Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 10:54 pm

Nista, istrpiti Husica jos 3 godine

1921.ba
Kontakt:

steta stvarno bili smo mnogo bolji i imali siajset prilika, ali raduje me igra iz 2 poluvremena i nadam se da ce nas krenuti od sljedeceg kola. VTŽ
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

cikazubo
Kontakt:

Al kako mi Lendrić ide na neku stvar, frajerčina misli da je neki top igrač, sve nešto preko qrca nabacuje onim na klupi nekakvu facu složio, sine 4 utakmice nisi zabio a imao si prilike šta hoćeš sad, odi odmori uz crijevo biće bolje..
@1921.ba Nemoj da te zavara zadnjih 30min, protiv Čelika svaka ekipa do sad ali svaka ubaci brzinu više u tom periodu jer ljudi nisu prošli nikakve pripreme, sklepani par dana pred prvo kolo, ne mogu disat na kraju.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub avg 27, 2016 10:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

barbarez
Kontakt:

sub avg 27, 2016 10:55 pm

Grbavica je napisao/la:Lendrić kao da je nagazio na nešto u Bakusu, ne može brat ništa da pogodi...

Igra Šećerović sljedeću. Nije dobio direktan crveni.
Nije on nagazijo ni na sta brate moj. Identicno je ovo sve radio na proljece. Zabio par golova i onda od kupa sa Slobodom do kraja prvenstva fulio sve moguce sto se fulit moglo.
Lendric je jedan furac klasicni.
Neka hvala Bogu dragom , sad nek ispliva sav slham u nasem klubu a Celi puna podrska da to sve polomi.
Dusa me boli sta radimo i da nakon 7 kola 8 bodova kasnis . Kakve prilike mi propustamo , ali ako ce to dovesti da se rastjera ovaj sljam koji se navukao. Hvala ti Husicu, Bevabu, Dzenise, I kompanijo. Hvala da vidimo kakve su to krampe
Deri Celo kozu im oguli.

Kad te otjerat sa stadiona nisu mogli Spahic, Kuduz i onaj debeli glavonja, ovaj hoce majkemi. Pa kakav je ovo imbecil . Pa brata mi ko je ovog tokmaka doveo treba mu zabranit da ikad se fudbalom bavi.
Evo halal 10 fula sa dovodjenjem igraca , ali ovaj je najdebilniji igrac u historiji premijer lige.
***** mu gdje ista ima . On nije normalan lik. Kakav neinteligentni glupan.
Dobar nama remont treba . Celo kolji majku im ***** svima sem Mici.

Whisperer

sub avg 27, 2016 10:56 pm

exbabilon je napisao/la:Joj ljudi moji, ako imamo tog kvaliteta, to je danas moralo doci do izrazaja. Pa raspali Celik, ne mogu trcat zadnjih 20 minuta, odlican teren, samo nasi navijaci...

Puno manje cemo moci igrati u gostima i protiv Radnika, Metalegea, Krupe, Mladosti... danasnji nastup tamo nece bit dovoljan za bod.

MORA OVO PUNO BOLJE!
Sramotno je ovo pa ljudi celik nije 15 dana imo pripreme skrpili su jedva tim.Definitno smo napravili los odradjen prelazni rok evropa je dala danak, kad sam piiso da se subic i zakaric nudili sto su potvrdili raja ovde me ismijavala .Potreban je neko u vidu sportskog segmenta .Stanic il sabanhadzovicu ponudit mjesto neko ,tipa sportkskog direktora..Na potezu petrovic da otjera husica,bewaba, dzenisa ,vecu i kosorica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

sub avg 27, 2016 10:56 pm

Zera ce nas spasit, taj ce momak proigrat i napravit boom.
De nek malo koriste internet da pogledaju kako neko ko zeli moze napredovat ( citaj Rijad i Amir ). Nama je lijeva strana veci problem od istoka, Koldze i SD zajedno.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

kontranogama
Kontakt:

sub avg 27, 2016 10:57 pm

Evo kontam citav sat vremena sta bi pozitivno napisao. Nemam pojma. ajd da lafo ohladimo do sutra pa cemo vise psovati.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

psihopata
Kontakt:

sub avg 27, 2016 10:58 pm

uglješa je uz miroslava naš najinteligentniji igrač.svako dodavanje je s namjerom,skoro uvijek igra na prvi dodir evetualno drugi i prije nego što primi loptu već unaprijed zna šta će sa njom,i naravno nema nikad nerezonskih ispucavanja.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

w0st
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:00 pm

Jel ima neki sazetak utakmice da vidim naseg majstora igre Husica ?

Virtu4L

sub avg 27, 2016 11:02 pm

Strašno je koliko smo bodova izgubili i golova primili zbog grešaka pojedinaca, kako je moguće da se neki Husić i Kjosevski onako sa merakom useru u sve što je ekipa uradila.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

teteac8684
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:04 pm

kontranogama je napisao/la:Evo kontam citav sat vremena sta bi pozitivno napisao. Nemam pojma. ajd da lafo ohladimo do sutra pa cemo vise psovati.
Isto tako, milion stvari kroz glavu, ne znam fakat

damirfile
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:09 pm

kjosevski,bevab,beganovic odma ispisnice definitivno nisu za nas. bekric na klupu i ubacivati ga 20 min . nek celo dovede par svojih igraca pa da nesto pokusamo na polusezni. Ovo je limitirana ekipa maksimalno.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:09 pm

Ko' da smo negdje ispod strehe na pišoku nagazili pa ograisali
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

dalmae
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:12 pm

najtužnije je to što san bia spreman i oprostit ća su mangupi bili i bojkotovali, ali nisu dovoljno veliki mangupi da se izvade. I zamolia bi vas da Lendrića ne nazivate građaninom Splita nego Solina. Molin boga evo upravo samo da se izvadimo i da upadnemo u prva 4, nema veze, sutra počinje novo poglavlje sa novim trenerom. I eto neću sad ovakav natrican ništa da govorin, pogotovo ća san vozio glavon bez obzira jel ima karti ili ne. Da iskoristim ovodašnje helem nejse i da se javno izvinem Kostiču zbog psovki, hvala bogu sad je daleko od kluba ali mnoge stvari nije ni on zaslužia. Navijači veliki +, igrači veliki - i to je to da ne dubimo bezveze (čast izuzecima)

exbabilon
Kontakt:

Tuzno je da jedinu prevagu na terenu u odnosu na ovakav raspali Celik pravi Miroslav. Znaci imas u ekipi bar 5-6 igraca koje mozes zamijenit sa Celikovim i da niko i ne skonta razliku. Evo gledam snimak, prvih pola sata nema razlike na terenu ba. Ne mogu da vjerujem koliko polovnjaka smo nakupili u klub "po ustaljenoj proceduri".

MrRiccoli
Kontakt:

Ja samo da se sjetim familije Husicu, bolju igru nisam ni ocekivao, nakon naseg gola rekao sam sebi evo ti je ta prelomna tekma, ali husic me sjebo jos jednom Husicu sjetim ti se sviju, naravno ni Blagojevica ne izostavljam

Sent from my C5303 using Tapatalk

fanaticZeljin
Kontakt:

Re: FK i

sub avg 27, 2016 11:14 pm

I neko nekad napise treba onog popovica iz celika dovesti, e treba mu jebati mater smogovsku
Srcu draga, boja PLAVA !

teteac8684
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:16 pm

MrRiccoli je napisao/la:Ja samo da se sjetim familije Husicu, bolju igru nisam ni ocekivao, nakon naseg gola rekao sam sebi evo ti je ta prelomna tekma, ali husic me sjebo jos jednom Husicu sjetim ti se sviju, naravno ni Blagojevica ne izostavljam

On (Husic) odigra i par solidnih minuta, a onda uradi takve stvari da se ja pitam je li on uopste normalan...

damirfile
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:16 pm

jel dobio karton za ono radovanje smrad ?
kjosevski i noces imao ogromnu gresku sreca pa je nisu iskoristili, zar nam treba takav kiksi igrac koji svaku utakmicu pravi neshvatljive greske .

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 11:17 pm

teteac8684 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Ja samo da se sjetim familije Husicu, bolju igru nisam ni ocekivao, nakon naseg gola rekao sam sebi evo ti je ta prelomna tekma, ali husic me sjebo jos jednom Husicu sjetim ti se sviju, naravno ni Blagojevica ne izostavljam

On (Husic) odigra i par solidnih minuta, a onda uradi takve stvari da se ja pitam je li on uopste normalan...
Ovo je dovoljno, nadam se da ce dobiti papire, a kako ce ga se uprava rijesiti to me ne zanima to nek skonta ko mu je dao ugovor na taj period.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.

Prijava