KOJI NEMA POBJEDNICKI MENTALITET,Lendric ne prilazi sa ostatkom ekipe ispred navijaca,nego u stilu zvjezdice odlazi. TREBAT CE TI SLAVKO PUNO VREMENA I SRECE DA MI PROIGRAMO I ODEMO U EVROPU. Manijaci odlicni !
Mirza Rascic !

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:03 am

To što je on zabijao zabijao, četiri tekme ga haman nigdje. Zašto ne probati sa križmanom ako već tako trpa?

Žvaka
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:03 am

Model1964 je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Znate šta je u svemu najtužnije?
Tjeramo mi ovog, tjeramo onog a kako stvari stoje prvi će nam otići najbolji igrač, ne kluba već lige, ne ove sezone nego zadnjih i narednih 5.
To je bilo za ocekivat
Miro radi i želi napredak. Ovde toga nema.
Zaslužio je da ide, a da ekipa igra kako treba čovjek bi se i ponadao da će produžiti. Ovako je to samo htjedoh reći nerealno očekivati ali nije nerealno već bezobrazno s naše strane. Samo da mi ga je gdje sresti i potapšati po ramenu, nisam odavno imao želju to uraditi nekom od igrača

psihopata
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:04 am

LARS1921 je napisao/la:To što je on zabijao zabijao, četiri tekme ga haman nigdje. Zašto ne probati sa križmanom ako već tako trpa?
gdje trpa,na treningu?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:06 am

psihopata je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:To što je on zabijao zabijao, četiri tekme ga haman nigdje. Zašto ne probati sa križmanom ako već tako trpa?
gdje trpa,na treningu?
Zato i kažem "ako već tako trpa" koliko ga hvale..

Elegant
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:08 am

Nadam se da ce Bagojevic doci pameti za ovo vrijeme van terena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:08 am

Jel' uopste Krizman potpisao? Dzenis ne moze u pocetnu, dobro ce nam doci pauza.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dolina
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:09 am

LARS1921 je napisao/la:Markovića uigravamo najmanje mjesec dana. Ako je tako dobar Križman na krilu, kakavje onda na prirodnoj poziciji.

Da je dovest normalnog golmana, a ima ih
Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:10 am

Dolina je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Markovića uigravamo najmanje mjesec dana. Ako je tako dobar Križman na krilu, kakavje onda na prirodnoj poziciji.

Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.
A brat će u januaru zaigrati prvi put :ganja:

Dolina
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:12 am

LARS1921 je napisao/la:
Dolina je napisao/la:

Biće to vrlo brzo, no sikiriki ;)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

chile
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:15 am

Zalosno je ovo sezona nije kako treba ni pocela mi smo vec otpisani od borbe za titulu i za europu ce se biti zajebano izboriti.
U timu imamo 2 igraca koji odsjacu ( Mico i Ivan ) par prosjeka lige i malo vise parmaka koji nisu ni za federalne.
Bit ce zajebano Celi se izboriti s ovim igracima.
Ono je da mi je na vrh qurca dovodjenja novih gomilu ali ocito da ce se opet na zimskoj pauzi morati zavrnuti rukavi i nekako naci/iscupati nekoliko kvalitetnijih igraca.
I ja bi zabranio dovodjenje igraca iznad 22-23 god. osim u slucaju kada "zasluzni" dodju zavrsiti karijeru.
Na niske grane smo spali, a igraci nikad bolja i veca primanja, zalosno.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Jaozinho22

ned avg 28, 2016 12:17 am

Evo stigoh iz smrdigrada oko 10 do 11 i čitam sta pišete...Po meni Radinovic sam držao vezni red i puno serete za Beganovića pa momak danas igrao zadnjeg veznog a do danas lijevo krilo. Nikad na pravoj poziciji,bukvalno momak na 25% mogućnosti...Larson kaže da je debeo!! Pa sta ti gledaš dragi Larsone!?
Bekovi katastrofa,raduje me ono što je Lazic pokazao otkako je ušao. Veca sarlatan opet kardinalna greška,sreća pa onaj njihov ne zna. Jahic i Bocca odličan štoperski par. I da vakat je da neko ohladi Lendrića! Nemam ništa protiv njega, momak mi je drag ali se ufurao viška u zadnje vrijeme.Ne znam sta mu je al bi mu klupa malo godila,umislio frajer da je nedodirljiv.
Usput ja sam nekako optimistican.Ako se Celi ne budu miješali u rad ovo će biti dobro.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

nikson
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:17 am

Evo sad s utakmice....
Ugljesa MAJSTORE! GREHOTA JE DA MORAS IGRATI S BEKRICEM I BEGANOVICEM.
Ti te ljudi ne kontaju i ne mogu te pratiti.
Sutnja na kraju utakmice - bolji efekat nego sve batine ovog svijeta....stoje i cekaju i gledaju a niko im nista ne govori...sablasna tisina!

Bravo Manijaci!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Brat RAMo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:18 am

Sta sad ne valja ni Lendric ?
Pa da njega nije bilo mi bi imali 1 bod ccc

I Stevanovica treba pustiti da ide covjek,jer sta ce on igrati sa amaterima :twisted:
Zadnja izmjena: Brat RAMo, dana/u ned avg 28, 2016 12:19 am, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1:

Vrag

ned avg 28, 2016 12:18 am

Kako da trpa kada u 5 utakmica 2 lopte dobije. Da nema Miroslava ne bi ni to dobio. Husic mora ici. Ne zbog fudbalskih kvaliteta nego zbog glave. Glupa je osoba ma preglupa. Dobro je on dogurao kako je glup.
I jos jedna osoba koja je trebala davno otici je Dejan Nikolic. Ovo je njegovo maslo. Bas bih volio vidjeti taj pisani trag kod odabira igraca. Ni jednog igraca kojeg je dove se nije pokazao pojacanjem.

Alihodzicu picko jedna. Svi znamo da ga je Petrovic stavio koji se ***** pravdas ko pickica neka.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:19 am

Jaozinho22 je napisao/la:Evo stigoh iz smrdigrada oko 10 do 11 i čitam sta pišete...Po meni Radinovic sam držao vezni red i puno serete za Beganovića pa momak danas igrao zadnjeg veznog a do danas lijevo krilo. Nikad na pravoj poziciji,bukvalno momak na 25% mogućnosti...Larson kaže da je debeo!! Pa sta ti gledaš dragi Larsone!?
Bekovi katastrofa,raduje me ono što je Lazic pokazao otkako je ušao. Veca sarlatan opet kardinalna greška,sreća pa onaj njihov ne zna. Jahic i Bocca odličan štoperski par. I da vakat je da neko ohladi Lendrića! Nemam ništa protiv njega, momak mi je drag ali se ufurao viška u zadnje vrijeme.Ne znam sta mu je al bi mu klupa malo godila,umislio frajer da je nedodirljiv.
Usput ja sam nekako optimistican.Ako se Celi ne budu miješali u rad ovo će biti dobro.
to ja više onako reko :ganja:

što bi ajzea rekao vrišti huja iz mene

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:19 am

Svaka greska dobro dodje ako se iz nje nesto nauci. Mi smk se mogli iskoristiti poslovicom "na greskama se uci, ali ne na svojim nego na tudjim" medjutim tu nismo bili dovoljno pametni i nismo naucili na greskama koje su pravile kone vec smo i sami pravili slicne greske. Ono sto je bitno ovaj put jeste da naucimo na svojim greskama kad je u pitanju dovodjenje igraca i odmah smo na konju. Jedini razlog zbog kojeg ne psujem ljudima koji su doveli ove kloceve jeste sto rade strasne stvari u poslu kojem bi i trebali samo da se posvete i da se ne mijesaju u druge stvari. Nadam se da ce se u buducnosti to promjeniti, da ce celo do zime napraviti i kostur tima i onda dovoditi samo po potrebi i naravno rijesavati se onih koji su visak. Najveca tuga u svemj jeste da nam je Boske 90% ekipe, a siguran sam da je situacija drugacija i da nam idu rezultati i da je ekipa homogena da su ko jedno, da bi uspjeli produzitu sa njim pa ga na ljeto ako Bog da fino prodati, ovako mi izgleda sve drugacije i iskreno ne ocekujem produzetak saradnje iako se nadam.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:20 am

Dolina je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Dolina je napisao/la: Agencija preko koje je došao Križman je dala garanciju za njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do Decembra će nam isplatiti sve što smo mu dali.
Biće to vrlo brzo, no sikiriki ;)
Ma iskreno ja ga očekujem već protiv Krupe pa makar i na klupi. Rekao sam već ranije, vratio se Stana, Lazić se oporavio a doveli smo i Križmana. Valjda se može nešto od te lijeve strane napraviti da se malo rastereti Mićo. Kako su raja hvalila Križmana tako sam i dosta pohvala čuo za Markovića pa valjda i on dobar bude. Slavko će ovo posložiti kako treba na pauzi siguran sam u to. VTŽ :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:20 am

Pa gori ste vi koji Lendrica amnestirate svake krivice. Jarane napadac si, 4 utakmice si bez gola, pri tome si imao neke izgledne sanse, ne mozes biti za pohvalu nikako.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:22 am

slika

šta li se to sprema :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.

Prijava